|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 01:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » EMMA 2008 (geguzes 17-18d.)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
EMMA 2008 (geguzes 17-18d.) |
Parašytas: 2008 05 19, 08:02 |
|
|
|
|
| buvau sekmadieni ir as paziuret, daug idomiu dalykeliu prisiklausiau (per tuos perklausymus visus rezultatus praziopsojau) , malonu buvo pasisneket su zmonem kurie zino ko nori savo sistemose ir to siekia , nesvarbu kokias vietas uzims, savo perdarytos ar pasidarytos sistemos buvo ypac idomios. buvo ir balvonu kurie susideje firmose nieko nesupranta garse, klaidu nemato , bet jam jo masina groja geriausiai, ir plesia visu garsu per visa aikste . o juodo skorpiono sistema graziai padaryta, galvojau firmoje bagazine darei, uz ka tave nuskriaude? galetumet kiekvienas balus garso vertinimo surasyt, instaliacia - neidomu. del teisejavimo man irgi labai keista , drisciau abejot teiseju saliskumu. kitamet reiks dalyvaut, gazdinaciu garso kokybe sistemu nebuvo, tik su instaliacija tiek prasikrust man kantrybes neuzteks, kiti baisiai daug darbo darbo ideda. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 06 14, 16:49 |
|
|
|
|
Pagaliau pavyko ir pačiam sudalyvaut garso varžybose, deja buvo jos vietinės, tik dB Drag, daugiau jokių kitokių rungčių, tai nugrūdau ir savo kabluką... Matuokliai parodė manau nei daug nei mažai - 131,7dB Ką jūs manot apie tokį rezultatą? Aišku nesilyginu su firmų reklaminiais automobiliais ir pan.
Į šventę pastūmėjo ne tik aišku dB Drag, bet ir dar keletas atrakcijų:
Vienas įdomesnis automobilis:
Šventė vyko ne Lietuvoj. Daugiau nuotraukų adresu: http://www.edatraffen.se/ Taip pat šventę apgadino blogas oras.... |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 15, 11:00 |
|
|
|
|
| poepoe rašo: |
| kokioj klaseje buvai ? |
Va būtent, kad vietinis šou,ir nebuvo jokių klasių Labai įdomu pabandyt buvo kiek išmatuos mano mašinoj, tai nuvažiavau ir aš. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 15, 16:19 |
|
|
|
|
Nu ką, visai neblogai, kaip su vienu žemadažniu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 15, 20:10 |
|
|
|
|
Pas tave 12"? Emmoje vieno zemadaznio ekvivalentas yra 10". Tai 12" skaitosi kaip du 10", jei gerai atgaminu. Galetu kas ir patikslinti  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 15, 20:15 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
Pas tave 12"? Emmoje vieno zemadaznio ekvivalentas yra 10". Tai 12" skaitosi kaip du 10", jei gerai atgaminu. Galetu kas ir patikslinti  |
Reiktų taisykles perskaityt, bet kai nevažiuoju tai tingisi skaityt... 12" pas mane. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 15, 20:52 |
|
|
|
|
| Jau kitais metais dalyvausiu ir aš Lietuvoj. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 16, 23:25 |
|
|
|
|
leopard: koks pas tave tas 12 coliu yra, kokios firmos, ir kiek rms turi?
Man butu idomu suzinot kiek mano jl 12w/3v3 ispustu...  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 16, 23:29 |
|
|
|
|
12" Rockford Fosgate P2. Maitinu virš 300W. Šiaip dabar įdomu jei du įsidėčiau Taip ir užsikrėti žmogus, tik pinigų deja nėra  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 16, 23:33 |
|
|
|
|
pritariu man jau ir truksta galios , jei imestum antra tai virs 140 db turetu pusti laisvai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 16, 23:38 |
|
|
|
|
Na aš nebuvau daręs varžyboms, bet kai pasitaikė proga pasimatuot, tai nuvažiavau. Dėžutė mažytė ir uždara. Su fazoinvertorine daugiau būčiau pavaręs Na tikiuosi žinai,kad 3dB tai yra garso padvigubėjimas 140 vargiai siektum.... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 06 17, 10:23 |
|
|
|
|
| Va butent, kad didzioji dalis rezultato priklauso nuo geros dezes. Tinkamas garsiakalbis tai tik puse darbo. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |