Elektronika.lt
 2026 m. birželio 30 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 06 30, 07:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » pirmasis mini subas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 45
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 19, 15:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
justas737
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Tingiu čia su tavim ginčytis, beprasmiška. Mano ausim skamba pakenčiamai, pasidariau aš tą mini suba-ar tau gaila?Nori pasakyt, kad čia 10gdn garsiakalbis? Man rodos, buvo parašyta ant jo 25gdn, išlupčiau, pažiūrečiau, bet viską užklijavau .
Šitą daiktą dariau veikiau pabandymui, nei klausymuisi. Buvo įdomu, kaip skamba mažoj dežėj(anksčiau buvo originalioj įkištas). Pasijautė tik tai, kad bosui trūksta staigumo, o daugiau panašiai groja.
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 09:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leygan
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Turiu koloneles su tokeis kiekvienoi po 2. Tai nezinau groja gerai Smile bumt bumt Smile
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 10:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
saulele2211
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
leygan rašo:
Turiu koloneles su tokeis kiekvienoi po 2. Tai nezinau groja gerai Smile bumt bumt Smile

Aš žinau, kaip galima išgauti grąžų (tokiems, kaip ne kai kurie) žemą visai be garsiakalbių Smile
Imi motociklininko "skafandrą" (šalmą), užsimaukšlini ir guminiu plaktuku per tą šalmą bumt, bumt... Laughing Laughing Laughing
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 11:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Haitaueris
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
saulele2211 rašo:
leygan rašo:

Aš žinau, kaip galima išgauti grąžų (tokiems, kaip ne kai kurie) žemą visai be garsiakalbių Smile
Imi motociklininko "skafandrą" (šalmą), užsimaukšlini ir guminiu plaktuku per tą šalmą bumt, bumt... Laughing Laughing Laughing

ansciau ar veliau dauguma tu motociklininku isgirsta paskutiny gera bum Very Happy
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 11:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
saulele2211
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
O aš už motociklus.
Tuos, tikrus. Bet visom keturiom prieš mašnas! Laikas uždrausti mašnas laikyti kitur nei garažuose. Atvykusiems iš kito miesto, nakčiai-į mokamas aikšteles. Ir tai TIK su pažymėjimu apie gyvenamą vietą!
Greitai tvarka įsigaliotų!
A tai Vilniuje au realiai nebėra kuo kviepuoti! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 12:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
justas737 rašo:
Tingiu čia su tavim ginčytis, beprasmiška. Mano ausim skamba pakenčiamai, pasidariau aš tą mini suba-ar tau gaila?Nori pasakyt, kad čia 10gdn garsiakalbis? Man rodos, buvo parašyta ant jo 25gdn, išlupčiau, pažiūrečiau, bet viską užklijavau .
Šitą daiktą dariau veikiau pabandymui, nei klausymuisi. Buvo įdomu, kaip skamba mažoj dežėj(anksčiau buvo originalioj įkištas). Pasijautė tik tai, kad bosui trūksta staigumo, o daugiau panašiai groja.

