|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 30, 19:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Gitarinis kubas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 24, 19:49 |
|
|
|
|
| nu gerai bet man nedaeina kur pajungi pvz ta out put jack tipo prie to galiuko kisti o kur iseinantis garsas? nieko nebesuprnt... |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 25, 17:52 |
|
|
|
|
cia jo ne man reikia... vat su tuo gur parode man neaisku o ta kur as parodziau (paskutini) man aisku kaip pajungti... tiesiog parodytis jungtys kur ka kisti reikia o ten kur rode man suprasti kur ka jungti tai kaip i nakti nors i sikna durk... tik vieno as nesuprantu (kur as parodziau) kam reikalingas tas deinej per viduri (jungtis) lygtais kalonkei jei kas galit pasakykit... |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 25, 19:13 |
|
|
|
|
ten gi isejimas
geriau siulyk tam kam reikia kad nusipirktu ta preampa ir bus ramu, nes matyt kad tu jo jau nebepagaminsi o jei bandysi dar ta lempiny gamint tai jau nzn..280 tai ne 9V is batareikos |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 25, 19:22 |
|
|
|
|
| tai as taip ir galvojau kad ten isejimas i ne ijejimas ar seip uskabintas del grozio... o del PCB man tokia paarys. |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 25, 19:23 |
|
|
|
|
| tai as taip ir galvojau kad ten isejimas i ne ijejimas ar seip uskabintas del grozio... o del PCB man tokia padrys. |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 25, 19:24 |
|
|
|
|
| be to ar lempos kojos yra 1 2 3 6 7 8 ir viskas? |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 28, 12:26 |
|
|
|
|
stai radau as to marantz 7c viskas normaliai ant pdf padaryta tik atrodo kad jis kaskoks perdirbtas truputi... va principine pdf:
http://www.diyzone.net/images2/M7CSCH0822.pdf
ir detales exel:
http://www.diyzone.net/images2/M7CBOM0822.xls
tik vienas dalykas yra su tuo tilteliu RS1005 lemonoje jis kainuoja ~140LT gal galima koki kita pigesni istatyti? visa kita tai dar nieko lempas is lemonos imciau tas po 222 LT bet nezinau ar verta gal geriau paimti ECC83? dar kas yra kas tas H1 ir H2 pdf faile yra apacioj kampe... kaskokia nesamone ten ... pirmoje schemoje su maitinimu aisku ieina kintama 200 AC iseina 240 VDC o kaip antroj? ieina 12.6-0 AC iseina 12.6 VDC tai kaip ta suprast? o visa kitaaisku kaip diena  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 28, 12:57 |
|
|
|
|
nemanau kad kokybe bus ideali be to reikia daratskirai daryti stipra nors as turiu viena bet ne sau darau todel reiks daryti dar du o su tavo schema gal tik tam kad prie kompo pajungti  |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 30, 12:08 |
|
|
|
|
tia cia tik preampas o tu pamegink tranzas 1.5 lt gal kainuoja
stipra koky susirinksi vistiek reikes aukstaomio preampo |
|
|
|
|
|
 |
Gitarinis kubas |
Parašytas: 2008 04 30, 16:39 |
|
|
|
|
gal ir neblogai atrodo tik kondai turi buti geri nes kitaip traskes kai sukinesi potenca o kaip suprasti tuos ijejimus/isejimus? gal ir man reiktu toki pasidaryti bet ir vel reikia daryiti stipra  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |