|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 03, 22:28. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Ieskau PA (pseudo) - lameriams :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
|
Ieskau PA (pseudo) - lameriams :) |
Parašytas: 2008 07 14, 23:44 |
|
|
|
Sveiki,
Bandziau ieskoti forume, taciau su sia paieska - net windows search'as atrodo dievas
Gal kas galetu duoti nuorodele kokia su PA (pseudo) akustikos rekomandacijomis tokiam lameriui kaip as ? T.y. reikia kad komponentus pavyktu gauti Lietuvoje, nes siustis stambensius garsiakalbius is uz juru mariu gaunasi jau ne kas
Poreikiai - PA (pseudo) sistemele "toosams", t.y. lieka poreikis jos bent teoriniam panaudojimui atviroje erdveje, dideliu poreikiu nera, tiesiog akustika "liaudziai linksminti"
Nes pastebejau kad tai pas mane, tai pas draugus vis buna vienas kitas renginys metuose, kai prireikia igarsinimo su bent pakenciamu dB kiekiu, ir jei stiprintuva primityvu tranzistorini patenkinanti alkoholio/isiaudrinimo/zoles/(iterpti pagal save) persotintas ausis sulituoti leidzia net mano zinios, tai akustika tam parinkti nesiryztu, vien paziurejes i musu pardevaju siuloma kinisku garsiakalbiu ivairove (nepeikiu kinijos, gamina jie dideli kieki LABAI geros produkcijos, bet gamina ir man reikiamos PIGIOS taip pat).
Laukiu pasiulymu/kritikos/pasiuntimu Paskutinieji priimami su igimtu pojuciu persiusti atgal pridedant bent 3dB
P.S. Ka nors pirkti jau sukalto - nesiulykite, neidomu Nusipirkti galiu dauguma variantu, taciau tame nera gyvenimo prasmes Ne visados islaidose esme Norisi bent jau pries paciam leidziant pinigus nezinomos srities eksperimentams susiaurinti galima rata paiesku, o taip pat ir poreikiai tikrai ne kosminiai
P.P.S. Kad ir kaip gerbiu S90 fanus - nesiulykite nieko, esu moraliskai nusiteikes pries visus posttarybinius gaminius, nes zinau kad po persitvarkumu ten jie tesugeba gaminti tualetini popieriu (nors dabar suabejojau ...) ir puertoriko vertus prezidentus (tuo neabejoju ...) |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 15, 14:50 |
|
|
|
Biudzetas manau suminis komplektui akustikos butu kokie 500-800. Geriau jei maziau
Stiprintuva dar nezinau, manau kad ka nors su IRF galuose lygiagreciais, kokie 100-200W kanalui. T.y. irgi jokiu stebuklu |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 15, 15:32 |
|
|
|
Imi 2 pjezikus aukstiems dazniams (po 5lt), dibesi garsiukus 6" po2 vnt, po 36 lt ir dibeisi 10" nzn tixliai kainos, bet iki 100lt. Ir bendroj sumoj gaunasi 3 juostos ir daug garso.
Arba kitas variantas pasiimi S90 pasikeiti iskarto aukstadaznius ir jau minetus pjezikus ir drozi iki samones netekimo nuo zoles pertekliaus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 15, 16:09 |
|
|
|
O kas prekiauja lietuvoje dibeisi ?
Be to vardindamas garsiakalbius, uomenyje turejai 3 vnt vienai dezutei, ar po daugiau ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 16, 07:04 |
|
|
|
Na kad mano visos 3 akustines sistemeles jau buvo Visatono pagrindu klijuotos, kazkaip gal jau laikas pabandyti ir ka nors kito Nors vis dar neatmetu varianto ir ju, taciau ten beveik visur pas juos ant PA vyrauja BGS40 ar pan. daiktai, kas turi ne tokia jau simboline kaina, mano projektui per didele visumoje |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 16, 07:57 |
|
|
|
I siuos jau pries pusmeti buvau pradejes dairytis, bet vis neradau niekur daugiau info apie juos aiskios ... Nebent spjauti pirkti ir matuotis parametrus, ko irgi dar neesu dares gyvenime |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 16, 13:35 |
|
|
|
HP10W-RMS-100W,Sinus-200W,jautr.-96dB,50-2500Hz,Fs-48 Hz,Re-6,5Om,Qms-5,9;Qes-0,44;Qts-0,4;Vas-55,35Ltr;Mms-32,01;BL-12,8;Xmax-3,0mm,Xmax peak-19,0mm;Le-1,03;rite-kapton,diffus-s-papier.HP12W-RMS-100W,sinus-200W;Jautr-97dB,30-3500Hz;Fs-48Hz;Qms-4,99;Qes-0,65;Qts-0,57;Vas-99,77Ltr;Mms-39,96;BL-9,93;Xmax-2mm;Xmax peak-15,0;Le-0,75mH;Pirma vokečiai parduoda už32 Euro, antra už 42,5. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 16, 18:33 |
|
|
|
Man asmeniškai daugiau patinka HP10W.Man atrodo jam reikies fazikine deže apie 45-50Ltr ir leisti iki 1500-1800Hz ir jam parinkti AD su Frez 800-900Hz,ir ja paleisti per 2 eileis filtra. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 17, 07:33 |
|
|
|
Aha, pasidaires visgi as irgi pasilikau pri eminties del HP10W
Dabar reikia susirasti aukstadazni nebrangu tik ir pojautri, be to truputeli neramina palyginus zema reikalinga jo apatine riba ... Neverta HP10W palikti iki kokiu 2.5-3 kHz ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 07 17, 07:47 |
|
|
|
tai susirask kuo zemesniu fs, ir drasiai leisk kaip minejo nuo to daznio, tik jau pirmos eiles filtro nenaudociau tada, kaip minejo antos |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|