|
Forumas » Akustika » reikia filtro
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 27, 21:54 |
|
|
|
|
| Žmonės ar jūs nematot ar ką, eilinį kartą ta pati istorija. Temos autorius nė nemano kažką pats bandyt daryti (apart cviekais sukalt būdas), laukia kol JŪS paskaičiuosit filtrus. O jūs čia dėl jo iš kailio neriatės. |
|
|
|
|
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 27, 23:56 |
|
|
|
|
amantai ner ka veikti kol nesuzinosiu kaip irda junkti
Na as daznai dedu y 0.50MkF |
|
|
|
|
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 05:58 |
|
|
|
|
| Neo rašo: |
| pilnas netas su filtru skaiciuoklem...galima pasiskaiciuot...apie konturu varzas, garsiakalbiu skirtingus jautrumus manau net neverta kalbet... |
Įdomu ar nors vienas kolonas kas padarė pagal tas... "skaičiuokles"? |
|
|
|
|
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 06:45 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
| Įdomu ar nors vienas kolonas kas padarė pagal tas... "skaičiuokles"? |
Pasidarė. Ir ne vienas. Ir ką? Ir nieko, ir klauso ir problemų jokių neturi. Nes nevisiems, gal ir reikia kažkokio ypatingo garso, svarbu, kad veikia...  |
|
|
|
|
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 07:21 |
|
|
|
|
Bet gi darytis bet kaip neapsimoka ir yra brangiau negu maxymoj nusipirkti
Kita vertus pagal "skaičiuokles" nepadarysi ir pusės to, ką GAL BŪT gali esami garsiakalbiai.
Daderint pagal klausą jau nebeišeis, nes užsikrėtęs skaičiuoklėm.
Ne pagal skaičiuoklę daderinti, gaunasi perpus kitaip negu pagal "skaičiuoklę", todėl kitaip gi užsikrėtęs nedarys
Užburtas ratas. |
|
|
|
|
|
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 09:26 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
Bet gi darytis bet kaip neapsimoka ir yra brangiau negu maxymoj nusipirkti
Kita vertus pagal "skaičiuokles" nepadarysi ir pusės to, ką GAL BŪT gali esami garsiakalbiai.
Daderint pagal klausą jau nebeišeis, nes užsikrėtęs skaičiuoklėm.
Ne pagal skaičiuoklę daderinti, gaunasi perpus kitaip negu pagal "skaičiuoklę", todėl kitaip gi užsikrėtęs nedarys
Užburtas ratas. |
o tamsta 24 dB/oct Linkwitz filtrus darote is klausos? |
|
|
|
|
|
 |
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 10:21 |
|
|
|
|
"Tamsta" tokių shizų visai nedaro.
Kai dariau, buvo max dvi juostos (nebūtų problemų ir su 3...4).
Ir max antros eilės filtras (tai tik aukštiems).
Ir visoms kolonoms tie filtrai (pradinis paleidimas) yra vienodi. Skirtingiem garsiakalbiam daderini iš klausos ir būtinai tai patalpai, kurioje klausysi.
O dažniausia tų filtrų nėra (pas mane) iš viso. Aš einu tiesiai, o ne "per aplink", aš klausau garsiakalbį tokį, koks jis yra sukurtas, kaip-po garsiakalbis, t.y. PLAČIAJUOSTIS!
Jei jau labai norisi garsą pasaldyti, tada užmeti aukštų garsiuką. Bet tik juostinį (izodinaminį) arba senovinį izophon popierinį "pusiauruporiuką".
Duokit jūs man porą IZOPHON aukštų garsiakalbių HS 10 arba HM 10 C, geras babkes sumokėsiu. Aš visai rimtai
Iš priekio (gilumoj, prie magneto) difuzorius "prisuktas" žalvariniu varžteliu, teisingiau jo tokia pakaba "iš priekio". |
|
|
|
|
|
 |
 |
reikia filtro |
Parašytas: 2008 05 28, 11:24 |
|
|
|
|
| Kas liecia ISOPHON garsiakalbius, tai viena toki su zalvariniu varzteliu per viduri teko Kaune Aleksoto turguj uztikti, buvo nudrebtas labai nepagarbiai. Pasiteiravau ar yra du vienetai tokiu, deja neturejo. Pradejo turginis man siulyt tokio pacio dydzio kinieciu sirpotreba i poras. Nusijuokiau ir nuejau. Dabar galvoju gal reikejo paimt ir ta viena vieneta pasibandymui, vistiek ten kapeikas butu kainave. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |