|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 20, 11:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Reikia Amfiton 35Y-002C schemos.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Reikia Amfiton 35Y-002C schemos. |
Parašytas: 2008 06 23, 10:17 |
|
|
|
АМФИТОН 35У-002С, vat šitam aparatukui niekur schemos nerandu. Gal kas turit? |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 22, 21:54 |
|
|
|
Sveiki, kad nekurti naujos temos, paklausiu cia tikiuosi autorius sios temos nesupyks labai.. . Ar vertas sis stiprintuvas demesio? Verta ji prikelinet dar is numirusiuju? Visas galas nuejas, konderiai isdziuve... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 02 22, 22:55 |
|
|
|
Oho, kad aš jau ir buvau pamiršęs apie šitą daiktą. 2008 metai Realiai visai nieko, tada aš jį restauravau ir pardaviau. |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 15, 01:58 |
|
|
|
O koks rezultatas butu lyginant ji su TDA7294? Nes kyla mintis deti TDA... nepatiko man ta jo laidu raizgalyne, visos atgyvene jungtys... tad nusprendziau isardyti ir pasidaryti savaip, taciau kol as ji isardziau... o isardes siektiek nusiminiau... trafas galima sakyti niekam tikes, zemos itampos ir galia sprendziant is dydzio apie 60w... Gal kas bandete keisti trafa? idomu kiek itampos laikytu galas? kazkodel tikiu, kad is jo galima kurkas daugiau isspausti su kitu trafu... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 15, 09:02 |
|
|
|
Galinis šio stiprintuvo laipsnis, bent schemotechniškai, neatrodo beviltiškai, vargu ar pakeitus jį viena mikroschema TDA, bus žymiai geriau. Visai gera stiprintuvo apsaugos schemutė. Manau, sutrumpinus signalo kelią ir patobulinus tembro reguliavimo grandines, galėtų groti. Mano turimas šio stiprintuvo "pusbrolinis" variantas Amfiton 35u-101 atrodo prasčiau, dar daugiau prikaišiotas operacinukų. Šiaip verta bent pažaisti, patirties įgyti, jeigu yra laiko, o ypatingo skambesio iš šio sovietinio šedevro vargu ar reikėtų tikėtis. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 03 15, 11:39 |
|
|
|
Gruen rašo: |
Galinis šio stiprintuvo laipsnis, bent schemotechniškai, neatrodo beviltiškai, vargu ar pakeitus jį viena mikroschema TDA, bus žymiai geriau. Visai gera stiprintuvo apsaugos schemutė. Manau, sutrumpinus signalo kelią ir patobulinus tembro reguliavimo grandines, galėtų groti. Mano turimas šio stiprintuvo "pusbrolinis" variantas Amfiton 35u-101 atrodo prasčiau, dar daugiau prikaišiotas operacinukų. Šiaip verta bent pažaisti, patirties įgyti, jeigu yra laiko, o ypatingo skambesio iš šio sovietinio šedevro vargu ar reikėtų tikėtis. |
Na as turejau omenyje tai sakydamas jo maitinimo saltini... nes man jis atrodo silpnas visomis prasmemis ziurint i galini laipsni... O del TDA kilo mintis, nes istustinus jo vidu atsirado daug vietos jame ir jai nebera kas spaudzia is orginalo, manau desiu 4x TDA ir 2X TC-180 ir bus 4/3/2 Ch Jame man labviausiai patiko radiatoriu vieta ir priekines panieles visu potencu, jungikliu tvirtinimas, taciau korpuso konstrukcija nieko nuostabaus, daug bereikalo metalo prikista... |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 04 01, 00:38 |
|
|
|
jei čia tikrai ta schema, tai tie tranzistoriai x35v, daugiau kaip ir viskas gerai, bet gali prireikti papildomo aušinimo |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
|
Parašytas: 2012 04 01, 00:45 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
jei čia tikrai ta schema, tai tie tranzistoriai x35v, daugiau kaip ir viskas gerai, bet gali prireikti papildomo aušinimo |
Sumaises chemas buvau senajame poste pataisyta nuoroda beje, niekaip nesuprantu kokia R43 paskirtis? Nes sudejus po 15 000uf ant peties varza svyla... bent jau man atrodo, kad ji skirta svelniasniam trafo paleidimui O as noreciau ja pasalinti... ar nieko netutiks del to? |
|
Paskutinį kartą redagavo linas162, 2012 04 01, 01:08. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2012 04 01, 01:08 |
|
|
|
r43, o kam tau paskirtis, nieko ypatingo ji nedaro, nebent įtampos šuolius kompensuoja kiek tai. Na neaišku kokios įtampos ant tu tranzistorių yra, reiktu pasižiūrėti darbo metu, jei neviršija 50% maksimaliai leistinos, ko gero nieko daryti nereiktu išskyrus aušinimo viso galinio stiprintuvo ir ramybės srovių patikrinimo sukėlus įtampą. Susirinks ryt asai paaiškins ką daryti. |
|
_________________ Panevėžys |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|