|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 14, 11:42. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Dumelis iš lituoklio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 14:25 |
|
|
|
Sveiki. Nusipirkau lituoklį. Įjungiau, truputi pašilo ir pradėjo rukti dūmelis. Pamėginau kelis kartus bet vistiek ruksta. Ka daryti? Ar gali rukti dėl to, kad naujas ir t.t.? |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 14:27 |
|
|
|
Tikriausiai rūksta dėl to, kad naujas. Turi išdegti visokie lakai ir t.t. |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 14:54 |
|
|
|
Speedas rašo: |
Ilgai užtrunka? |
Numan jisai ruoko ne ilgiau minutes, bet paskui ir neveike jei pirkai brangu tai turetu laikyti normaliai tai, kad nesijaudink... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 14:56 |
|
|
|
joa cia viesiems buna kaip lituokliams bent kuriuos as esu pirkes ijungi ir paliku kol baigia rukti ir fsio buna ape 10min |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 20:06 |
|
|
|
tikriausiai rusiska pirkai kad ruksta man atsimenu kokia puse valandos rusiskas ruko ten tikriausiai koks nors tepalas |
|
|
|
|
 |
Re: Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 22:25 |
|
|
|
Speedas rašo: |
Sveiki. Nusipirkau lituoklį. Įjungiau, truputi pašilo ir pradėjo rukti dūmelis. Pamėginau kelis kartus bet vistiek ruksta. Ka daryti? Ar gali rukti dėl to, kad naujas ir t.t.? |
Instrukcijų neskaitai? Ten rašo, kad pajungus pirmą kartą rūks dūmai, po to daugiau taip nebus, beto pasižiūrėk kiek laiko pajalsčiką naudoti gali, nes pas mane rašo 30min , nors yra veikęs ir visą parą . |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 30, 23:23 |
|
|
|
Kanifolija gal ruksta?
Jeigu viekia, tai koks skirtumas, ruksta ar ne? svarbu nesmirda  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 09:13 |
|
|
|
Rusiski lituokliai nemirtingi. Dvi savaites nebuvau namie (mokiausi), grizes radau karsta lituokli, buvau pamirses isjungti. Antgalis buvo apauges kiautu, bet nuvalius vel gerai litavo. Kiniskas butu koki 20 kartu iskepes. Lituoklis buvo 25 W. |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 13:19 |
|
|
|
xina rašo: |
Rusiski lituokliai nemirtingi. Dvi savaites nebuvau namie (mokiausi), grizes radau karsta lituokli, buvau pamirses isjungti. Antgalis buvo apauges kiautu, bet nuvalius vel gerai litavo. Kiniskas butu koki 20 kartu iskepes. Lituoklis buvo 25 W. |
Kaip matau turite patirties su pajalščikais, kaip manot ar į užsinietišką lituoklį apsimoka statyti varinį elektrodą kaip angalį? Ar jis greit susviltų? Nes va tie rusiški tai su variniais antgaliais.  |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 14:20 |
|
|
|
Kiek galiu is savo patirties pasakyt tai varinis antgalis labai greit isdega, jei lituoji su besviniu lydmetaliu. |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 15:05 |
|
|
|
as tai naudoju 16W lituokli ne rusiska kaitinimo elementas keramikinis tai problemu nera mokejau 16lt  |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 17:43 |
|
|
|
xina rašo: |
Džiaukis dar kad namai nesudegė  |
|
|
|
|
 |
Dumelis iš lituoklio |
Parašytas: 2008 03 31, 20:29 |
|
|
|
Tiesa pasakius, tai kai pamaciau- siurpas perbego , galejo ir namai sidegt ir egzu sesija nuplaukt. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |