|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 10:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » LM3875T pagal RCL schemą.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 5 iš 5 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5 |
|
 |
LM3875T pagal RCL schemą. |
Parašytas: 2007 11 08, 15:35 |
|
|
|
|
| Output rezika aš nauduoju 4W iš Spikares,virš pieštuka iš vielos 0,7mm padarei rite 14 oborotu .resika ikišai i vidu ir viskas.Laida reikia imti 0,7-1mm emalioto.Pagal PCB iš spikares ne dariau,pas mane PCB LM3886 ne invert. savo gamybos. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 08, 15:38 |
|
|
|
|
| Atsiprašau-gal tu paklauses apie Zobelio R-ten kur jungiasi ligiagrečiai išejimui-tai jo galingumas min-2W.Apie kokia R1 tu nori sužinot? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 08, 17:24 |
|
|
|
|
| vsa rašo: |
| Output rezika aš nauduoju 4W iš Spikares,virš pieštuka iš vielos 0,7mm padarei rite 14 oborotu .resika ikišai i vidu ir viskas.Laida reikia imti 0,7-1mm emalioto.Pagal PCB iš spikares ne dariau,pas mane PCB LM3886 ne invert. savo gamybos. |
O ka jei vietoj ritės, tarkim droselis 1uH? |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 08, 19:22 |
|
|
|
|
| Ffa rašo: |
ar maitinime niekas nebande nuimti shuntavimo kondensatoriu nuo diodu? Sklaido ivairios nuomones a) slopina 50hz b) MURams jie nereikalingi ir tik praleidzia i stiprintuva 220V tinklo triuksmus. Asmeniskai rezultato nepajutau su ar be.
Lenkiski toroidai kaka
Del triuksmo kas skundesi - ieskokit "zemeje", isvedziojime laidu, kaip sulituota zvaigzde (ne snargline) ir sulituota viename taske nebutina suprasti pazodziui |
Pasijunk osilografa ir pamatysi nes vistiek abi puses maitinimo nera indentiskos ir tie kondai tikrai inesa triuksmus .As naudojau diodus su SOTKE barjeru rusiskus KD2998.RezultatasOK! |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 08, 22:34 |
|
|
|
|
Triukšmas ir fonafimas yra bendrai tas pats triukšmas, bet ne šnypštimas. Nes tarkim, kai nėra prijngto jokio šaltinio - amžina tyla, tik prijngus pvz CD, atsiranda triukšmas kaip liewo centro kasetnike. Bet kaip matot ši bėda išspredžiama.
tamosius: "Pasijunk osilografa ir pamatysi nes vistiek abi puses maitinimo nera indentiskos..." Jos ir nebus identiškos, visu purma dėl įtampos svyravimų, pvz pas mane antrinės 2x25V bet šokinėja nuo 24.5 iki 25.2V, kai bus su nauju trafu dar nežinau, pasimatuot teks antra, nevienoda kondikų talpa. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 10, 23:21 |
|
|
|
|
| O šeip gal yra koks geresnis Aukštų dažnių filtras išėjime (garsiakalbiam)? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 12, 18:25 |
|
|
|
|
| Tai vat. Vistik šnypštimas neišnyko. prijungus pvz, dvd arba sat jis atsiranda, aišku mažiau nei prieš pirmą mano filtrą, bet yra. Su cd jau tvarkoj. Koių dar variantų turite visiškai panaikinti triukšmą? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 17, 18:56 |
|
|
|
|
Čia toks klausimas dar. Naudosiu aukšto dažnio filtrą 10Ohm varža 5W ir ritė arbe droselis 0,7uH. O kas jei vietoj 0,7uh rusisškas DPM 0,6-60, tokių maišą turiu  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 07, 15:29 |
|
|
|
|
| Man tik smalsu patapo: ar 10K varza butinai turi buti 1W? mano nuomone 1/2W pilnai pakanka |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 07, 15:35 |
|
|
|
|
| jo riken 10k 1w yra gan brangus malonumas ... bet jai parasyta tiek tai ir reikia deti tiek , ne kvailys kure sita ''schema '' |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 07, 15:46 |
|
|
|
|
| Na gerai, varza 1W, o potencas ALPS jei neklystu 1/4W, gal net maziau. Na aisku atsarga gedos nedaro... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |