Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki. Visą laiką naudojau Eagle, jau buvau pripratęs prie pačio braižymo ir pns., kol šiandien neprireikė jos aktyvuoti. Na aš panašęs po warez'us padariau, kad ji man toliau veiktų. Braižiau šiandien visą dieną labai sudėtingą principinę. Dabar va bandau atsidaryti ir rašo, kad neįmanoma atidaryti tos schemos Visos dienos darbas veltui...
Dabar naudočiau Sprint Layout'ą, bet atstumia mane tai, kad ten labai lengva pridaryti klaidų, t.y. Eagle programoje galima buvo nusibraižyti principinę, o paskui pagal ją pačią plokštę braižyti, o Spint'e to nėra. Gal šiaip yra kokių gana kokybiškų programų su panašiomis funkcijomis, gausia detalių biblioteka ? Ką patarsit ?
turiu as nulauzta eagle 4,16 berods..tik as nerandu kaip is eagle paversti i 3d vaizda:/ ple kiek jau prasiskankinau :/ gal tu zinai? parasyk praivat jei zinai dekui
Siap PCAD'as yra nebloga programa. Gan didele biblioteka, bet kazkaip keistai surusiuota. Su ja galima is schematik'o perkelti elementus i pcb kaip ir Eagle.
ta problema nesunkiai pataisoma susirask eagle legalizer, ir susitvarkysi.
man irgi daug kur ji sukauja load error bet nedidele problema.
geraisuai nenaudosi nieko naujesnio nei 4.11 nes patobulinimu ten nera tik didinamos antipiratines apsaugos net senos klaidos netaisomos.
kitu programu padarytu geru principu kaip eagle nelabai zinau. geraisuai butu kokia nors opensource kad butu galima paciam pataisyti problemas
Dėkui, Digix, kad užvedei ant kelio Tas Eagle Legalizer nepadėjo, bet paieškojęs daugiau crack'ų radau vieną, kuris atgaivino mano schemos failą Nors ten laideliai išsimėtę, bet detalės vietoje Teks tik laidelius iš naujo suvedžioti
kazkas ten netvarkoj tada.
gal tavo tas legalizer senas
ten turi buti tokia gana nemaza programa leidzianti surasti kas blogai ir pakeisti uzbanintus serial numerius
kazkas ten netvarkoj tada.
gal tavo tas legalizer senas
ten turi buti tokia gana nemaza programa leidzianti surasti kas blogai ir pakeisti uzbanintus serial numerius