|
Forumas » Autoelektronika » Astra-H Centrinio Modulis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Astra-H Centrinio Modulis |
Parašytas: 2008 04 07, 00:21 |
|
|
|
|
| Woofer rašo: |
| GT rašo: |
| Paklausiu kitaip: kodel signalizacija jungei nuo bako ? Gal todel. kad niekur masinos viduje neradai centrinio "jegos" ? |
pirma issiaiskink kaip veikia adaptyvas, po to klausk tokiu klausimu neuzkimses temos |
Laikai mane durnu ? Ar pats nori pasirodyti protingesnis uz kitus ? Man atrodo, kad abu kuo puikiausiai zinome, kad yra tokiu masinu, kur centrinio "jega" galima rasti tik duryse (nes ten tovi kontroleriai, valdomi CAN), arba nuo bako varikliuko. Jei buna sunku pravesti laidus is duru - jungiama nuo bako. TAI KO CIA REKI ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 10, 18:12 |
|
|
|
|
| Paklausiu kitaip: kodel signalizacija jungei nuo bako ? Gal todel. kad niekur masinos viduje neradai centrinio "jegos" ? |
pirma issiaiskink kaip veikia adaptyvas, po to klausk tokiu klausimu neuzkimses temos |
Laikai mane durnu ? Ar pats nori pasirodyti protingesnis uz kitus ? Man atrodo, kad abu kuo puikiausiai zinome, kad yra tokiu masinu, kur centrinio "jega" galima rasti tik duryse (nes ten tovi kontroleriai, valdomi CAN), arba nuo bako varikliuko. Jei buna sunku pravesti laidus is duru - jungiama nuo bako. TAI KO CIA REKI ? |
jei ka, tai adaptyvas pats prisimokina pagal centrinio signala kada masina uzrakinta ir atrakinta ir pagal ta signala jis "prisiduoda". Is saves jis nesiuncia impulsu i centrinio varikliukus ir ju neuzrakina. Tai kuris cia durnas is musu?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 10, 18:15 |
|
|
|
|
| art64 rašo: |
Pas mane buvo atvejis,kai kreipesi zmogus su Opel Vectra 2000m.su neveikianciu centriniu.Ten radau toki moduli,kurio nuotraukas cia idedu.Buvau sumastes prijungti neveikiancio CU jegos grandines prie signalizacijos CU grandiniu,taciau prijungus prie jegos grandiniu(ten jega: geltonas/juodas ir raudonas/juodas laidai) sign.grandines veike tik bagazine!!! Su durimis man niekaip nepavyko.Toliau besiaiskinant ,netiketai CU pradejo veikti ir teko ieskojimus nutraukti:)))))
O jei nori surasti sias schemas,uzeik cia:
http://www.opel-club.ru/instruction.htm
parsisiusk TIS2004tik elektrine dali(atrodo taip vadinasi) ir susiinstaliuok,tada turesi.Kitur niekur neradau,nes visur mokama
Papasakok,kuo ten baigesi ar baigsis su ta masina[/img] |
Masina jau paleista, nuvariau i opel centra, nutryne klaidas ir viskas. Kita kart dedant patare atjungt akumuliatoriu (bent jau pas juos taip daro) ir prijungt, kai viskas ydeta. Signalke veikia, viskas ok  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 10, 23:16 |
|
|
|
|
jei ka, tai adaptyvas pats prisimokina pagal centrinio signala kada masina uzrakinta ir atrakinta ir pagal ta signala jis "prisiduoda". Is saves jis nesiuncia impulsu i centrinio varikliukus ir ju neuzrakina. Tai kuris cia durnas is musu?  |
Parodyk, kur as rasiau, kad centrini valdo adaptyvas ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 11, 08:30 |
|
|
|
|
Na su tais CAN'ais viskas aisku-tipinis pavyzdys BMW jau berods nuo 1995m taip CU valdyma sprendzia,VW nuo 1997 ir t.t..Bet Opelyje ,na pvz. Zafira 2000m. CU jegos grandines yra ir salone tik jie(opel gamintojai) kazkaip keistai issprende ta dalyka.Uzrakinus duris,kontaktai duryse persijungia i kita grandine,o i galini dangti-ne.Idesiu schemos iskarpa kur 131,-134 yra duru valdikliai ,o 135,136 bus galinio dangcio ir gal kuro bako.Zodziu,ir tada man eksperimentuojant su Vectra 2000m.,viena k. pavykdavo uzrakinti duris,bet kazkaip atrakint nepavykdavo(na neatsimenu tiksliai-seniai buvo)
[img]http://www.talpink.com/public/08/04/11/opel2000mcusche0f967.jpg
[/img]
O "bendravimas" siame autoelektronikos forume tikrai ispudzio nepalieka.Juk pats "GT" irgi zodzio kiseneje neieskai.Ir ,jei kas paraso ne taip,tai nereiskia ,kad zmogus neismanelis.Tikrai ir man taip buvo-nepagalvojes parasiau,o jau pasipyle kritika.
Manau,visiems dalyvaujantiems siame forume verta susimastyti. |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|