|
Forumas » Akustika » Gero garsiakalbio pirkimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Gero garsiakalbio pirkimas |
Parašytas: 2005 03 07, 19:43 |
|
|
|
|
nu vo, tikriausiai ir imsiu. tik problema kaip iki to vilniaus nusigauti, bet kaipnors... nu ieskotojas tikrai nekoks esu bl, taip noretusi kad zemesni dazni atkurtu... nu nieko, kadanors cerwin-vega dasipirksiu, arba pora s90 gargalu dar del dezes kils klausimu
dekui visiem! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 15, 17:55 |
|
|
|
|
bananai eilini karta neapvyle, peavey 1508-8CU nera ir nebus toi pardoj
pasakykit, ar daug blogiau butu peavey 1508-4 SPS arba 1508-8 HE
kuo jie skiriasi skambejimu apsimoka imti? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 17, 00:08 |
|
|
|
|
vaziuok i ogmina ir nusipirk 2 garsiakalbius, panaudotus ecler kolonkese. Jie skambes panasiai. o siaip tamstoj tu peavey sake kad yra, o jei ten ko nera jie visad pasiruose atvezti tai nekainuos. sumokesi tiek, kiek parasyta kainyne.
 |
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 17, 15:34 |
|
|
|
|
su tom kainom tai bisky neaisku, nes intere parasyta 480Lt sake kad cia jau su pvm, bet tarkim jei apsiriko, tai butu 566Lt, na o bet taciaiu parduotuvei jis kainuoja 588LT, ir negana to jo dar ir nera!
nu tevas vistiek kazka nupirko, penktadieni atves tai paziuresiu ci man keiktis ar ne... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 17, 19:29 |
|
|
|
|
| Tai galima pasinaudot informacijos telefonu 188 ir paklausti tamstos numetio. tada i parduotuve paskambinus pasiteiraut. |
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 17, 21:12 |
|
|
|
|
| cheminis rašo: |
| Tai galima pasinaudot informacijos telefonu 188 ir paklausti tamstos numetio. tada i parduotuve paskambinus pasiteiraut. |
niu as nete telefona radau ir paskambinau, dar gi nevisai ant tiek susenau... bet va cia ir esme, kad paskambinus viena gieda, o nuvaziavus jau 108Lt daugiu! ot atlaparuriai... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 20, 22:58 |
|
|
|
|
| Tai ar nusipirkai ka nors? Butu idomu isgirsti apsisprendima. |
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 21, 13:26 |
|
|
|
|
yo, nupirko man...
tik nezinau ka
raso: 1508-8 ALCP BW SPKR jauciu cia pats sudiniausias, koki buvo galima gauti... ta "TAMSTA" tai apsukineja kiek tik begali, o kai dar ne pats pirkau tai neaisku ka ir nusipirkau...
gal tu zinai kas cia per velnias tas 1508-8 ALCP BW SPKR  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 03 31, 20:29 |
|
|
|
|
buvau ant prabandymo i tokia deze igrudes, bet pas mane stipras 4omu ir galios neisvysto, atsukes buvau iki kol stipras kraipyt pradejo (labai tikiuosi kad ten stipras kraipo) tai garso padoriai bet slegio jokio, o bet kokio velnio man to slegio... bet ir kaista bjaurybe, buvau magneta nuemes ir pazejau kad kaista tai atsakanciai... nu man dar cheminis zadejo padet truputy, o tada deze gera ir stipri darysiu, ir tikiuosi zarnu sitam gargalui nepaleisiu... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 04 02, 22:00 |
|
|
|
|
taip ir as sakau nx to slegio no jo labai galva issiskausta o masinoj tai isvis nusispjaut neimanoma kai taip pumpuoja  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 04 07, 03:52 |
|
|
|
|
bet kad cia tie peavey nera charakteristiku duota ...ir koncertiniai kiba nebais apsimokejo kox eminence gal geriau ? pvz beta 15 ar delta lf 15 kaina ju ~300 lt
x-max 4 mm ir 4.8 mm, betos dar ant zemu charakteristika pusetina
heh o dar gal zinot kokiu nebrangiu subams dinamiku su daug watu, ne masininiu pvz eminence yra kox tai 12" 400W kaina 800 lt x-max 10 mm
o kokie turi buti x-max subams ?
ir kokie panasiu parametru (~400W ir kaina 200 - 500 lt diapazone + kad realiai jaustusi kad tai subas) ? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |