Elektronika.lt
 2026 m. kovo 2 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 03 02, 18:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Autoelektronika » Astra-H Centrinio Modulis
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Astra-H Centrinio Modulis
PranešimasParašytas: 2008 04 07, 00:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GT
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Woofer rašo:
GT rašo:
Paklausiu kitaip: kodel signalizacija jungei nuo bako ? Gal todel. kad niekur masinos viduje neradai centrinio "jegos" ?

pirma issiaiskink kaip veikia adaptyvas, po to klausk tokiu klausimu neuzkimses temos

Laikai mane durnu ? Ar pats nori pasirodyti protingesnis uz kitus ? Man atrodo, kad abu kuo puikiausiai zinome, kad yra tokiu masinu, kur centrinio "jega" galima rasti tik duryse (nes ten tovi kontroleriai, valdomi CAN), arba nuo bako varikliuko. Jei buna sunku pravesti laidus is duru - jungiama nuo bako. TAI KO CIA REKI ?
PranešimasParašytas: 2008 04 10, 18:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vabalas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
GT rašo:
Woofer rašo:
GT rašo:
Paklausiu kitaip: kodel signalizacija jungei nuo bako ? Gal todel. kad niekur masinos viduje neradai centrinio "jegos" ?

pirma issiaiskink kaip veikia adaptyvas, po to klausk tokiu klausimu neuzkimses temos

Laikai mane durnu ? Ar pats nori pasirodyti protingesnis uz kitus ? Man atrodo, kad abu kuo puikiausiai zinome, kad yra tokiu masinu, kur centrinio "jega" galima rasti tik duryse (nes ten tovi kontroleriai, valdomi CAN), arba nuo bako varikliuko. Jei buna sunku pravesti laidus is duru - jungiama nuo bako. TAI KO CIA REKI ?

jei ka, tai adaptyvas pats prisimokina pagal centrinio signala kada masina uzrakinta ir atrakinta ir pagal ta signala jis "prisiduoda". Is saves jis nesiuncia impulsu i centrinio varikliukus ir ju neuzrakina. Tai kuris cia durnas is musu? Wink
PranešimasParašytas: 2008 04 10, 18:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Vabalas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
art64 rašo:
Pas mane buvo atvejis,kai kreipesi zmogus su Opel Vectra 2000m.su neveikianciu centriniu.Ten radau toki moduli,kurio nuotraukas cia idedu.Buvau sumastes prijungti neveikiancio CU jegos grandines prie signalizacijos CU grandiniu,taciau prijungus prie jegos grandiniu(ten jega: geltonas/juodas ir raudonas/juodas laidai) sign.grandines veike tik bagazine!!! Su durimis man niekaip nepavyko.Toliau besiaiskinant ,netiketai CU pradejo veikti ir teko ieskojimus nutraukti:)))))
O jei nori surasti sias schemas,uzeik cia:
http://www.opel-club.ru/instruction.htm
parsisiusk TIS2004tik elektrine dali(atrodo taip vadinasi) ir susiinstaliuok,tada turesi.Kitur niekur neradau,nes visur mokama

Papasakok,kuo ten baigesi ar baigsis su ta masina[/img]

Masina jau paleista, nuvariau i opel centra, nutryne klaidas ir viskas. Kita kart dedant patare atjungt akumuliatoriu (bent jau pas juos taip daro) ir prijungt, kai viskas ydeta. Signalke veikia, viskas ok Wink
PranešimasParašytas: 2008 04 10, 23:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GT
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Woofer rašo:
GT rašo:
Woofer rašo:
GT rašo:

jei ka, tai adaptyvas pats prisimokina pagal centrinio signala kada masina uzrakinta ir atrakinta ir pagal ta signala jis "prisiduoda". Is saves jis nesiuncia impulsu i centrinio varikliukus ir ju neuzrakina. Tai kuris cia durnas is musu? Wink

Parodyk, kur as rasiau, kad centrini valdo adaptyvas ?
PranešimasParašytas: 2008 04 11, 08:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
art64
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Na su tais CAN'ais viskas aisku-tipinis pavyzdys BMW jau berods nuo 1995m taip CU valdyma sprendzia,VW nuo 1997 ir t.t..Bet Opelyje ,na pvz. Zafira 2000m. CU jegos grandines yra ir salone tik jie(opel gamintojai) kazkaip keistai issprende ta dalyka.Uzrakinus duris,kontaktai duryse persijungia i kita grandine,o i galini dangti-ne.Idesiu schemos iskarpa kur 131,-134 yra duru valdikliai ,o 135,136 bus galinio dangcio ir gal kuro bako.Zodziu,ir tada man eksperimentuojant su Vectra 2000m.,viena k. pavykdavo uzrakinti duris,bet kazkaip atrakint nepavykdavo(na neatsimenu tiksliai-seniai buvo)

[img]http://www.talpink.com/public/08/04/11/opel2000mcusche0f967.jpg
[/img]

O "bendravimas" siame autoelektronikos forume tikrai ispudzio nepalieka.Juk pats "GT" irgi zodzio kiseneje neieskai.Ir ,jei kas paraso ne taip,tai nereiskia ,kad zmogus neismanelis.Tikrai ir man taip buvo-nepagalvojes parasiau,o jau pasipyle kritika.
Manau,visiems dalyvaujantiems siame forume verta susimastyti.
PranešimasParašytas: 2008 04 11, 08:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
art64
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“