|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 06:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Rimtesne muzika dviratyje ? (Kolonkes,akumas,subas)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Rimtesne muzika dviratyje ? (Kolonkes,akumas,subas) |
Parašytas: 2008 06 17, 17:11 |
|
|
|
|
| eXec rašo: |
ko jus čia iš žmogaus dergiates. bando pasidaryt 'tiuninga', tik gal netais būdais. paaugs, išmoks.
aš pats turiu 'muzikinę kuprinę' ir ką - labai geras daiktas. |
Gal galima butu foto pamatyti? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 17, 18:47 |
|
|
|
|
kazkada pas mus suleje , toks zmogelis nusprende pasidaryti muzikine kuprine , suskiso creativa 2.1 ;D iskiso jungi ir laida i rozete , tai kai tik pamatydavo rozete suleje ,ikisdavo i ja laidus , ir uzgrodavo per visa koridoriu atrodydavo apgailetinai , vietoj knygu , creativa atsinese
aisku as nesakau kad pas tave toks pats sh , pas tave gal kietas  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 17, 22:07 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Creativus galima visus(senesnes serijas) beveik nuo 12DCV paleist tai akuma gera prisikabini kuprineje ir bumsini pora val  |
Ir tampykis ta akuma... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 17, 22:41 |
|
|
|
|
| eXec rašo: |
ko jus čia iš žmogaus dergiates. bando pasidaryt 'tiuninga', tik gal netais būdais. paaugs, išmoks.
aš pats turiu 'muzikinę kuprinę' ir ką - labai geras daiktas. |
As irgi toke turiu idejas tda2004 ir 12v akuma o groja nuo mp3 pleirio kolonele padarytas specelei tam tai ydetas bosy garsekalbiukas aukstiem kaskoks senas rrr nu ir saunus dalykas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2008 06 18, 21:39 |
|
|
|
|
| Medkirtys rašo: |
| Ir tampykis ta akuma... |
Aš prieš porą metų panašų klausimą uždaviau irgi turėjusiam panašią kuprinę. Tai atsakymas buvo - 'Na ir kas, kad sunku ir nepatogu. Užsikačialinsi '. Dabar aš pats laukaus tokios nuomonės - kartais į mokyklą daugiau knygų prisikraunam, o čia gi ne knygos.
Nuotraukos dabat neduosiu, nes fotiko laidą nukišęs. Bet iš šalies tai įprasta kuprinė, tik kiek išsipūtus (įdėta ir subo dėžė, tik kad sumažinta perpus, dėl to patalpoj tikrai neapgros paprastų kolonkių). O kalbant apie skaičius, tai 2x10W + 30W subas (daryta 3xTDA2030). 12V 14Ah akumai. Sveria 7 kg.
Šiaip ketinu perdaryt, nes subas lauke tikrai nėra geras sprendimas - tik vietą užima. Geriau pirkt labai didelius (tuo pačiu ir jautrius - garsesnius) garsiakalbius ir į juos paduot viską. Žinoma čia daiktas skirtas labiau kiekybei, o ne kokybei. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 18, 23:59 |
|
|
|
|
Skaitau ir sypsausi... Nepaprasciau nusipirkt ausines ir klausytis muzikos, negu kad autobuse turet kolonele ir buti zmonems radiju? Siaip kartais tai erzina, kai sedi salia zmogaus, kuris per telefona ar dar koki itaisa visu garsu leidzia muzika prie zmoniu kurie nelabai yra nuotaikoj... Nepatinka man. Asmeniskai man muzika labiausiai klausosi masinoj, retkarciais ausines  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 19, 09:31 |
|
|
|
|
| DumBazz rašo: |
Skaitau ir sypsausi... Nepaprasciau nusipirkt ausines ir klausytis muzikos, negu kad autobuse turet kolonele ir buti zmonems radiju? Siaip kartais tai erzina, kai sedi salia zmogaus, kuris per telefona ar dar koki itaisa visu garsu leidzia muzika prie zmoniu kurie nelabai yra nuotaikoj... Nepatinka man. Asmeniskai man muzika labiausiai klausosi masinoj, retkarciais ausines  |
Na as tokiuose vietose jos neleidziu. As ji naudojiu kai bunu kurnors lauke ar gamtoje.
Ausines netinka todel kad ne as vienas noriu klausyti muzikos bet ir aplinkinei  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |