|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 18:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » XBOX 360 klausimai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:36 |
|
|
|
|
Geriau gera zmona, ir alaus paduoda, ir zaidimai, ir nesuderinamumas Sesei kai kompa dovanojau, isudziau jau x800GTO, nesiskundzia... O siaip tai PC man reikalingas darbui, kartais pazaidziu konsole, nesu zaidimu fanas, bet kartais palosiu
Alus pasibaige, teks list i rusi is saldytuvo kokio bordeaux issitraukt, uzsigulejo jau... Do try this at home  |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:38 |
|
|
|
|
| Kokia Pc os naudoji? Windows? Jei taip tai esi toks pats durnius kaip ir konsoles pirkejas... |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:45 |
|
|
|
|
| Pala pala, tramdyk arklius, issisokeli. Koks skirtumas kokia OS as naudoju? Jei man draugai padovanojo konsole tai as durnius? Turiu ir linux ir windows. Jei zmona nemoka naudotis linux, tai as durnius? Patariu atidziau rintis zodzius, pienburni |
|
|
|
|
|
 |
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:48 |
|
|
|
|
as naudoju windows ant pc bet dirbu su linuksu, windows yra tik kaip cia pasaskius terminalas darbui su linuksiniu serveriu.
beje windows yrasiokia tokia dokumentacija ir tu turedams nori gali viska juose kontroliuoti. betkas gali padryti windows zadima. pamegink tu sukurti ka nors kas pesilesitu ant xbox.
| Citata: |
O siaip tai PC man reikalingas darbui, kartais pazaidziu konsole, nesu zaidimu fanas, bet kartais palosiu |
va cia ipac tgerai kai zaidi ant pc, gali niekur nesikeldamas pazasti, arba net vienu metu zaisti online zadma ir kartu gretimame lange rasyti referata. ir dar jei monitoiuje liko vietos ir TV ar filma galima ziureti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:56 |
|
|
|
|
| taskas rašo: |
| Pala pala, tramdyk arklius, issisokeli. Koks skirtumas kokia OS as naudoju? Jei man draugai padovanojo konsole tai as durnius? Turiu ir linux ir windows. Jei zmona nemoka naudotis linux, tai as durnius? Patariu atidziau rintis zodzius, pienburni |
Vaje vaje kaip supykom, jeigu ka tai as cia tik digix zodzius perfrazavau... |
|
|
|
|
|
 |
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:57 |
|
|
|
|
cia kam tu ta rasai?
bent jau as nevadinu nei vieno durnium, taip jus vadina konsoliu gamintojai.
supranti pagal hakerius useris = loseris. useriu niekas negerbia nes jie nieko verti tik tiek ir temokantys kaip paspausti yes.
jei nenori buti paneikoje turi kazka moketi.
beje man teko padirbti adminsitratoium tai zinai igauni panieka vartotojams kurie nesugeba isavinti wordo dokumento jei pvz diske vieto neliko. (nes ta situacija kitokia nei iprato per 10 metu)
spranti jei tu man pasakysi: stai tau telefonas i vidu nelysk nes tu nesupranti kaip jis veikia, ir nieko ten padaryti nesugebi tas pasakymas man tolygu kad tu manes isvadinai durnium ir labai izeidei.
ir garbes reikals irodyti kad tai tu nesugebi telefonu gaminti, nes as galiu pdaryti geriau |
|
Paskutinį kartą redagavo Digix, 2008 07 10, 21:00. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 20:59 |
|
|
|
|
| Mano zaislai autocad, kalkuliatorius ir kara 120cm skersmens diskiniai pjuklai. Zmogu per puse be vargo perpjautu |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 21:04 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
cia kam tu ta rasai?
bent jau as nevadinu nei vieno durnium, taip jus vadina konsoliu gamintojai... |
O spek microsoft taves tokiu nelaiko? |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 21:06 |
|
|
|
|
zinoma laiko, todel as neturiu jokios pagarbos mikrosoft kompanijai.
todel jos taip visi ir nekencia kas ta supranta.
mikrsoftas visa pasauli nori paversti durniais kuriuos jie kontroliuos. |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 21:11 |
|
|
|
|
Randat del ko kvarsint galvas. Yra paklausa ir pasiula, paprasti ekonomikos desniai, jei gilintis i smulkmenas, visi rauksleti vaiksciotume, nors mums, vyrams, tai dzin, bet moterys tai bjaurios butu Kiekvienas renkasi pagal savo kisene. Gal ir nusipirkciau PS3, bet kadangi jis dar nenulauztas, tai brangus malonumas, o xbox 360 - tik kad diskus tenka pirkt, vis tiek pakenciama |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 21:16 |
|
|
|
|
nu jei kalbesime apie kaina tai daug zodziu nereikia:
tegyvuoja piratai.  |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 21:22 |
|
|
|
|
| Siaip tai uz kokybiskus daiktus ir kokybiskas paslaugasmoku pinigus be sazines grauzaties, bet pagal IT desnius, jei gauni ta pacia informacija is dvieju saltiniu, tai nereiskia, kad turi informacijos dvigubai daugiau. Tuomet taip gaunasi, kad jei zmogus perka is manes pavesines 3x3m uz 6klt ar 6x6m uz 8klt, tai jis durnius, nes jos savikaina mazesne, galima paciam pasidaryt? Nors neturi salygu vakuuminiam impregnavimui. Sorry uz OT, jau taure suvartojau, po triju pradeda mintys plaukioti... Is anksto atsiprasau |
|
|
|
|
|
 |
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 22:03 |
|
|
|
|
tai jei neturi irankiu niekur nedingsi perki is to kas juos turi.
kai kas neturi laiko tai samdo ta kas jo turi.
bet manau visada butina suprasti ta darba kad koks sukcius negaletu apiplesti arba kad neapgautu rodydamas gera kokybe ten kur jos nereikia.
su kompiuteriais tai kitas reikalas jei kazka padarei tau visos kopijos toliau nemokamos.
gerai atrodytu jei nusiperki viena pavesine ir prisikopijuoji ju kiek patinka  |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 22:10 |
|
|
|
|
Gal ir negrazu, bet musu plepejimas oj kaip toli nuo temos nuejo. Anksciau zmones zaisdavo su zhilitonais ir dendy, dabar zaislai sudetingesni tapo, nors 8bit konsoles visai smagios grafikos nulis, bet tankai ir bomberman valdo  |
|
|
|
|
|
 |
XBOX 360 klausimai |
Parašytas: 2008 07 10, 22:20 |
|
|
|
|
nostalgija ....
man irgi dar malonu prisiminti zaidimus su ZX spectrum.
kuri tobulinaus iki begalybes kol paverciau superkompiuteriu.
net kazkaip keista atrodo kaip tie zadimai taip nuostabiai atrode ant kompiuterio silpnesnio nei procesorius is kurio dabar darom mirgsiukus. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |