Elektronika.lt
 2025 m. sausio 8 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 01 08, 22:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Mistika-stiprius kaista tik nakti...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Mistika-stiprius kaista tik nakti...
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 01:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aimis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rimtai, cia ne juokai Shocked Pats tuo netikejau, bet tai jau pastebiu visa savaite. Pas mane tas 160w mosfet. Diena klausau visaip, tyliai, garsiai, bet stiprius tik vos siltas. Galvojau del potenco, bet ne, garsas pas mane reguliuojamas is crossoverio, pacio stipriaus garsas pas mane visada pilnai atsuktas, potencas pajungtas rodykle i iejima, bet tai del sito manau kaist negali. Dar galvoju, gal del tinklo itampos isaugimo, nes pamatavau tai iki 5-7V isauga nakti. Su tinklu irgi kazkokiu nesamoniu pasitaiko pas mane, kartais visi kiek pas mane yra trafai urgsti pradeda, o po kiek laiko vel nutyla Confused Nu nz, cia kazkokia mistika man... Gal kas nutuokiat kas cia galetu but? Confused Blin, baisu darosi nakti muzikos klausyt, bo dar atsitiks kazkas panasaus kaip pas mane paveiksliuky tranzui perkaitus Sad
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 01:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GS
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
gal vaiduokliu name gyveni Laughing
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 03:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Emas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jo! Ir jo vardas kasperis. Laughing
Be egzorcistu pagalbos neapseisi!
Laughing
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 04:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kiesa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą ICQ numeris
manyciau, kad taip gali buti tik del tinklo itampos. Esu girdejes kad nuo tokio dalyko apsaugo kondensatorius prijungtas prie tinklo, tik nzn kokios talpos reiketu
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 12:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Contax
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
kiesa rašo:
manyciau, kad taip gali buti tik del tinklo itampos. Esu girdejes kad nuo tokio dalyko apsaugo kondensatorius prijungtas prie tinklo, tik nzn kokios talpos reiketu

Ne, geriau padeda vakare "Sveika Marija"
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 13:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
vakare pakyla tinklo itampa iki 240-250V. Nieko nuostabaus Smile
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 13:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
doom
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
o neturetu tada buti antrineje apvijoje mazesne itampa? tada kaist kaiptik maziau turetu... kodel taip nera??
 =)
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 18:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Napalm
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Ai pajung prie stipriaus kompini upsa (bl gali kad ir pasiskolint is pazystamo, nu tik porai naktu Laughing ) ir paziurek ar nakti kais ar ne. jei ne tai wiskas aisku: tinklas pulius wercia, jei ne tada waryk pas kuniga su tuo stiprium kad paswentintu ir dar misias uzsipirk Very Happy
 =)
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 18:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Napalm
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
doom jei pirminej apwijoj sokteli nuo 220v iki 240 ar net 250v tai ir antrinej sokteli itampa, cia ne atvirksciai Very Happy
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 18:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
doom
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
teks tavim patiket Laughing
PranešimasParašytas: 2005 02 24, 18:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aimis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Vo pasiziurejau, pacio stipriaus maitinimas pakyla 5V per abu polius. Nejaugi toks paaugimas galti taip kaitint tranzus, kurie prisukti prie 260cm2 radiatoriu? As nemanau, kad taip gali buti nuo 5V prieaugio. Dar gal trafo pirminei buna perdaug itampos ir jis pradeda skleist triuksmus per 0. O nulis taip pajungtas i korpusa pas mane. Tai va, gavus tuos triuksmus i 0, prasideda stipriaus generacija ir pradeda kaist galiniai tranzai. Tokia butu mano hipoteze Smile Bet ir ta hipoteze jau pradejau abejot, nes toroidas pas mane geras, naujas pirktas is Flamandos ir kaip supratau jo pirmine skirta 230V, o tinkle virs 230 pas mane tikrai nebuna. Va kad ir dabar pamatavau, tinkle 230V, o sianakt buvo tiekpat. Dabar jau 1val kaip klausau muzono ir stiprius tik siltas, o nakti per 5min ikaito taip, kad ranka ant radiatoriaus jau laikyt nebuvo imanoma Confused O galt nakti tinkle, kazkoki neaiskus dazniai sklinda. Nu tikrai cia kazkoks vaiduoklizmas, Kasperiukas cia man kaitina Very Happy O gal tikrai prie 230V laido koki kondika ligiagreciai...Dar reiks pabandyt korpusa nuo 0 atjungt. Nu blin uzknisa, satu stipralas saltas, o tas subo kaip elektrine virykle kaista Evil or Very Mad Ech...

O to aparato kur tinklo itampa kompui stabilizuoja tai neturiu galimybes pasiskolinti, nieks neturi is pazistamu Sad
PranešimasParašytas: 2005 02 25, 14:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
tada kokiam nors turgui nupirk toky sena sena suda kur seniau prie lempiniu teliku budavo(pats toky kaipme turiu galeciau prastumt) ten zodziu toks reikalas kad jei ytampos per daug jis automatiskai y 220v padaro jei per mazai tai irgi padidina iki220v.
PranešimasParašytas: 2005 02 25, 15:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Galiir toki daikciuka nusipirkti, bet efektingiausia butu issigviesti 'vaiduokliu medziotojus' - tokius kaip filmukas yra...

Skype - Mendiis
PranešimasParašytas: 2005 02 25, 15:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Tomizz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
smaikstuolis....
PranešimasParašytas: 2005 02 25, 16:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Manijakas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą MSN Messenger
eikit juokdariai, vaiduokliu nebuna. cia gali buti del tinklo itampos suoliu
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,