|
Forumas » Elektronika žaliems » Šviesos muzika...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Šviesos muzika... |
Parašytas: 2008 05 03, 21:57 |
|
|
|
|
Seip as buvau pasidares pirma varianta.... bet kadangi man ji neveike ir jos delei sudeginau 9 potencus... is ju 3 alps.... Susinervaves pradejau daryt kita... zejau kad dalys nesiskirtu labai... tai ir radau sita be potencu...  |
|
|
|
|
|
 |
Šviesos muzika... |
Parašytas: 2008 05 03, 22:09 |
|
|
|
|
Ta schema sviesos muzikos akmens amzios laiku Optopora galima panaudot ir negalinga stiprintuviuka ir tranza dadet kad uztektu galios, arba kad ir visa vu meterio mikre 5 led kiek vienam kanalui.Da geriau manau gautus nei su ta senobine schema ir kaina nesiikandzioja  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Šviesos muzika... |
Parašytas: 2008 05 05, 12:01 |
|
|
|
|
Pasigaminau pirmai problemos dėl tranformatoriaus buvo šeip jo galima visai nedėti kaip aš ir padariau galvoju jog reiktu dar papildomo rezistoriaus tarp valdymo elektrodo ir maitinimo, kad tiristorius butu biški atsidaręs (žinoma jei taip eina) nes kartais atrodo, kad mirksėjimas atsilieka nuo muzikos :\ taip pat galima ir filtrus geriau sureguliuot... (žinoma kiekvienam pagal savo skoni) P.S. radiatoriaus ant 100W lempos tikrai nereikia, bet žinoma nepakenks jei ir bus uždėtas .
O dėl potenciometrų tai jie juk reguliuoja kanalo jautrumą ir 10k potenciometrai manau yra tikrai per daug (čia jei be to tranformatoriaus, jei su tai nebandžiau, gal pats tas). |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |