|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 25, 15:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Pazastu skutimas.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Ar vyrai turi skusti pazastis? |
Ar vyrai turi skusti pazastis? |
Taip. |
|
40% |
[ 15 ] |
Ne. |
|
59% |
[ 22 ] |
|
Iš viso balsų : 37 |
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 22:16 |
|
|
|
Zodziu gal nesamoninga tema, bet.... Man labai nepatinka, beveik visu merginu nuomone, kad vyrai turi skustis pazastis... Ka jus apie tai manote? |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 22:24 |
|
|
|
Nu ir temele uzvediai O tu paiimk ir paklausk nors atsakymai turbut is visu vienareiksmiska gausi, bet dar BUTINAI pridek, kad MOTYVUOTU savo nuomone. |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 22:31 |
|
|
|
Na kadangi cia renkasi tik vyrai, tai manau bus gauti informacija vien apie vyru nuomone... Nes moteru nuomone daugiausia yra uz pazasciu skutima... Taigi noredamas sudeti visus taskus ant i noriu suzinoti vyru nuomone. Labai gerai sakai, jei komentuosit motyvuokit prasyciau. |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko |
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 22:43 |
|
|
|
na jei galima po pazastimis kasas pinti, tai jau nekas, o kol taip nera, kam jas skusti |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 23:29 |
|
|
|
O tada kitaip paklausiu. Skutiesi pažastis dėl savęs, dėl kitų vyrų ar merginos ? Manau tada atsakymas aiškus. |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 15, 23:36 |
|
|
|
Cia tu ko klausi? Manes? Jeimanes tai as neskutu, o jei reiktu tai tik del merginos...
Ir prisipazinkit kas spaude taip |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 01:36 |
|
|
|
Butu sitas klausimas uzduotas bobu forume Vis tiek nera nieko blogiau, kaip moteris neskustom kojom, plaukai per pedkelnes kiaurai lenda... Parduotuvej teko toki regini pamatyt... |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 03:16 |
|
|
|
A vo vo, tiksliai, nieko nera baisiau uz boba su neskustais, islindusiais koju plaukais pro pedkelnes. Turejau sulej tokia mokytoja, iki siol pamenu... |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 07:53 |
|
|
|
spaudziau taip. man kazkaip maloniau ir patogiau su skustomis, aisku nebruzinu kasdien, leidziu truputuka paaugt plaukams |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 07:55 |
|
|
|
as kaip tik girdziu kad merginos sako kad nesisukusti pazastu
o jai prakalbot apie merginu kojas tai katik sapnavau kad as ylipu y troleibusa ir kojos iki puses tik nuskustos ir auksciau jau matosi is po mazo sijonelio kokiu 10cm gaurai |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 09:54 |
|
|
|
leygan rašo: |
as kaip tik girdziu kad merginos sako kad nesisukusti pazastu :)
o jai prakalbot apie merginu kojas tai katik sapnavau :D kad as ylipu y troleibusa ir kojos iki puses tik nuskustos ir auksciau jau matosi is po mazo sijonelio kokiu 10cm gaurai :D |
Košmaras.. :) |
|
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 10:09 |
|
|
|
o jai prakalbot apie merginu kojas tai katik sapnavau kad as ylipu y troleibusa ir kojos iki puses tik nuskustos ir auksciau jau matosi is po mazo sijonelio kokiu 10cm gaurai |
aš spaudžiau taip |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 10:17 |
|
|
|
Dar blogiau kai pro triusiku sonus krumai kyso..... Tada jau ir "laikrodukas" gali 17:30 parodyt..... |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
Pazastu skutimas. |
Parašytas: 2008 04 16, 10:59 |
|
|
|
Ei, o tie kurie skutasi pažastis, ką dar skutat? Tai kaip ir kojas tada reiktų biškyti "preit", nes prakaituoja daugiau nei pažastys. Gerai, kad valgyt nepradėjau skaitydamas šitą temą |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors