|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 13, 19:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Musu Shedevrai :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Musu Shedevrai :) |
Parašytas: 2008 05 03, 06:23 |
|
|
|
|
| vancas rašo: |
Mane tai visai pamirsot  |
Mano, jei domina, nuomonė tokia. Gražu. Tikrai gražu BŪTŲ, jei faneruotė būtų bet kokia, bet tik ne tokia.
MAN ji pati negražiausia. Bet tai tik mano nuomonė. O lakavimas visai geras. Tik, kad blizga.... MAN nepatinka. Visada stengiuosi daryti matinį paviršių. Gal ir daryčiau "rojalį", tik, kad ne mano nosiai toks dengimas. Kažkada LUG ir buvo matinio lako, dabat tik pusiau matinis likęs. Pilną "matą" dadarinėti tenka pačiam  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 06:28 |
|
|
|
|
| leopard rašo: |
| Na saulelės nuotraukoj siūlės kaip ir nesimato. Gerai atitaikyta |
Tai ir darė l.p.audiofilas-o darbovietėje. Kur ten man... Kantrybės neužtektų... dabar, kažkada dėžutę buvau pasidaręs, irgi nesimatė. Bet ten buvo vyšnia ir jos "špono" storis buvo kaip popers
O čia uosis ir jis gana storas ir KIETAS, namie sunku suklijuoti, bet galima, kas dirba, tas padaro  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 09:21 |
|
|
|
|
tokia faneruote kaip siose kolonelese turi audiophysics koloneles berods kazkuris modelis ir ten jos atrodo stulbinanciai bent jau man zinoma - lakas matinis as ir pats kolonelem nenaudoju didesnio kaip 10 blizgesio laka (skaleje is 100) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 10:36 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
tokia faneruote kaip siose kolonelese turi audiophysics koloneles berods kazkuris modelis ir ten jos atrodo stulbinanciai bent jau man zinoma - lakas matinis as ir pats kolonelem nenaudoju didesnio kaip 10 blizgesio laka (skaleje is 100) |
Tai gal ne plokščios, išgaubtos ar kitaip "figūrinės"?
Parodyk.
P.s. o ta faneruotė pas vancas, čia gryna drožlė ar kažko prichimičyta? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 11:37 |
|
|
|
|
P.s. o ta faneruotė pas vancas, čia gryna drožlė ar kažko prichimičyta?
bijau drasiai teigti , bet manau kad tai dirbtinai sukurtas šponas . kažką panašaus turėjom . čia dar nieko . buvo atvežę tokio žalio špono , egzotika , visiem įdomu , gerai pabandėm gabaliuką nulakuot pabandymui , tai juodas pasidarė , dabar ne tik visaip dirbtinai teksturą padaro , dar ir impregnuoja (nuspalvina) . |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 13:53 |
|
|
|
|
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 13:31 |
|
|
|
|
o vazona uzdejai , kad kompensuot rezonansus  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 16:14 |
|
|
|
|
man tai labiausiai patiko paskutinė nuotrauka kur po viso to atlikto darbo reikia kolonke ijungti i rozete  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 16:38 |
|
|
|
|
| VV rašo: |
man tai labiausiai patiko paskutinė nuotrauka kur po viso to atlikto darbo reikia kolonke ijungti i rozete  |
Jo viena kolonele padariau su integr. stiprintuvu tai reikia ja pajungt i 220
Daug nesilazdavokit, visgi pirmas blynas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 16:41 |
|
|
|
|
| Liveris rašo: |
| VV rašo: |
Jo viena kolonele padariau su integr. stiprintuvu tai reikia ja pajungt i 220
Daug nesilazdavokit, visgi pirmas blynas. |
o kokius garsiakalbius naudojai? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 19:06 |
|
|
|
|
sveiki vel. baigineju pirrma kolonele likto tik priekinis skydelis, tai iskilo toks klausimas: pasidariau medini remeli ir nezinau kaip pritvirtinti ta medziaga?? ka patarsit?  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 12, 19:22 |
|
|
|
|
| vancas rašo: |
sveiki vel. baigineju pirrma kolonele likto tik priekinis skydelis, tai iskilo toks klausimas: pasidariau medini remeli ir nezinau kaip pritvirtinti ta medziaga?? ka patarsit?  |
Jei rėmelis neliaunas, tai kabėm paprasčiausiai prisegt galima. Jei medžiaga nepersimato, tai manau tokį ir darei.
Aš naudočiau tik nepermatomą medžiagą. Tada rėmelį galima stambesnį padaryt, supastiprinimais ir pan. Viskas daug supaprastėja, ir jis pats tampa tvirtesnis. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |