|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 09, 11:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Del transformatoriaus
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 23, 21:26 |
|
|
|
Gal yra trafo marke? siap manau 220 ten tie kur toliau 3 atskiri, is ju manau soniniai. Pabandyk jungti per kokia 25w lempa |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 23, 23:02 |
|
|
|
Labai primena islupta is universalaus maitinimo saltinio, tai tada tie kur trys, praleidziant vidurini, ir prielituojant krastinius manau galima kist i 220, o tu kur daug, tai irgi kazkuri krastini prilituok, o prie kitu bus skirtingos itampos... 1.5, 3, 4.5, 6, ir t.t |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 02:46 |
|
|
|
Testeri turi? pamatuok viju varzas. Pirmines apvijos varza bus daug didesne uz antrines. Tada zinosi tiksliai kur ir ka jungti |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 10:19 |
|
|
|
didelis jums aciu prilituosiu laidus nuo 220V ir su testeriu ziuresiu kokios iseinancios itampos ir prisilituosiu kurios man bus tinkamos  |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 10:50 |
|
|
|
prilitavau tuos laidus bet isejimo itampos nera visus kontaktus su testeriu matavau. O kaip ta itampa islygint? |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 11:04 |
|
|
|
Kaip islygint-naudokis paieska. Varzas apviju matavai? |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 11:06 |
|
|
|
kadangi turiu naudota adapteri bet jis man per silpnas gal galeciau as jo kaikurias dali panaudoti? ten plokstelej yra ilituotas kondikas ir kaip mikroschema ant kurios sono yra parasyta +~~- ? |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 11:10 |
|
|
|
pirmines apvijos varza yra labai didele 700Komo antrine 2omai |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 12:13 |
|
|
|
700k? nesamone kazkokia, patikeciau, kad 700omu. Ne[patingek, ir surasyk ant paveiksliuko varzas tarp apviju |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 12:15 |
|
|
|
Sodex rašo: |
kadangi turiu naudota adapteri bet jis man per silpnas gal galeciau as jo kaikurias dali panaudoti? ten plokstelej yra ilituotas kondikas ir kaip mikroschema ant kurios sono yra parasyta +~~- ? |
Manau galesi panaudot tik kondika, bet neaisku, kokia itampa, talpa. Tas su zenklais yra diodu tiltas, jis islygina itampa, tau nelabai tiks, jei sakai is silpnesnio maitblokio. Tu geriau jo neardyk, bus į ka paziuret, kai savo trafa jungsi |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 13:57 |
|
|
|
man atrodo kad man neapsimoka vargti su tuo transformatoriumi pasijungsiu su 10 nuosekliai sulituotu akumu ir man uzteks. vistiek aciu uz pagalba |
|
|
|
|
 |
Del transformatoriaus |
Parašytas: 2008 07 24, 21:21 |
|
|
|
Turbūt vargas ne tik jam, bet ir kitiems čia forume Jei varžas kažkokias rodo, vadinasi prilituot laidų nemoki. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors