|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 20, 18:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Medžio naikinimas jo nenukirtus...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Medžio naikinimas jo nenukirtus... |
Parašytas: 2008 03 19, 02:17 |
|
|
|
Kam laukti pusmeti jei galima, per pora menesiu ji nuleisti... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 08:37 |
|
|
|
tai vat, kad medis nekelia kokios gresmės....Dėkui visiems pasisakiusiems.Bandysiu įvairius varijantus  |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 10:39 |
|
|
|
Patarimai geri, tik dabar... uztenka plonos skylutes ir svirksto roundapo. Na, skylute turi buti isgrezta kampu, kad eitu zemyn ir tokio turio, kad roundapas tilptu, bet dabar jis nebus veiksmingas, reikia palaukti, kol bus su lapais, o skyle jau gali grezt. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 13:34 |
|
|
|
bet skylute grezk kuo gilesne geriausia iki serdies.o randapa neskiesk su vandeniu o grina jau po keliu dienu pamatysi rezultatus.as taip pat buvau padares medziui po keliu savaiciu nudziuvo.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 16:46 |
|
|
|
Įdomiausia yra tai, kad pvz. tarkim mano senelis savo sodyboj pasodino medi, aš praėjus dauk laiko noriu jį nukirsti ir reikia gaut leidimą čia panašiai kaip maksimoj nusipirktum daiktą ir paskui turi gaut leidima ir eit kryžiaus kelius kad gauti leidimą jį išmest  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 18:20 |
|
|
|
PADARYK KAIP MUSU NAMO KOMENDANTAS
DUOK BISKY PINIGO VAIKEZAM TEGU SUTVARKO TA MEDY IR IR VISKAS |
|
_________________ persimeciau y fotografija
astuoni63447du88 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 19:56 |
|
|
|
tinka NAOH(kas nezino natrio sarmas) kiek pamenu jo beveik gryno yra vamzdiu valiklyje kurmis, taip as kaimynu kazkokius vijoklius sode nubaigiau, paemiau 10 ml svirksta pilna pritraukiau, ir su adata i minksta stieba suvariau leidau beveik 15 min. bet po 3 svaiciu vijoklio neliko. efektas pireiske po 4 dienu eme dziuti ,,usai" ir paleido mamo namelio balkono stvus ar kaip ten jie. Jei NAOH nepades rondapas greit pribaigs |
|
_________________ jei klystu pataisykit..... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 20:35 |
|
|
|
rundapas yra toks baisus nuodas augalams karta tevas purškė soda nuo kenkejų, o pasirodo pamiršo kad purkštuve yra rundapas, o ne nuodai vabalams... Vargingai dalis atsigavo medžiu, nes buvo kazkaip tai labai atskiesta gerai  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 20:42 |
|
|
|
tas randapas labai pavijingas viena syk buvau uzsipyles ant ranku.jausmas ne koks.man atrodo 1l randapo pila i 100 l vandens |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 21:23 |
|
|
|
nabagas rašo: |
...
as kaimynu kazkokius vijoklius sode nubaigiau, paemiau 10 ml svirksta pilna pritraukiau, ir su . min. bet po 3 svaiciu vijoklio neliko. efektas pireiske po 4 dienu eme dziuti ,,usai" ir paleido mamo namelio balkono stvus ar kaip ten jie
... |
Taip drąsiai prisipažįsti nebijai, kad baudžiamojon atsakomybėn patrauks...  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 21:30 |
|
|
|
Kas cia ji patrauks? Galima pagalvoti kad elektronikos forume yra nors vienas teisesaugos pareigunas... Juo labiau koks nors uredas  |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 21:39 |
|
|
|
To Medkirtys
Nebūk toks tikras Jeigu jau įrašinėja pokalbius ir išsaugo SMS'us - nenustebčiau, jei ir čia koks belzabubas užsuktų...
O gal jau ir yra čia koks įsimetęs...  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 19, 21:48 |
|
|
|
nereikejo eit klausinet tu visokiu biurokratu ka ir kaip daryt vat pats ir prisiviriai koses Galejai su kuom nors susiorganizuot koki dzipuka ir isverst per nakti, nuvezt i miskeli ten kur jam vieta
Aj dar bajeris buvo pas mum labai jau analogiskas. Krc auga medis vos ne prie pat langu gal per koki pora metru nuo namo sienos, bet kazkokiam pusprociui vis lindo i langus sakos antram aukste, nu ka pasieme zmogas fuxa ir apgenejo be jokios biurokratijos o sakas numete prie duru ir jam pokui.. Na ir nieks jam nieko nepripaise. Bet gan normaliai jis ji apgenejo ... Siaip jei kaimynai supratingi tai tarkis su jais  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 19, 21:55 |
|
|
|
romeishka rašo: |
To Medkirtys
Nebūk toks tikras Jeigu jau įrašinėja pokalbius ir išsaugo SMS'us - nenustebčiau, jei ir čia koks belzabubas užsuktų...
O gal jau ir yra čia koks įsimetęs...  |
Yra... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |