|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 11, 00:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » ??? TDA ar LM ???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Ka mieliau naudotumete garso sistemoje? |
Ka mieliau naudotumete garso sistemoje? |
TDA |
|
36% |
[ 18 ] |
LM |
|
64% |
[ 32 ] |
|
Iš viso balsų : 50 |
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 15, 21:46 |
|
|
|
Sveiki Elektroncikai Nusprendziau cia toki dalykeli paklausti Kas geriau garso sistemoje ar TDA? ar LM? ir buciau dekingas jei pagrystumete atsakyma... P.S. ne vienu zodziu... |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 15, 21:52 |
|
|
|
Kazkodel pries kiek laiko maniau,kad TDA geriau,bet dabra galvoju atvirksciai.Pats nesenai pasidariau stipra su LM3886 ir esu patenkintas.Garsas sodresni ir svaresnis nei TDA.Nors seip nesu pries tas TDA  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 15, 21:56 |
|
|
|
rokazas rašo: |
Kazkodel pries kiek laiko maniau,kad TDA geriau,bet dabra galvoju atvirksciai.Pats nesenai pasidariau stipra su LM3886 ir esu patenkintas.Garsas sodresni ir svaresnis nei TDA.Nors seip nesu pries tas TDA  |
Tai ka patartumei man, jei pas mane stovi dvi tda7294 ir tda 7313 audio procesorisu (na visa seiminele TDA ) kokie Tavo ir kitų butu patarimai? |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 15, 22:34 |
|
|
|
nu net nzn. jei tau patinka kaip skamba ir pan. tai turek su TDA.Nes as sakau:buvau pasidares su TDA7294,bet labiau patinka LM.Kiekvienam pagal skoni  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 15, 23:05 |
|
|
|
nu net nzn. jei tau patinka kaip skamba ir pan. tai turek su TDA.Nes as sakau:buvau pasidares su TDA7294,bet labiau patinka LM.Kiekvienam pagal skoni  |
na aisq nesu girdejes kaip skamba LM, bet savo TDA tai tikrai nesu nusivyles... daug tusi, daug visokiu jam isbandymu buvo, o groti groja iki siol o garso kokybe tai tirkai geresne negu buvo radotechnika  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 00:47 |
|
|
|
O tda shemikes gros geriau, nei koks BRIG stiprintuvas??? Nes as apie tas mikres pasiskaiciau ir galvoju, ar pirkti sena BRIGA ar is tda lipdytis... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 00:52 |
|
|
|
mindaugelis rašo: |
O tda shemikes gros geriau, nei koks BRIG stiprintuvas??? Nes as apie tas mikres pasiskaiciau ir galvoju, ar pirkti sena BRIGA ar is tda lipdytis... |
Nu kapi Tau cia pasakius.. Jei turi filtra, maitinima ir t.t. tai zinoma geriau lipdykis tda ar koki lm, (bent as taip daryciau) bet jei neturi nei to nei to.. tai tada pirk briga ir bandyk.. ziurek, jei atsibos ir .t.t gali tada ziurei darytis kazka kitka...tiesiog TDA-Thomson  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 02:00 |
|
|
|
kokia pcb naudojai?
gal galetum atsiust info@virusas.net arba viniux@sonet.lt |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 10:47 |
|
|
|
PCB naudojau kur siame saite yra:
[/url]http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/239/[/url]
Tik as biski siokiu tokiu pakeitimu padariau  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 16:28 |
|
|
|
zinau kad lamiskai pasirodysiu, bet 0,7uH rite is ko gamint? |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 16, 17:30 |
|
|
|
ten seip yra parasyta Galima daryt is 1mm varines vielos(ant 7mm serdies),bet jei neturi tai gali nedet.As kolkas tokios vielos neturiu tai ir nedejau-laiduku sujung ir viskas. |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 17, 10:37 |
|
|
|
ten serdies neturi but, tiesiog viniok ant 7mm tusinuko poto iastrauk ta tusinuka  |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 17, 11:08 |
|
|
|
nu tai taip,kad neturi but jos Seip galima vyniot ant 7mm graztelio ir poto istraukt. |
|
|
|
|
 |
??? TDA ar LM ??? |
Parašytas: 2005 03 17, 11:22 |
|
|
|
a, idomai...
o is kur +-32V gaut? Ten raso kad galima nuo +-10 iki+-40 uzmaitint, tai jei as 12V duociau... eitu kas nors? (Beje, man ce reikia kompe mikrofono signalui sustiprint). |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |