|
Forumas » Akustika » Zadu darytis koloneles rejke pagalbos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Zadu darytis koloneles rejke pagalbos |
Parašytas: 2008 04 25, 00:02 |
|
|
|
|
I korpusa zmonele jau 2 melynes ant kojos isitaise. Pasidejau prie lovos, pries miega negeros mintys i galva lenda (koks inzinierius, jei jam patinka jo kurinys ), o ji ir kliuna ryte uz jo Sorry uz OT. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Zadu darytis koloneles rejke pagalbos |
Parašytas: 2008 04 25, 07:19 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| Citata: |
| Man tokių "Š" kaip mašina ir roleksas nereikia iš viso |
kitam nereikia piscialku uz penkiazenkle suma (pagal tave tokie nesubrende) truputi kvailai sneki. Nepyk bet sedi savo varpinej ir ant visu siki
as asmeniskai nevarau ant zmoniu kurie turi prastesne aparatura nei mano, nevarau ant tu kurie moka uz automobilio padanga maziau nei 500lt (nes pats pigesniu neperku), nevarau kad chebra perka pigius fotikus ir jais naudojasi be stovu ir t.t. O tu, viskas kas ne pagal tavo isitikinimus, yra didelis blogis ir neteisybe pagal mano isitikinimus tai tu tada irgi nedabrendai padoriam automobiliui... kada tu dabresi....
akivaizdziai snekejau apie toki daikta kaip "kiekvieno poreikiu prioritetas skirtingas" o tu nesupratai... nu kaip mazas vaikas ble  |
Ar pasakiau apie kažką konkrečiai?
Ar čia taip pataikiau, kad tinka patarlė-"teisybė akis drąsko"?
Aš čia nedabrendau? Čia jųs nedabrendot, kad galima gyventi neteršiant (mašina)...
Maži vaikai (ir pagal metus) čia dauguma.
Aš dėl aparatūros ant kažko variau?! Tai, kad aš atvirkščiai parašiau-neturiu gero nieko, nes neturiu tų 100...200k.lt. O vidutinybių man nereikia. Kurioj vietoj parašiau, kad nepirk to ar ano?!
Tik paašiau, klad nuliptų žemėn ir nustotų rėkaut-tas originalas ir ten kilovatas. Ir rašiau, kad ne tame esmė! Rašiau tam, kad liaudis nemėtytų pinigų, tikėdamiesi kažko geresnio. Kad ir AUDYN kondai-visi iki vieno... nepamenu, kas ten viduje, bet 1mkf. apie 2...3
lt. Tai kur aš ir ką dedu į... iš savo varpinės?!
Niekada nebijau parašyti tikrą teisybę, o jei kažkieno (ar daugumos) nuomonė nesutampa, tai nereiškia, kad dedu! Užaugsit, subręsit (jei jūsų dar visai nesugadino kompai ir teorijos) tada suprasit. O kol kas patys nekaltai neapšaukinėkit.
TAI TU MANE APŠAUKEI NEBŪTAIS DALYKAIS
P.s. Beje, aš niekada nesikeikiu ir bent šiokios tokios kultūros prisilaikau.[/b] |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |