|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 12, 18:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » Kur studijuoti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 03, 15:11 |
|
|
|
|
| Dmitrij rašo: |
gyvenimas nubloska ten, kur TU leidi save nubloksti.... ir ne kitaip !.
| leopard rašo: |
oinžineriją ar su fizika kaip elektronika ar mechatronika.
Vistiek gyvenimas paprastai nubloškia visai kitur  |
|
Tai tu save blokšt aukščiau nebežadi? Nes gyvenimas tai ne vien tu, o ir visi apie tave, kurie tikrai nenorės kad būtum pablokštas aukščiau už juos Nežinai kas tavęs laukia kur beeitum. Jei savo gyvenimėlį galėtum koreguot kaip nori jau tikriausiai žmonija būtų išnykus. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 03, 22:37 |
|
|
|
|
Gyvenimas- tai mano siekiai,norai, ambicijos, artimu zmoniu jausmai ir taipogi ambicijos ir norai... Jei ko siame pasaulyje ir neimanoma- tai kontroliuoti jausmu, o siekti ir pasiekto to, ko nori TU- visiskai realu ir tikrai neuzeina uz suvokimo ribu. Tai mano pozicija ir daugeliua tveju ji yra igyvendinama. Neneigsiu, kad kartias aplinkybes kartais yra stipresnes uz mus, taciau ne sioje situacijoje...
Tai tu save blokšt aukščiau nebežadi? Nes gyvenimas tai ne vien tu, o ir visi apie tave, kurie tikrai nenorės kad būtum pablokštas aukščiau už juos Nežinai kas tavęs laukia kur beeitum. Jei savo gyvenimėlį galėtum koreguot kaip nori jau tikriausiai žmonija būtų išnykus. |
|
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 03, 23:23 |
|
|
|
|
Būčiau gimęs kokio turtingesnio šeimoj, tai galir būtų galima pasiekti ko norėjau...
Nežiūrėk daugiau tų serialų  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 03, 23:32 |
|
|
|
|
Gimiau neturtingoje siemoje, labai neturtingoje... esu ambicingas ir optimistiskai nusiteikei i gyvenima zmogus, zengiu pirmuosiuis zingsnius, ir juos zengiu pakankamai tvirtai, yra siokie-tokie pasiekimai... o ir pasitykejimo savim man tikrai netruksta, taip kad serialai cia nikuom deti, detas tavo(norejau sakyti- jusu) liguista vaizduote... pinigai zmogui vardo nedaro.
O tave as galiu tik uzjausti, ir tavo bendramincius ... sunku gyventi ir netyketi savim. |
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 03, 23:44 |
|
|
|
|
Puiku, kad taip žengi į gyvenimą.
PS:
Keletas įdomių pasakymų:
Ko negali padaryti pinigai, tą gali padaryti dideli pinigai. Ko negali padaryti dideli pinigai, tą gali padaryti labai dideli pinigai.
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.
Įdomu, kiek gi reikia turėti pinigų, kad suprastum, jog ne juose laimė?
Laimė - ne piniguose, bet jų kiekyje.
Pinigai nėra viskas, bet be pinigų viskas yra niekas. |
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 04, 00:01 |
|
|
|
|
taip, pasakymai tikrai kad idomus, ir daznai musu visuomeneje pretenduojantys i tiesa... deja. Taciau ne visur tokia situacija. O ir situacija musu visuomeneje- yra musu paciu pasyvumo dalis. Kaip ir minejau.... arba gyvenima kuri TU, arba gyvenimas kuria TAVE... pats supranti,kad kolkas pas mumis tenka kalbeti apie natra varianta.
Puiku, kad taip žengi į gyvenimą.
PS:
Keletas įdomių pasakymų:
Ko negali padaryti pinigai, tą gali padaryti dideli pinigai. Ko negali padaryti dideli pinigai, tą gali padaryti labai dideli pinigai.
Kad pinigai nėra svarbiausias dalykas gyvenime, supranti tik tada, kai jų turi.
Įdomu, kiek gi reikia turėti pinigų, kad suprastum, jog ne juose laimė?
Laimė - ne piniguose, bet jų kiekyje.
Pinigai nėra viskas, bet be pinigų viskas yra niekas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 04, 00:16 |
|
|
|
|
prateskime posaki:
Ko negali padaryti pinigai, tą gali padaryti dideli pinigai. Ko negali padaryti dideli pinigai, tą gali padaryti labai dideli pinigai. bet jei turi labai daug pinigu to daryti jau neberekia.
kai pasikeicia gyvenimo situacija pasikeicia ir norai, todel visada gyvenimas kuria zmogu
jei gintuj turtingoje seimoje tai pagrindinis noras butu kur nors gauti eiline dose natkotiku ir nuvykti i eilini vakareli.
jei labai neturtingoje tai dazniausia tik noresi visua aplink pritvoti metaliniu strypu ir pavaidinti kieta gorila.
zinoma tnkamos aplinkybes gali tai pakeisti. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 04, 11:11 |
|
|
|
|
Kiek gyvenime besistengtum, visuomet kažkas tave apriboja, vis stabdo, stabdo ir stabdo. Jei ne tie visi stabdžiai gyvenime, jau tikrai būčiau aukščiau nei dabar esu. Tarkim jaunam žmogui, kuriančiam šeimą... nors tu per galvą verskis, kad sau gyvenamą plotą įsigyt, o kitam paėmė tėveliai ir porą namų nupirko. Nu va ir nieko nepakeisi ir aukščiau bambos neiššoksi. Ir tai tik dėl to, kad gimiau Lietuvoj.  |
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 04, 11:39 |
|
|
|
|
Kas tave vercia savo ateitikurti cia ? ... kartoju trecia kartu, tu lieidi gyvenimui (tavo atvejui Lietuvai), kurti tavo gyvenima, jei nuo gamtos nera duota yaptingu gebejimu, charizmos, ir t.t.- savo gyvenima galima kurti ne Lietuvoje, ir puti paciam savo gyvenimi ir ateinancios dienos kurieju.... zodziu, tai labai filosofine tema, musu poziuriu i gyvenima atspindys. klaidziosime labai ilgai ir bendros nuomones neprieisime, todel jei tau patogiau taip gyventi- lik prie saviskes nuomones, o as nuo saviskes nei per naga napasitrauksiu ...sekmes....
....Ir tai tik dėl to, kad gimiau Lietuvoj.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 06, 17:54 |
|
|
|
|
Pažiūrėjau, akd niekur aš neįstoju kur noriu biochemiją pamiršti galiu molekulinė bio liko ir bioinžineriją, kaip manot katrą rašyti antru nr? Bioinžinerijoj kiek pastebėjau ir elektronikos ir chemijos visko yra ten. Skaičiuojant balą reikalauja matkės ir chemijos, o ne bio kas keista bent man. galvoju apie farmaciją bet ten sako nėra tyrimų tai likau pasimetęs su ja. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 06, 21:48 |
|
|
|
|
o pvz fizika nenoretum stoti, o veliau persiorientuoti i, sakykime, taikomaja fizika, arba kazka sukti su biofizikas.. nes yra galimybe is vienos grupes pereiti i kita.. tik idomu, ar uzteks balus. siulyciau apsilankyti www.ff.vu.lt .. sukurti ten tem, as, gal dar kai kurie kolegos mano mielai patarsime ....
| Heksogenas rašo: |
Pažiūrėjau, akd niekur aš neįstoju kur noriu biochemiją pamiršti galiu molekulinė bio liko ir bioinžineriją, kaip manot katrą rašyti antru nr? Bioinžinerijoj kiek pastebėjau ir elektronikos ir chemijos visko yra ten. Skaičiuojant balą reikalauja matkės ir chemijos, o ne bio kas keista bent man. galvoju apie farmaciją bet ten sako nėra tyrimų tai likau pasimetęs su ja. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 07, 14:15 |
|
|
|
|
KAd fizikoj aš žalesnis nei kitoj sritį. Balai leistų beveik viską, jei ne lt kuri ne vien man gyvenimą gadina.
Nors nano teschnologijos ir mokslas apie tuos dalykus patinka.  |
|
|
|
|
|
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 07, 17:32 |
|
|
|
|
Heksogenas, nesiparink, juk gyvenimą kuri TU pats Dar palauk kai gausi kelias skolas besimokydamas Pamatysi kaip tada gyvenimas dar pagerės. |
|
|
|
|
 |
Kur studijuoti? |
Parašytas: 2008 07 07, 18:16 |
|
|
|
|
Kaip nors prasisuksiu mokykloj dūrą prastūmiau 13 metų be vargo tai gal ir ten kaip nors pralysiu.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |