|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 17:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » garsiakalbiai palangeje. montavimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
garsiakalbiai palangeje. montavimas |
Parašytas: 2008 03 30, 11:13 |
|
|
|
|
| Ta beda aktuali klausant tiek garsiai tiek tyliai, bet kaip jau minejau si problema vienaturyje ne tokia skaudi. Gal ir nebus labai blogai. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 30, 14:25 |
|
|
|
|
| zls rašo: |
Nu va, siandien darbai baigti. Belieka stiprintuva automobilini nusipirkt ir ziuresiu kas gavos ;]  |
nu atrodo neblogai, tik as kazkodel abejoju ar tau to stiprintuvo joms reikia  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 30, 15:45 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
nu atrodo neblogai, tik as kazkodel abejoju ar tau to stiprintuvo joms reikia  |
Stiprintuva vistiek pirksiu zemadazniui tai ir elipses prijungsiu. Planuose koks nors 4 kanalu. O beto buvau i masina nusineses, tai su mano mageliu nelabai taip kaip as tikejaus.. Pas mane stovi Philips RC559 4x35W su cd changeriu. O namuose buvau ant akustinio stiprintuvo pajunges, tai pasaka.. (tai cia kambari 16kv metru, masinoj dar geriau turetu but ;D ) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 30, 21:29 |
|
|
|
|
| Black Scorpio rašo: |
Stiprintuva vistiek pirksiu zemadazniui tai ir elipses prijungsiu. Planuose koks nors 4 kanalu. O beto buvau i masina nusineses, tai su mano mageliu nelabai taip kaip as tikejaus.. Pas mane stovi Philips RC559 4x35W su cd changeriu. O namuose buvau ant akustinio stiprintuvo pajunges, tai pasaka.. (tai cia kambari 16kv metru, masinoj dar geriau turetu but ;D ) |
arba ne, kas tinka kambary tas ne visada tinka masinoje. nebent tau vibracijos vien pakanka  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 30, 21:52 |
|
|
|
|
Aisku. Nu ziuresiu kaip ten kas.
O dar prie progos paklausiu, turiu automagnetola Philips RC559 ir prie jos Cd Changeri Philips RC032, visai noreciau pakeisti automagnetola, bet cd changerio nenoriu issimt, labai patogu su juo. Tai prie kokiu automagnetolu butu galima ji prisijungt? Pats bandziau googlint, bet nieko doro nesuradau. Nemoku ieskot. |
|
|
|
|
|
 |
Re: garsiakalbiai palangeje. montavimas |
Parašytas: 2008 03 31, 06:15 |
|
|
|
|
| Savaitgali rosiuos gamintis palange garsiakalbiam. Iskilo toks klausimas, kaip juos montuoti. |
Ant palangės reikia gėles auginti, dar svogūnus galima Galima ir paną... pa... Bet garsiakalbius... ? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 03, 22:08 |
|
|
|
|
| egixx rašo: |
| Ta beda aktuali klausant tiek garsiai tiek tyliai, bet kaip jau minejau si problema vienaturyje ne tokia skaudi. Gal ir nebus labai blogai. |
vajezau jei vienaturi skaitos neskaudi tai jau nzn..pas man kai pirkau masinike buvo galinei palangei skyles garsiukam o is virsaus madziaga uztraukta..kai suba paleidi tai toks vaizdas kad ta medziaga kas su ranka is apacios kiloja..sakyciau jei yra vietos nepakenktu kokios dezutes tom elipsem is apacios |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 03, 23:09 |
|
|
|
|
Kokia pas tave auto? ;]
O vietos tai yra. Tik reika daugiau info man apie tas dezutes. Ar ten tiesiog elementarios dezes ar kaip? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 04, 00:49 |
|
|
|
|
darai kiek galima didesnes ir tikiesi kad rezultatas nebus labai sugadintas.
Elipses yra skirtos groti bagazines turyje, t.y. porai elipsiu tenka ~150-200 litru turis (po 75-100l kiekvienai). taigi reziume, darai tas dezutes tiek dideles kiek gali sau leisti jokiu info cia negali buti, jeigu skaiciuosi pagal parametrus ir gausi tuos pacius 75 litrus  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 04 04, 11:46 |
|
|
|
|
| Mentality_Zero rašo: |
| egixx rašo: |
vajezau jei vienaturi skaitos neskaudi tai jau nzn..pas man kai pirkau masinike buvo galinei palangei skyles garsiukam o is virsaus madziaga uztraukta..kai suba paleidi tai toks vaizdas kad ta medziaga kas su ranka is apacios kiloja..sakyciau jei yra vietos nepakenktu kokios dezutes tom elipsem is apacios |
Paziurek, kas sedane darosi ir pamatysi kas skauda, o kas ne. Aplamai tokio dalyko kaip galine akustika as netoleruoju. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 04 04, 21:36 |
|
|
|
|
| Geriau patarkit iš kokios medžiagos geriausia gaminti palange. (T.y. Dulkių ploštė, drožlių ploštė ar sloksniuota) |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |