Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 23:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Tai ir mane panašiai užkniso, kadangi siųstuvo reikėjo, o ieškoti kodėl generuoja- pritrūko kantrybės, tai įdėjau atskirą mikrofoninį stiprintuvą mikroschemą ir bėdos užsibaigė.
Tai galviskas į vieną patį mikrafoną sumontuota? Mikrafoans turi 3 išėjimo laidus maitinimą GND ir išėjimą? Visur ieškau tokio nusipirkti dėl pabandymo, bet niekur nerandu, net neįsivaizduoju kokio dydžio jis yra berots rusiškas E 332
Nea, aš ten buvau daręs dėl savo stiprintuvo mikrofoninį stiprintuvą, ten buvo stereo mikruškė, rusiška, pilnos markės neprisimenu, atsimenu tik УЛ1, ar УМ1. mikrofonui naudojau kapsulę ДЭМШ.
Dėl tų 3v nežinau ar veiks, bet kai aš jungiau 4,5v bangomatis rodė kažkokį tai signalą... Dėl ritės matai ten kiek aš suprantu standartinis LC kontūras taigi tau reikia pasiskaičiuoti ritės induktyvumą iš formulės f=1/(2*pi*Pošaknyje (L*C)) Tada skaičiuoji kokios ritės reikia http://hem.passagen.se/communication/aircoil.htm
arba tiesiog pasinaudoji ta lentele išsirenki reikiamą induktyvumą ir susisuki tokią ritę kokią ten rašo.
Patariu įtampos nemažinti, nes labai kris galingumas ir veikimo atstumas. Dėl ritės, tai 0,6-0,8 skersmens laido 3 ar 4 vijas susuk maždaug pieštuko skersmens, gal kiek mažesnio, ir prijunk vietoj anos.
Patariu įtampos nemažinti, nes labai kris galingumas ir veikimo atstumas. Dėl ritės, tai 0,6-0,8 skersmens laido 3 ar 4 vijas susuk maždaug pieštuko skersmens, gal kiek mažesnio, ir prijunk vietoj anos.
O kaip dėl to ferito, teko girdėti kad parastas netinka reikia aukštadažnio ir pan ar čia teisybė? Ar galiu ramia sąžine naudoti ir iš filtrų ir kotokių ričių? Tenautomatiškai būtų su visu korpusiuku tik vijų užsukai kiek ir reik ir ok.
O kaip dėl to ferito, teko girdėti kad parastas netinka reikia aukštadažnio ir pan ar čia teisybė? Ar galiu ramia sąžine naudoti ir iš filtrų ir kotokių ričių? Tenautomatiškai būtų su visu korpusiuku tik vijų užsukai kiek ir reik ir ok.
Na, iš FM imtuvų tikrai tiks, bet atkreipk dėmesį į ričių išdėstymą ant PCB, gal geriau daryti taip pat, o feritą įklyniti su porolonu ir užlieti paskui, kaip rašo autorius. Dėl blogo išdėstymo gali būti generavimai ir pan.