|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 05, 19:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » ar tai zenklas kad stiprekas generuoja?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
 |
ar tai zenklas kad stiprekas generuoja? |
Parašytas: 2005 03 07, 14:16 |
|
|
|
|
zodziu viskas prasidejo stai nuo ko. Turejau stipreka su 2 vnt stk, vakar nei is sio nei is to yjungimo metu viena stk nuleke y siukslyna... sian nuperku nauja ir ylituoju (aisq jau per saugikly kad jei ka tai tfu tfu tfu) ir veikia puikiausiai. galvoju ot nesamones su tom mikrem... poto girdziu trafas taip ydomiai kartais smarkiau suburzgia lyg tai is jo srebtu energija velniskai, poto nutyla ir vel tai stipriau tai smarkiau (cia neklausant muzikos tyloje), tai sakau gal tas velnias susigeneravo ir man nuleke velniiop ta stk? beje buvau lempute pajunges ant maitinimo tai kai trafo garsas kinta lempute neuzsidega. Tai kas gi cia galetu buuuut??? laukiu pamastymu
(p.s. siaip tai man sis stiprekas patinka su 56v islygintos si stk drasko bufery kai reikalas tikrai liux stiprekas tik kad dar apsaugos butu.. ) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 03 07, 20:03 |
|
|
|
|
| Jeigu generuotu nusprogtu is karto,greiciausiai problema prekyboje esanciu STK kokybe(realiai neaiskios kilmes)kurios nenori dirbti prie ribiniu parametru. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 07, 21:06 |
|
|
|
|
patikslinsiu tas stiprekas kolkas tik pcb ir kruva laidu(yejimo ir isejimo ir maitinimo viskas susivele y kusy) nenustebsiu jei susizadino, o siaip tai as ja pakankamai tausoju tik 56v po tiltelio kai galima 68vlygtai nominalas...
be to labai tyliai klausiau. ir dar vienas dalykas kai jy isjungiau(diena pries nukepima)jis veike, o kai kita diena yjungiau nebeveike is to sprendziu kad nuleke velniop butent yjungimo metu... isardes pamaciau kad tranzai galiniai sveiki taciau tranzu kojeles susivirinusios(is to sprendziu kad turejo but zaibiskas ytampos kilimas). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 03 08, 19:41 |
|
|
|
|
| kai nutruksta grandine per jungikli pirmineje ir antrineje vijose del del saviindukcijos ytampa labai trumpa laika padideja kelis kartus mikruskes ir tranzai sito nemeksta o kai nuosekliai jungikliui yra kondikas gaunasi minkštas išjungimas arba pastatyk jungikli kad ne 220 atjunginetu o maitinima nuo mikruskes |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 08, 19:48 |
|
|
|
|
| logiška bet esu skaites kad elktrolitai kiaurai praleidzia aukstus daznius o kai isjunginji gaunasi labai trumpa banga kas reiskia didelis dažnis uždegimo babinos principas |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 09, 08:27 |
|
|
|
|
hmmm ydomi mintis... manau reiks daryt du jungiklius viena stiprekui kita maitblokiui:) man bus patogu nes mano stipreke nebus trafu, jie atskiroje dezeleja gules po stalu, o y stipreka ateis jau islyginta nuolatine ir zeme, o jungikliai bus ant dezeles po stalu galesiu su koja isjunginet  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 09, 14:46 |
|
|
|
|
| na buvau katik pajunges du jungiklius bet labai jau bosavykas sudreba kai paduodi y stipreka srove. zodziu neissidirbinesiou ir paliksiu viena jungikly. bet sian jau ilgai klausiau su dviem stk tai kaista normaliai, bet ir nedega(tfu tfu tfu) bet ir kala kaip uz 200w(aisq dar nematavau , bet lyginant su mano tranziniu 2*200 tai tas pats tik tranzinio bosas duslesnis...kodel?) cia nuo mikres parametru priklauso ar dar nuo kazko? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 09, 14:52 |
|
|
|
|
a beje buvau katik trumpam pajunges rc grandinele( 0.1mkf ir lygiagreciai 4.7omo 2w)isejime nuo generaciju ir man kazkokia nesamone pasidare : ta 2w varza pradejo normaliai kaisti bet rankose laikyti gali ir dar pastebejau kad isjungus stipreka ir palikus grot muzona su ta grandinele kondikai 10000mkf issikrauna akimisrksniu(tarsi trumpintu ta grandinele) o be jos viskas ciki  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 09, 15:19 |
|
|
|
|
| tai uzjungi stipriakui aprova (varza) kuri tik 2 W ir nori kad ji nekaistu? taigi o kondikai issikrauna todel kad stipriakas dirba - jo apkrova yra ta varza. ne taip RC grandinele prijungei;) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 09, 17:16 |
|
|
|
|
tai as ir sujungiau kondika su varza nuosekliai ir sy "aparately" jungiau tarp isejimo + ir ground kaip datacheete duota tai kaip gi as ne taip pajungiau? codec smulkiau, gal tu ne taip supratai? (nelabai moku reikst minciu) |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |