|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 04, 06:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » Gaminsiu 6.1,5.1 arba 4.1 garso simtema ant kompiuterio ;-)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
Gaminsiu 6.1,5.1 arba 4.1 garso simtema ant kompiuterio ;-) |
Parašytas: 2005 03 21, 11:16 |
|
|
|
Sweiki ash cia naujokas,taigi nenutebkite kad tiek daug zinau man tik 11 :twisted:Jei kas Mano tete fizikas!!!Taigi turiu sena stipreka (rusiska) Keturiu jungciu ir turiu taip pat rusiskas koloneles jos geros taigi pasigaminsiu dar geresnias wiena koloonke su wienu subu,o kita su kitu subu,bet eina tai gerai!!!Taigi mano ar mano stipriukas manoo kuriama sistema pawez? Ir dar mano tete turi kruwa subu ir aukstu dazniu ir t.t. taigi ash i wiena deze desiu du subus ar uzteks vieno ishejimo orui waikshcioti? |
|
_________________ Jei nekursi,tai nuskursi... |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 11:23 |
|
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee rasyk y zaliem skyriu, nes labai jau nekonkreciai klausi, tas pats kas as sakyciau turiu tacka ar ji aplenks ferrari? kokia masina? kokia galia? pavadinimas? plauk tuoj pareis komentaru nebenoresi darytis 5.1 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 13:55 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
Sveiki, as cia nenaujokas, taigi nenustebkite, kad nieko nezinau man jau 72 . Jei ka, tai mano tete santechnimas.
|
pacarei tu cia....
Bachuras, pirma gerai pagalvok ar verta darytis ta 5.1, geriau pradziai pasidaryk paprasta stereo sistema... Arba koki 2.1... Bet zinok, kad pradeti reikia nu paprastu dalyku, na nebent viska uz tave tetis padarys... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 14:15 |
|
|
|
2.1 tai kiek suprantu tai du satelitai ie subas...
3.1tokios irgi...
4.1 tai atrodo tokios nebuna...
5.1 penki satelitai ir subas... Keturios kolnkes kampuose ir viena centrine...
6.1 vienas tokios irgi nera...
7.1 tai 7 satelitai ir subas...
Vaikas pirma nueik i kokia parduotuve (kad ir maxima) ir pasiziurek kaip atrodo tos erdvinio garso sistemos... O paskui ir snekek...
Ziurekite as tai irgi galvoju kad reikia pasidaryti kokia sistema pvz. 43.22 (43 satelitai ir 22 subai) , nes mano mociute kepeja, o as vakar prie konteinerio maciau dinamiko magneta... Tai ka man dabar datyti??? Nuo ko pradeti??? Tiesa turiu stipra - islupau is kaseciu grotuvo... Tai ar paves man tokia sisitema ir ar gerai efektai filmu bus???? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 14:22 |
|
|
|
Pradzioje rasiau kad jam praeis noras daryt tas kolonas po komentaru manau kad praejo noras bet jus ir zverys visi puolat kaip vilkai...
6.1 yra tox dalykas nematet nezinot, neskykit, taip as klietuvos nemaciau bet uz sienos yra kataloguose maciau. sakau gale stovi sentrine kolona nezinot nevarykit, tiesiog tai tox retas dalykas kaip ir rusu quadro stereo ar kaip ten ble, kai keturios kolonos ir fsio, taip pat sakytum negirdetas dalykas ane? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 14:24 |
|
|
|
Nu man regis tu koloneliu galima prisikabinti keik tik nori... Kol isprotesi... Bet bachuras kai darysi nepamirsk, kad jos kad ir kiek ju bus turi daug maz vienodos buti... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 16:03 |
|
|
|
mindaugelis rašo: |
3.1tokios irgi...
Vaikas pirma nueik i kokia parduotuve (kad ir maxima) ir pasiziurek kaip atrodo tos erdvinio garso sistemos... O paskui ir snekek...
Ziurekite as tai irgi galvoju kad reikia pasidaryti kokia sistema pvz. 43.22 (43 satelitai ir 22 subai) , nes mano mociute kepeja, o as vakar prie konteinerio maciau dinamiko magneta... Tai ka man dabar datyti??? Nuo ko pradeti??? Tiesa turiu stipra - islupau is kaseciu grotuvo... Tai ar paves man tokia sisitema ir ar gerai efektai filmu bus???? |
mindaugeli, nestumk tu cia ant to vaiko, gali but kad jis uz tave daugiau ismano, manau tokio amziaus budamas kaip jis nei tiek nesigaudei apie aparatura.Ir isvis smagu kad nuo tiek metu jau vaikas kazkuo rimtu domisi,tad neverta cia taip gaidint...
beja 4.1 sistema yra , dvi priekines, dvi galines ir subas, pats turiu tokia garso plokste, gal kam reikia? pigiai atiduosiu |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 03 21, 16:09 |
|
|
|
Audiofilas rašo: |
mindaugelis rašo: |
3.1tokios irgi...
Ziurekite as tai irgi galvoju kad reikia pasidaryti kokia sistema pvz. 43.22 (43 satelitai ir 22 subai) , nes mano mociute kepeja, o as vakar prie konteinerio maciau dinamiko magneta... Tai ka man dabar datyti???
Nuo ko pradeti??? Tiesa turiu stipra - islupau is kaseciu grotuvo... Tai ar
paves man tokia sisitema ir ar gerai efektai filmu bus???? |
mindaugeli, nestumk tu cia ant to vaiko, gali but kad jis uz tave daugiau ismano, manau tokio amziaus budamas kaip jis nei tiek nesigaudei apie aparatura.Ir isvis smagu kad nuo tiek metu jau vaikas kazkuo rimtu domisi,tad neverta cia taip gaidint...
beja 4.1 sistema yra , dvi priekines, dvi galines ir subas, pats turiu tokia garso plokste, gal kam reikia? pigiai atiduosiu |
As budamas desimties susilipbdziau stereo sistema... O dabar nedaug uz ji ir vyresnis... Tik dviem meteliais... Ir situacija panasi kaio jo - tevas buves fizikas... Tai kai man buvo 11 irgi norejau su tuo erdviniu garsu zaisti... Pradejau, padariau ir efekto daug nera... Geriau pasidaryti gera stereo arba 2.1... O gaidinti as jo nenoriu... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|