Kaip supratau tai pirmas tavo kūrinys, todėl labai daug jaunatviško maksimalizmo, ypač kolegų kritikos susilaukus Wink
Po kokių metų ar kitų, jei aišku jį dar turėsi, pačiam bus juokinga iš to kaip dabar bandai kolegas įtikinti kad gerai groja.
Na bet ne apie tai.Ką aš mačiau, tai ir man atrodo kad tai 10gd30, nes 25gd diametras difuzoriaus apie 13cm, čia didesnis.
Jei kalbam apie 10gd, tai iš savo nemažos praktikos pasakysiu taip: tokiame mažame korpuse jie kokybiškai niekada negros.Ar ten dėsi sintepono ar paralono.Jam reikia tūrio apie 40 litrų ir aišku ne iš akies, o paskaičiuoto pagal keletą parametrų korpuso.
Bet ir tai dar ne viskas.Jis yra žemo dažnio, o tu kaip supratau jam duodi plačiajuosti signalą, vadinasi vidutiniame ir aukštame dažniuose jis jau kraipo garsą.Būtinai reikia žemo dažnio filtro visais atvejais, koks bebūtų korpuso tūris,tada tik bus galima kažką kalbėti aoie kokybę.Apie žd filtrus jau nemažai buvo kalbėta ir forume.
Tai nereiškia kad tu blogai darai apskritai kažką gamindamas, tas tik sveikintina. Wink Aš tik noriu tave"užvesti" ant teisingo akustikos kelio Laughing , ne tik gaminant bet ir klausantis. Didelis žemas garsas su iškraipymais, tai dar tikrai ne kokybiškas žemas. O tam kad jis taptų kokybišku reikia daug daugiau ir žinių ir darbų.
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 12:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
saulele2211 rašo:
O aš už motociklus.
Tuos, tikrus. Bet visom keturiom prieš mašnas! Laikas uždrausti mašnas laikyti kitur nei garažuose. Atvykusiems iš kito miesto, nakčiai-į mokamas aikšteles. Ir tai TIK su pažymėjimu apie gyvenamą vietą!
Greitai tvarka įsigaliotų!
A tai Vilniuje au realiai nebėra kuo kviepuoti! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Laughing Laughing saulelė į žaliuosius pasidavė Wink Maskvoj vienas taip pradėjo mašinas deginti ant žolynų pastatytas, tu nepradėk Wilnoj tai elgtis Laughing Laughing
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 12:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
justas737
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
ad rašo:
justas737 rašo:

Kaip supratau tai pirmas tavo kūrinys, todėl labai daug jaunatviško maksimalizmo, ypač kolegų kritikos susilaukus Wink
Po kokių metų ar kitų, jei aišku jį dar turėsi, pačiam bus juokinga iš to kaip dabar bandai kolegas įtikinti kad gerai groja.
Na bet ne apie tai.Ką aš mačiau, tai ir man atrodo kad tai 10gd30, nes 25gd diametras difuzoriaus apie 13cm, čia didesnis.
Jei kalbam apie 10gd, tai iš savo nemažos praktikos pasakysiu taip: tokiame mažame korpuse jie kokybiškai niekada negros.Ar ten dėsi sintepono ar paralono.Jam reikia tūrio apie 40 litrų ir aišku ne iš akies, o paskaičiuoto pagal keletą parametrų korpuso.
Bet ir tai dar ne viskas.Jis yra žemo dažnio, o tu kaip supratau jam duodi plačiajuosti signalą, vadinasi vidutiniame ir aukštame dažniuose jis jau kraipo garsą.Būtinai reikia žemo dažnio filtro visais atvejais, koks bebūtų korpuso tūris,tada tik bus galima kažką kalbėti aoie kokybę.Apie žd filtrus jau nemažai buvo kalbėta ir forume.
Tai nereiškia kad tu blogai darai apskritai kažką gamindamas, tas tik sveikintina. Wink Aš tik noriu tave"užvesti" ant teisingo akustikos kelio Laughing , ne tik gaminant bet ir klausantis. Didelis žemas garsas su iškraipymais, tai dar tikrai ne kokybiškas žemas. O tam kad jis taptų kokybišku reikia daug daugiau ir žinių ir darbų.

Toks mini subas- pirmas. Esu daręs normalų, tai iš kai kurių klaidų jau pasimokiau(buvau sumetęs viską pagal save, neskaičiavęs, dar oro išejimų įdėjau, kai įjungiau, išsigandau. Viską perdariau iš naujo, jau skaičiuodamas, rezultatas normalus). O ką šitam beskaičiuot, jei tikslas:minimali dėžė?Vistiek didesnės nedarysiu, viskas dėl vietos ir tik bandymui, bent kolkas. Jei pastebėjai, klipuke iš pradžių grojo tik žemi, tik po to išjungiau žd filtrą( pas mane jis aktyvus). Aš suprantu, kad rimtai kažką darant, šitas garsiakalbis netinka: ir galios trūksta, ir iškraipymų yra. Tačiau kaip nupeikė šitą garsiakalbį, tai atrodo kad š..., bet kaip žinia š... negroja(bent jau neteko susidurti Very Happy )
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 12:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ad
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
justas737 rašo:

Toks mini subas- pirmas. Esu daręs normalų, tai iš kai kurių klaidų jau pasimokiau(buvau sumetęs viską pagal save, neskaičiavęs, dar oro išejimų įdėjau, kai įjungiau, išsigandau. Viską perdariau iš naujo, jau skaičiuodamas, rezultatas normalus). O ką šitam beskaičiuot, jei tikslas:minimali dėžė?Vistiek didesnės nedarysiu, viskas dėl vietos ir tik bandymui, bent kolkas. Jei pastebėjai, klipuke iš pradžių grojo tik žemi, tik po to išjungiau žd filtrą( pas mane jis aktyvus). Aš suprantu, kad rimtai kažką darant, šitas garsiakalbis netinka: ir galios trūksta, ir iškraipymų yra. Tačiau kaip nupeikė šitą garsiakalbį, tai atrodo kad š..., bet kaip žinia š... negroja(bent jau neteko susidurti Very Happy )

Na matai jau sugebi save kritiškai vertinti, reiškia gerai, iš kliadų visada reikia mokytis Laughing na jei tai kaip eksperimentas iki kiek galima mažinti, tas irgi neblogai, žinosi kas yra kas.
dabar dėl tų garsiakalbių: jau forume mes juos esm kažkada išnarstę visais atžvilgiais.Na š... gal ir nereikia vadinti, yra kitaiskų dar blogesnių, bet įvertinsiu kaip rusišką širpotriebinį nukopijuotą kurinį, kurį apibudinsiu "kirvio darbo".Tada kai nebuvo beveik nieko geresnio, atrodė kaip ir grojantis, dabar kiek kitaip.
Bet kad iš jo galima šį tą išspausti, taip pat jau esame aptarinėję anksčiau, o be to labai tinkamas eksperimentams, ypač kai norima išsiaiškinti principu:"kaip nereikia daryti" :lol:ir dar gerai remontuojant aparatūrą- kkaip negaila ir sudeginti jeigu ką Wink
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 14:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
justas737
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
tai as ji bandymam ir naudoju Very Happy viena toki jau sukepiau bandydamas stipriu. Uzteks aptarinet sita garsiakalbi. Kitas klausimas:ar garsiaklabiam "sveikos" tokios mazos dezes?
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 15:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
perihellis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kaip suprast sveikos? sveikiasia kai deze buna nei maza nei didele, o butent tokia kokios tas dinamikas prasosi, ar tai uzdara ar fazikas ar da kas
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 16:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
justas737
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ta prasme jei susidaro didesnis spaudimas(nes dėžė mažesnė) ar nekenkia difuzoriui? Ar ritė labiau apkraunama tada?
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 17:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
perihellis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nekreipk demesio, kiteim ir ne 20l nereikia, tai kas jiem turetu darytis? Rolling Eyes Shocked Very Happy
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 17:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
justas737
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ok, nekreipsiu Very Happy
 pirmasis mini subas
PranešimasParašytas: 2008 06 20, 19:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
saulele2211
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
ad rašo:

Laughing Laughing saulelė į žaliuosius pasidavė Wink Maskvoj vienas taip pradėjo mašinas deginti ant žolynų pastatytas, tu nepradėk Wilnoj tai elgtis Laughing Laughing

Koks jis ten žaliasis, jei dar stipriau gamtą teršia Sad
Jis dar visai žalias žaliasis Smile
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles, GTA 6 Character
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“