|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 17, 09:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » GARSIAKALBIO REMONTAS.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 11, 02:11 |
|
|
|
GAL KAS ŽINOTE KAIP GALIMA GRAŽIAI ATKLIJUOTI GARSIAKALBIO MEMBRANAS NUO KORPUSO? DEKOJU NIŠ ANKSTO. |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 11, 12:12 |
|
|
|
jei gumine , draugas maciau labai graziai ja atlupo su pirstais be jokiu tirpikliu ir t.t.(pioneer), o siaip tai chzn |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 11, 14:21 |
|
|
|
As atlupineju su peiliuku... (jei gumine)
Ir visai graziai gaunasi.. |
|
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko... |
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 11, 21:30 |
|
|
|
su peiliukais gali ir supjaustyt is nervu be lupant.
Lyg ir whitespirit turetu padet. |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 11, 22:50 |
|
|
|
Nu jeigu esi silpnu nervu zmogus tai is vis peilio neciupinek, juk gali nusidurt susinervojees |
|
_________________ Viskas gerai iki dūmų ir smoko... |
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 12, 00:01 |
|
|
|
Bet jeigu presuoto porolono (ar kas ten per daiktas) tai white spiritas labai graziai sugraus |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 12, 01:14 |
|
|
|
na as tai visa laika pradedu su piorluška pa to užkišu atsuktuva ir viena ranka prilaikau membrana kita is leto atlupineju ir graziai gaunasi. |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 12, 01:36 |
|
|
|
Siaip jo. Su peiliuku labai gerai gaunasi, arba (jei ilgesni laika esi nesikirpes nagu) tai ir su nagais.. Siaip tada labiau gali jaust ta atlupima, ir mazesne tikimybe kad sugadinsi...
O siaip tai taisykle kiekvienam darbui yra viena - susikaupt, neskubet, nesinervuot ir t.t.. |
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 12, 01:43 |
|
|
|
Augizz rašo: |
Bet jeigu presuoto porolono (ar kas ten per daiktas) tai white spiritas labai graziai sugraus |
White spiritas persilpnas, kad kaska sugrauztu. Neklaidink zmoniu, jis apskritai sitam darbui persilpnas, kiek bandziau su juo dirbti tai nebuwo efekto, kad tirpintu klijus. Jei gumine pakaba tai wisada naudoju 646 tirpikly. Sitas jau tirpdo, bet ir tai nuo kliju priklauso. Karta spaidery ir su situo tirpikliu wos atklijawau, Su 646 esu netgi gumine pakaba atklijawes. Pradzioje bijojau ir bandziau su white spiritu, be netirbde nors tu ka. Px, galwoju bandysiu su 646 nes kitaip nieko nesigaus, blogiausiu atweju nusipirksiu ta suba ir fsio (pigus liewas buwo). Tai nuo to 646 paralonas isipute, bet atsiklijawo. Pabuwes valandziuke prie radiatoriaus paralonas atsistate y normalia pozicija, tiek geometriskai, tiek isiputimas dingo. Wienintelis trukumas tai, kad woswos apsilyde pawirsius. Pastebima tik zinant ko ieskot. Bet jei sawiske istirpinsit safsiem tai manes nekaltinkit gal man tik pasiseke |
|
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 12, 19:58 |
|
|
|
nu man viskas gerai gaunasi rankom
klijus naudoju moment ir netepu be proto
kitaip tariant ziuriu i ateiti jei reikes dar ardyt...
bet cia neesme
durniausias reikalas yra rite
kazkur buvau uztikes pardavime bet nepamenu kur... |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 13, 14:57 |
|
|
|
šiaip tai ir aš naudoju tirpiklį 646 bet kai man vyniojo toks meistrelis tai nžn kaip jis ten atklijavęs buvo bet net nieko nesimatė kad ardytas. pakaba likusi kaip nauja ti matyt naujas klijų sluoksnis. kazin kaip jis ten daro paklausčiau bet kad jau jo nebera kažkur išsikraustęs bet visvien dekoju. gal kas dar žinote kitokių būdų? |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 14, 23:21 |
|
|
|
S90 didiji garsiakalbi buvau atklijaves naudodamas acetona. |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 15, 00:46 |
|
|
|
ir ash turiu magnata, su spausto popieriaus membrana, kuri laiko difuzoriu, nu atklijuot taij niekaip, kas tirpina klijus, zhudo ir membrana, o siaip laikosi kaip velnias:/ ir nzn kaip atklijuot...viasaip bandziau, nmu nieks nepadeda, o kur gumine pakaba, be problemu, beje kaip jus centruojat?su adatelem, kartonu?Pasidalinkit patirtim:) |
|
|
|
|
|
GARSIAKALBIO REMONTAS. |
Parašytas: 2005 03 17, 22:14 |
|
|
|
AŠ TAI VISADA CENTRUOJU KARTONO TŪTELE IR GAUNASI PUIKIAI JOKIO BARŠKĖJIMO. |
|