|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » PC, 12V
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 14, 22:13 |
|
|
|
|
Man kazkaip atrodo juokingai stacionarus pc, automobilyje . Na bet jei laptopui nera pinigu tai reikia imti galingesni itampos keitikli, manau pilnai uztektu 300w, nes maitblokis tikrai neturetu butdidesnio galingumo... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 17, 04:04 |
|
|
|
|
| Medkirtys rašo: |
Man kazkaip atrodo juokingai stacionarus pc, automobilyje . Na bet jei laptopui nera pinigu tai reikia imti galingesni itampos keitikli, manau pilnai uztektu 300w, nes maitblokis tikrai neturetu butdidesnio galingumo... |
Aš ir už tai. Imi keitiklį kaip ir maitinimo blokas ir ramu, jis daugiau nepaims. |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 17, 15:39 |
|
|
|
|
| Medkirtys rašo: |
| manau pilnai uztektu 300w, nes maitblokis tikrai neturetu butdidesnio galingumo... |
Priklauso kokia kompo komplektacija, bet aišku į mašiną super galingo nedėsi  |
|
_________________ Jei reikia privačiai - privatas. |
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 17, 16:54 |
|
|
|
|
Ba matei kad pc nera pats galingiausias... Tik idomu ar jis turi kondicionieriu masinoj nes kitap tai turetu kepti jei po pietu europa vazinesis  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 21, 20:08 |
|
|
|
|
Va tikslus pc duomenys:
CPU INTEL CELERON 2.66GHz, DIMM 256MB DDR400, HDD 80GB Excelstor 7200 2MB IDE, Video pl. 128MB Pixelview GF MX400.
Tarkim pc apkrautas minimaliai. Ar kas nors man atsakys ar verta ta keitikli pirkt ar ne?
O gal Siauliuose kas nors uz prieinama kaina perdarytu maitbloki kad iskart nuo 12V eitu?
To Medkirtys. Kondicionierus auto yra tad kompas kaip ir sukept lb neturetu  |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 21, 20:31 |
|
|
|
|
| jei nori suzinoti kiek W turi tavo kompas atidares dezes sona pasiziurek ant maitblokio ir suzinosi bet manau kad bus ~300W ir gali buti kad maziau nes tavo maitblokio visi kontakatai nebus prijungti ir tai reiskia jis nesiurbs 300W jeigu tik 1DVD, flopikas, o visa kita nuo motinines apmaitinama tai gali buti kad ims tiktai kokius 150W... zodziu reikia ziureti kompo daliu itampas, skaiciuoti ir t.t. jei nori be is leidu suzinoti kiek W ima tavo kompas |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 21, 23:50 |
|
|
|
|
Kompas ne per galingiausias, manau gali ir dėt keitiklį Tik imk jau kokiu keitikliį galingesnį, nes jei dar monikas prisidės ar kas  |
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 31, 16:54 |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 31, 17:07 |
|
|
|
|
| netikusi shema tranzistoriai siaubingai kais. ir NK bus menkas nuotoliu galima bent 20% tiketis arba tiketina ir daugiau |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 03 31, 17:11 |
|
|
|
|
| nu tai koki puse kilo vario arba aliuminio uzdejus ir dar koki kuleri gal normaliai veiktu? |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 05 24, 20:58 |
|
|
|
|
| prikeliam temą, o jai visai išmetus maitinimo boką, pasiemus atskirus laidus, na visus 12V supinam i viena, 7V i kita, 3 dar i kita kruva, uzdedam atitinkamas varzas ir pajungiam tiesiogai nuo akumo? |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 05 24, 21:07 |
|
|
|
|
ir viska sudeginam.  |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 05 25, 09:05 |
|
|
|
|
| Raiwenas rašo: |
| prikeliam temą, o jai visai išmetus maitinimo boką, pasiemus atskirus laidus, na visus 12V supinam i viena, 7V i kita, 3 dar i kita kruva, uzdedam atitinkamas varzas ir pajungiam tiesiogai nuo akumo? |
Ne visai tikęs sumanymas  |
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 05 25, 23:02 |
|
|
|
|
o kodėl taip? juk teoriškai turėtų veikti, na nesvarbu, turiu seną kompą, išbandysim, (bandymo triušis, jai veiks junksim galingesnį) bent fejerverkų pamatysiu mąstyčiau ką nors nuo pačio maitinimo bloko chimičint, bet ten tamsus miškas, o gerų pavyzdžių niekur nėra.
O gal geriau nunešti kompą pas meistrą, kad padarytų kaip reikiant? bt noriu savom rankom padaryt... dam "Būti, ar nebūti,,, štai kur klausimas"  |
|
|
|
|
|
 |
PC, 12V |
Parašytas: 2008 05 26, 00:13 |
|
|
|
|