Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 08:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Ignalinos AE NEuzdarymas :D
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Ignalinos AE NEuzdarymas :D
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 06:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vidas.k
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
grandfank rašo:
Gal galėtumet priminti kas inicijavo mūsiškės atominės uždarymą?

Kiek atsimenu, tai padarė Vagnoriaus vyriausybė. Buvo sustojusios Lietuvos stojimo derybos į ES, o latviai su estais toliau derėjosi. Tai mūsų derybininikai, kad , tipo, "neatsilikti", ir sutiko uždaryti Ignalinos AE.
Matyt, tikėjosi, kad pavyks Briuselį apmulkinti, taip pat, kaip apmulkindavo savo laiku Kremlių- pasižadėdavo ką nors padaryti, o paskui to pavykdavo išvengti.
Lygiai taip pat mūsų gudrieji euroderybininkai bandė apkvailinti Briuselį dėl euro įsivedimo- tipo, Lietuvoje infliacija mažesnė už 2,5 procento, mes jau galime įsivesti eurą. O kai to neleido padaryti, pasirodė, kad infliacija beveik 12 procentų. Nepavyko gudručiams pagudrauti, ir dėl IAE, pagal viską matosi, nepavyks gudrauti
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 15:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
amas. rašo:
Kuriam teroristinę organizaciją "IAEIF" Ignalinos AE išlaisvinimo frontas, ir grasinam, kad jei uždarys, dar nespėjus sutvarkyt susprogdinsim nafik Twisted Evil
Tik reik surinkt kuo daugiau parašų iš pasiruošusių išsikelt ir šeip piromanų pasiryžusių pasigrožėt reginiu. Juk nebus sunku kas norės gyvent valstybėj kurioj nėra elektros, arba infliacija 110%

Tavo sumanymas neblogas, bet ar tu pagalvoji apie pasekmes jei is STT cia kokie vyrai paskaitinetu tai susemtu mus visus uz nieka... Kiek forume yra uzregistruotu dalyviu? Na moderatoriai nepatingekite paziureti... Wink

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 16:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
Forume griežtai draudžiama skelbti informaciją, kuri prieštarauja Lietuvos Respublikos įstatymams ir kitiems teisės aktams, propaguoja arba giria nusikalstamą ar pavojingą veiklą.

Iš viso registruotų vartotojų: 8192

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 16:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Na va vieno zmogaus deka apie 8192 pc butu konfiskuoti, bet as sneku tik apie asmeniniu, o kas dar ir darbe rpsisijungia prie forumo, ar dar kokiose istaigose tai manau sussirinku apie 9000 pc, kurie butu konfiskuoti STT pareigunu...

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 16:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
Dėja pc nekonfiskuojam Wink tik hdd

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Konfiskuoja jie viska prireikus, bet neapsimoka jiem ardyti tu pc vistiek nieko gero ten neras Very Happy Tiesiog sukis visus pc i politelininius maisus ir uzkas arba greiciausiai sudegins Very Happy
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
Dj.Mc.Matrane rašo:
Very Happy Very Happy Very Happy

Dar truputį RAM`ų paimkit Wink

Laughing Laughing Laughing

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Dj.Mc.Matrane rašo:

Kodel sneki daugiskaita? Pats is STT ar ka? O HDD neapsimoka jiems konfiskuoti nes betikslis pc ardymas...

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
amas.
Senbuvis
Senbuvis
Aš skatinu gint mūsų pačių turtą
ir atsargumo dėliai rašau iš telefono, jei kas sugebat galit IP patikrint, manau bus nelietuviškas Twisted Evil

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Kam jiems tavo PC? Patį į maišą ir išsiveža Laughing
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 17:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
amas.
Senbuvis
Senbuvis
Panagrinėk mini operos veikimo principus, pamatysi, kad aš jungiuos per kažkokius tarpinius serverius, kurie greičiausiai kur nors Abudaby, kol atkas kas ir kaip Laughing

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 18:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
amas. rašo:
Panagrinėk mini operos veikimo principus, pamatysi, kad aš jungiuos per kažkokius tarpinius serverius, kurie greičiausiai kur nors Abudaby, kol atkas kas ir kaip Laughing

Tu tai tu, bet mussu visu 8000 lankytoju ip yra forumo duomenu bazeje, ir tai kad taves maise isves tai mus uztai isves, o dar tai kad tu ir is savo pc nors karta esi prisijunges cia, pvz registruojantis, velgi yra pasilikes tavo ip, tai kad ir tu su mumis vaziuosi. Skaiciu kazkur kad BTV saite kazkokia informacija slapta buvo patalpinta, tai visu kurie buvo tame tinklapyje apsilanke kompus STT konfiskavo...

PranešimasParašytas: 2008 05 26, 18:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vytautas55
Senbuvis
Senbuvis
amas,
Jei numeriukas su sutartim, ras greit. Jei ne t.y. išankstinio pildymo tai užtruks truputi, bet suras. Nebent jau telefą paskandinai...
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 18:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
xina rašo:

Tas geras Laughing Laughing (y) Istikruju geniai tie STT Very Happy Galetu ir gaidelio simboli uzsimest Very Happy Kazkada buvo per "klausimelis" koks stt zenklas tai gandras tai genys o db mat uzsimete erelio simboli. Va jei kas nors nbepatinka galit cia pasireikst http://www.stt.lt/?lang=lt&menu_id=7&sub_id=1 Bet blemba mano statinis ip tai gali greiciausiai mane atkast bet as nepasiduosiu Razz
PranešimasParašytas: 2008 05 26, 18:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kionig rašo:
xina rašo:

Tas geras Laughing Laughing (y) Istikruju geniai tie STT Very Happy Galetu ir gaidelio simboli uzsimest Very Happy Kazkada buvo per "klausimelis" koks stt zenklas tai gandras tai genys o db mat uzsimete erelio simboli. Va jei kas nors nbepatinka galit cia pasireikst http://www.stt.lt/?lang=lt&menu_id=7&sub_id=1 Bet blemba mano statinis ip tai gali greiciausiai mane atkast bet as nepasiduosiu Razz

Statinis nestatinis jie vistiek atkas, i interneto tiekeja kreipsis ir paklaus kieno ip sitas buvo tokia deina tokia valanda... Tai kad atkast kas kur yra nesunku... Nebent per proxy servus narsai tada jiems yra labai sunku surasti....

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu