|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 23:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Kamanių lizdo perkėlimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kamanių lizdo perkėlimas |
Parašytas: 2008 07 20, 09:11 |
|
|
|
|
poniaubudės tai dar nieko
pas mane siemet žydėjo amorfofalis (kažkas tokio) tai jo toks savotiškas pūvančios mėsos kavapas tikrai muses viliojo ir kitą panašų gėrį |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 20, 16:22 |
|
|
|
|
Kam cia knistis su tom poniabudem, nusiperki pora silkiu ir ismetai kampuose, kaip mat pakvips...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 20, 17:52 |
|
|
|
|
| Logikxel rašo: |
| Digix rašo: |
| [...]Turbut visame rajone jas išnaikinau.[...] |
Rajono musių populiacija siurblyje atsidūrė. ;DD
Dažnai gamtoje būnu, reiks ir man paieškoti tokių grybų.
|
kas idomiausa tuos grybus lengviausia rasti pagal kvapa,
eini miske uzuodi us simto metru esanti ir tada nesunku rasti
| Citata: |
| Kam cia knistis su tom poniabudem, nusiperki pora silkiu ir ismetai kampuose, kaip mat pakvips... Laughing |
silkes labai dvokia. o poniabudziu kvapas sakyciau visai nera toks jau bjaurus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 20, 18:30 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Kazkada bandziau musei elektrosoka daryt, bet mazytei tokiai Tai is tu ziebtuveliu issilupi ta( nu ta vnz kur kibirksty duoda) tai per maza atstuma pokst ir guli musyte Dabar blemba prasidarau balkona ir priskrenda tu musiu tai ... traiskau kaip papuola, nes jos ramybes neduoda
Dar karta reiks pamegint ant didesniu musiu O su karkvabaliais geriausiai budavo .... jei papasokociau puse is cia beskaintanciu apsivemtu, o pirmiausiai medkirtys Ir dar keistai vapsvos kazkaip daznai pas mane uzklysta  |
Neapsivemciau, mano skrandis stiprus... IR nieko neturiu prie sjokius vabzdzius... O kadangi voras ne vabzdys tai.... Seip mannera tokia jau voru fobija kad jau p****c tiesiog as jo i ranka eimciau ir tiek nepatinka man jie... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 21, 21:33 |
|
|
|
|
2 Digix - nu blin zvengiau net apsiversdamas , kai skaiciau apie ta dulkiu siurbli!
As tai jas metodiskai kokiu nors techniniu purskikliu galabyju , jau turbut taip keleta flakonu ne pagal tiesiogine paskirti isnaudojau.
(kad jos kur nustiptu slykstynes )
2 Medkirtys - voru baime (o ypac musu lietuvisku) tai grynas kompleksas, jokio realaus pagrindo ji neturi.
Tiesa, is pradziu net ir ziureti i juos nejauku , o tuo labiau jausti , kaip jis per tave ropoja , bet pasigilines supranti, kad jie tiesiog tokie yra - zmogus jiems kaip kalnas, gamtos peizazo dalis.
Jie gali siek tiek suaktyveti reaguodami tik i nedideli pasalini judesi, kol nepajunta, su kokiu dideliu objektu susidure - tada jie tuoj patys issigasta ir bega sleptis.
O dar mazi voriukai labai mieli - na tokie keliu milimetru dydzio.
Net gaila ju suprantant, kad dauguma zus taip ir neuzauge.  |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 07 21, 21:45 |
|
|
|
|
| Tai tada gal tau mieli ir tiek ilgi, persvieciami, ilgom kojom vorai, kurie rusy, amzinoj tamsoj gyvena?... Brrr... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 21, 22:00 |
|
|
|
|
Ne, tuos tai maziausiai megstu , jie kazkokie nevykeliai , kaip pajacai cirke ant tu ilgu kuolu vaikstantys.
Kai reikia ne vieton atropojusi nuvyti salin, vis pergyveni , kaip cia jam koju nesulauzius.
(po to jauskis kaip gyvunu kankintojas )
Tie taip vadinami "kryziuociai" daug saunesni ir vikresni.  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 21, 23:13 |
|
|
|
|
O, saunus vaYzdelYs!
Bet jie dar geriau atrodo sededami istempto voratinklio vidury!  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 22, 05:53 |
|
|
|
|
Visai gerai nufilmuota!
(beveik kaip Animal Planet )
O tarp visu filmuku heroju sitas voras pats normaliausias , ko deja negalima pasakyti apie kituose parodytus ZMONES!  |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 22, 07:16 |
|
|
|
|
cia tai nieko idomaus.
man kambary teko stebeti kaip du vorai kovojo del vienos muses.
gaila fotoaparatui batareika buvo paisbaigusi.
idomu ar kas nors yra tokiu nufilmaves? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 07 22, 07:24 |
|
|
|
|
| Kažin, ar kovojo, gal tau pasisekė stebėti patelės priviliojimo ritualą. Kažkada rodė per TV. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2008 07 22, 22:15 |
|
|
|
|
| RVRSS rašo: |
2 Medkirtys - voru baime (o ypac musu lietuvisku) tai grynas kompleksas, jokio realaus pagrindo ji neturi.
Tiesa, is pradziu net ir ziureti i juos nejauku , o tuo labiau jausti , kaip jis per tave ropoja , bet pasigilines supranti, kad jie tiesiog tokie yra - zmogus jiems kaip kalnas, gamtos peizazo dalis.
Jie gali siek tiek suaktyveti reaguodami tik i nedideli pasalini judesi, kol nepajunta, su kokiu dideliu objektu susidure - tada jie tuoj patys issigasta ir bega sleptis.
O dar mazi voriukai labai mieli - na tokie keliu milimetru dydzio.
Net gaila ju suprantant, kad dauguma zus taip ir neuzauge.  |
Mazi tai man jie visasi patinka, bet tokie dideli plaukuoti pvz kaip aps mus sklepe tai nu nafig pamacius toki kur nors prie pat saves... O tie kryziuociai tai irgi nieko gero pamates ta foto upludo visos pasibjauretinos pmintys apie vorus ir klausimas kaip jis ji gali rankoj laikyti... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|