|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 26, 00:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows atkūrimas iš cd.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Windows atkūrimas iš cd. |
Parašytas: 2008 05 01, 22:37 |
|
|
|
Esu matęs ir naudojęs tokį diską kuris atkuria visą hard'ą. Panašiai kaip backupas, bet tas diskas skiriasi tuo kad per kelias minutes suformatuoja particiją ir įrašo windows su visomis pagrindinėmis programomis, be to jam nereikia jokių papildomų programų kad iš jo galėtum atkurt. Tik įkiši tą diską paspaudi vieną knopkę ir turi naujus windows su svarbiausiomis programomis. Gal kas žinot su kokia programa galėčiau tokį pasigamint? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 02, 13:31 |
|
|
|
vytautas55 rašo: |
Acronis true Image |
bet tai ten reikia pasidaryt atskirą boot cd ir atskirai image. O aš noriu kad eitų sudėt į vieną cd viską. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 02, 13:37 |
|
|
|
su ISO ar su kuo į acronio bootinį imeti atvaizda ir viskas...bet cia nelabai tinkamas varijantas...ji geriausia laikyti D diske jis visada pas mane modifikuojamas priklausimai nuo atnaujinimu gausos ir t.t. arba ji rasyti i RW diska... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 02, 21:12 |
|
|
|
su ISO ar su kuo į acronio bootinį imeti atvaizda ir viskas...bet cia nelabai tinkamas varijantas...ji geriausia laikyti D diske jis visada pas mane modifikuojamas priklausimai nuo atnaujinimu gausos ir t.t. arba ji rasyti i RW diska... |
Buvau taip padaręs bet tada nesibootino diskas. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 02, 21:40 |
|
|
|
su nero padariau atvaizda boot disko ,su ultraISO atsidariau ir įmečiau atvaizdą
stebėk, kad būtu bootable, išsaugojau, iškepiau su nero kaip disko atvaizdą.
O galu gale kam tau viename? juk acronio bootinį gali išimti jam jau užsikrovus ir dėti ka tik nori... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 11:19 |
|
|
|
o jeigu padaryčiau savo kompo hard'o atvaizdus, jie veiktų ant kitų kompų? Eitų iš jų atkurt kitus hardus, net jei jie bus ne tokio paties dydžio kaip atvaizde? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 11:33 |
|
|
|
savo atvaizdą perkėliau į kita hdd tik to paties dydžio, bet manau, kad pavyktu ir į didesnį, o į kita kompą perkelti eitu jei būtu ta pati motina bei kitiems įrenginiams nereiktu draiverių, t.y. win juos pati turėtu |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 15:08 |
|
|
|
savo atvaizdą perkėliau į kita hdd tik to paties dydžio, bet manau, kad pavyktu ir į didesnį, o į kita kompą perkelti eitu jei būtu ta pati motina bei kitiems įrenginiams nereiktu draiverių, t.y. win juos pati turėtu |
Tai aš draiverius po to surašyčiau. Aš noriu pasidaryt tokį diską kad nereiktų kiekvieną kart perrašinėt windows'ų pilnai. nes dažnai prireikia perrašinėt įvairiuose kompuose, o tai gana ilgai užtrunka. Tai jei pasidaryčiau tokį diską viskas eitus labai greit  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 03, 16:37 |
|
|
|
Nepavyks taip, net nebandyk. Nežinai kokiame žingsnyje paprašys win kokio nors failo, bus pastoviai mėtomos lentelės su klaidomis ir t.t. šitas varijantas atpuola, per daug gerai nori  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 27, 17:53 |
|
|
|
Zodziu nenorejau naujos temos kurti todel parasysiu cia. Kazkokiam saite skaiciau ir pats dariau toki dalyka kai per start > run yra atjungiami kai kurios programos kurios issijungia kraunanti vindowsui, t.y. tokios kaip mesenger, skype ir panasiai, gal kas zinot kokias komanda sreikia rasyti i run laukeli? es nebepamenu saito... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 27, 22:50 |
|
|
|
Aciu....  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors