|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 08:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvas su +/- 62 v
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Re: 62V |
Parašytas: 2008 04 16, 07:05 |
|
|
|
|
| k.saulius66 rašo: |
| dabar jau kaimynai laksto kaip pašėlę(160W). O "patiltinus" kvartalas lakstys |
Tai durni kaimynai jei laksto! Užtektų vieną kartą nulėkti
Juk yra polocinis įstatymas, kai tam tikrose vietose (šiuo atveju miegamasis rajonas) negali viršyti tam tikro DB kiekio
O nuo 18 val. net ir žinias klausydamas gali apylinkės mento sulaukti, jei kaimynai pasiskųs
Pravažiuos kaimynas po langais tris kartus su kiauru glušaku-į kalėjimą
Užsiimti tik reikia. Tokius "muzikantus" galima ir kitaip tramdyti, tik ne kiekvienas išdrįs.
Ir galų gale! Visi vaidinat TOOOKIUS išsilavinusius (teorijos lipa ant teorijų,parametrai-ant parametrų, skaičiai lenkia skaičius, visokiausios formulės, kur jų VISAI nereikia...)...
O elementarios kultūros ir pagarbos kitam-nė už centą! Neandartaliečiai!
Netaikau visiems, bet didžiąjai daugumai tai tinka. |
|
Paskutinį kartą redagavo saulele2211, 2008 04 16, 07:10. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Re: 62 |
Parašytas: 2008 04 16, 07:06 |
|
|
|
|
Oho
tikrai labai graziai padarytas , galima sakyt Grazesny net sunkiai ysivaizduociau VU meteriai, didziule garso rankena, ir paprastas yjungimas, labai suderinto dizaino viskas,, pakankamai rimtai ir solidziai isrodo
na o del 400 W , tai man tikrai perdaug, pats bute gyvenu, tad paminetas mosfet 160 w , tai butu kaip ir riba, ir tai butu galingiausias namie(iki siol 2x90W), tik va dar vis galvoju ka pasirinkt,,
dar reiks truputely pasistudijuot shemas, bet kaip bebutu rinksiuos manau ta kury bus lengviausia sudet  |
|
|
|
|
|
 |
 |
62V |
Parašytas: 2008 04 16, 08:04 |
|
|
|
|
Oi piktas tu Saulele ant viso pasaulio. Kas tau ka negera padarė. Skaitau ilgai forumus, tai eini iki kraštutinumų: tai apsiskaitęs, tai "moralų" kam nors atskaitai. Nusiramink zmogau, atsipalaiduok. Čia viskas "ant bajerio"  |
|
|
|
|
|
 |
Stiprintuvas su +/- 62 v |
Parašytas: 2008 04 16, 08:43 |
|
|
|
|
| Siandien kaimynu troba apsaudyt norisi, uz triuksma. Piktas kaip velnias siandien, na ir ka? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 16, 09:26 |
|
|
|
|
Ui! Ar gi aš piktas? Ką gi man daryti, kad piktu neatrodyti? Tiesiog aš visai nepiktas Va-  |
|
|
|
|
|
 |
62V |
Parašytas: 2008 04 16, 09:42 |
|
|
|
|
| TASKAS rašo kad kaimynai su muzika jam nervus gadina. Būtent mano kaimynai pastumėjo mane gaminti stiprintuvą. O buvo taip: išlošė kaimyns už alaus butelius kažkokį muz. centrą. Tą pačią dieną sužinojome mes visi ir taip tesėsi apie metus kol nepaleidau savo 2 po 68W su tom nelemtom LM - kėm. Dabar tyliai gyvenam kartais nuskamba kažkur muzikėlė bet ne 68 o vrš 100w. Pašokam biškuti ir smagu (man). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: 62V |
Parašytas: 2008 04 16, 10:09 |
|
|
|
|
| Pasiulymas del 400W ne tau, o tam zmogeliui su 62v trafu. Nuotraukos irgi jam. O taves norejau paklausti tik del tiltinimo, ačiu mintis nebloga. Juk paimi du operacinukus ir gauni išejime invertuota ir neinvertuota signala. Bet man atrodo itampos kelti nereikia tik tranzus suporuoji (kalba eina apie 160W mosfet-us). Kam toks "zveris" bute? dabar jau kaimynai laksto kaip pašėlę(160W). O "patiltinus" kvartalas lakstys |
Galios nepadauges jei tu tik uzmesi tranzu daugiau, paprasciausiai galas laikys didesne srove, t.y galesi mazinti isejime varza, dekim pre 2 omu turesi 300W, o tiltu pre 4 omu jei trafas neuzsidegs turesi 600W bet, kad tokia galia pasiek tavo trafukas turi buti 1kW  |
|
|
|
|
|
 |
62v |
Parašytas: 2008 04 16, 11:45 |
|
|
|
|
| Kartotis pradedam. Ši tema jau yra, ir ji tikrai išsisėmusi (400W mosfet). Ir 160W yra. Perskaičiau visus postus tad nesikartokim |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 20, 19:21 |
|
|
|
|
| Sveiki! Gal mano klausimas ir ne visai į temą, bet vistiek apie STK4050V. Taigi, susilipdžiau aš jį pagal datasheet'e duotą schemą, bet rezultatas nekoks: atsukus max garsą ir prikišus ausį prie garsiakalbio girdisi, kad groja, bet taip tyliai tyliai, kad vos įmanoma girdėt... Gal numanot dėl ko taip yra? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 05 20, 19:34 |
|
|
|
|
| touch rašo: |
| Sveiki! Gal mano klausimas ir ne visai į temą, bet vistiek apie STK4050V. Taigi, susilipdžiau aš jį pagal datasheet'e duotą schemą, bet rezultatas nekoks: atsukus max garsą ir prikišus ausį prie garsiakalbio girdisi, kad groja, bet taip tyliai tyliai, kad vos įmanoma girdėt... Gal numanot dėl ko taip yra? |
Pagal datasheetą kur darė žmonės tai daugeliui neveik. Man paveikė porą min ir nusibaigė. Originaliai mikroshemai gal ir tinka ta schema, bet toms pigioms iš parduotuvių visi naudoja kitą schemąir vargo nemato....
Papildyta:
Štai radau ir įdėjau, gali parsisiųst. http://two.xthost.info/leoparduser/STK4050V.rar |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
stk |
Parašytas: 2008 05 20, 20:55 |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 20, 21:46 |
|
|
|
|
| Na tai įdėk. Man visai reikia. Archyvą pasipildysiu. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
pcb |
Parašytas: 2008 05 21, 05:37 |
|
|
|
|
| Kaip aš tau įdėsiu padarytas PCB. Per monitoriu juk neikišiu, jos gatavos. O viena su detalėm. Kažkaip nesusikalbam |
|
|
|
|
|
 |
Re: pcb |
Parašytas: 2008 05 21, 07:42 |
|
|
|
|
| Kaip aš tau įdėsiu padarytas PCB. Per monitoriu juk neikišiu, jos gatavos. O viena su detalėm. Kažkaip nesusikalbam |
Ai dabar supratau Viena akim Euroviziją žiūrėjau  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 05 21, 17:48 |
|
|
|
|
Ačiū, leopard, už nuorodą
k.saulius66, man pačiam lituot smagiau, nei pirkt gatavą daiktą, tad teks tavo pasiūlymo atsisakyt  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |