|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 12:25. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ignalinos AE NEuzdarymas :D
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 4 iš 4 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4 |
|
 |
Ignalinos AE NEuzdarymas :D |
Parašytas: 2008 05 26, 23:04 |
|
|
|
|
Man atrodo kad Matrane ne tik prie policijos dirba bet dar gerai sueina su STT arba jis yra vienas is ju. Ka gali zinoti kaip cia is tikruju... Man atrodo kad jis nustatineja pc skaiciu ne tik is ip bet ir is mac adresu
ISP keitimas nepades nebent kad neprigautu keisk gyvenamaja vieta, mob tel, varda pavarde, isvaizda ir t.t  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 26, 23:07 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Man atrodo kad Matrane ne tik prie policijos dirba bet dar gerai sueina su STT arba jis yra vienas is ju. Ka gali zinoti kaip cia is tikruju... Man atrodo kad jis nustatineja pc skaiciu ne tik is ip bet ir is mac adresu
ISP keitimas nepades nebent kad neprigautu keisk gyvenamaja vieta, mob tel, varda pavarde, isvaizda ir t.t  |
pakeisk tinklo korta ir pasidaryk nauja login'a, pigiau, paprasciau ir greiciau bus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 26, 23:18 |
|
|
|
|
šiaip tai jungiantis per routerį matomai rodo tik routerio mac jei taip viską matytų tai užsikastų iki kaklo, manau kiekvienas mato tą kiek jam priklauso matyti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 05 26, 23:43 |
|
|
|
|
| amas. rašo: |
| Dj.Mc.Matrane rašo: |
Amas - f142-048.opera-mini.net
Dėja ne visi postai iš operos rašyti. Pone Amai o jūs su dziundzis3 pažystami esat? |
su dziundzis3 nepažystamas
čia esu prisijungęs gal iš 30 skirtingų kompų du (o gal ir daugiau) iš jų jau neegzistuoja, ir kas iš to, ar nereiktu rautis ant to iškurio žinutė rašyta?
Ką, komfiskuos ir univero kompus... |
Kaip jau sakiau visus kompus kurie nors karta buvo sitame saite ar forume uzeja susems, nu saite nzn a rsusems bet kas forume dalyvauja ar yra cia apsilanke, butu susemti, taip pat ir tie tavo 40 skirtingu pc, o kadangi univerkej visi pc ant vienos linijos sujungti (greiciausiai) tai visi univeros kompai bus surinkti... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 05 27, 08:58 |
|
|
|
|
ir dar praeidami atims iš vaikų mobilekus  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|