|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 08, 22:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Radioelektronika siųstuvai » FM stereo siustuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 02:02 |
|
|
|
Aiskus reikalas,
Siaip as detales visas turiu Beveik feritiniu zieduku i rites sukausi pats siaip ar pats galetum surinkti ta siustuva suderinti na ir aisku del kainos suderesim nemanau kad ten butina 4w gali 2-3 man reikia kad su lauko antena eitu apie 10-15 km antena butu apie 35m nuo zemes.Saip as turiu susirinkes seniau nuo kazkokio radijo mikrofono perdares tai su antena gal apie 1 km eina bet labai prastos kokybes na ir aukstas daznis ne mano specalizacija.Gal padetum labai reik arba zinai kas gali padeti.
Aciu |
|
|
|
|
 |
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 20:06 |
|
|
|
Sory, bet surinkti tau negalesiu. Matai dar koks neaiskumas cia gaunasi, nera garantijos kad tas siustuvas veiks. Nu tarkim as surenku ir jis neveikia , taigi neimsiu as is taves pinigu uz neveikianti daikta o prasedeti prie jo reikes kelis vakarus. Nebent tu ji pats surinktum o as tau suderinti padeciau(jei tu is Vilniaus). Seip pas mane bresta vienas siustuvas, toks kad zmonem negeda butu parodyti ,gal iki vasaros pabaigsiu, tada bus galima i elektronikus patalpinti. |
|
|
|
|
 |
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 20:17 |
|
|
|
Tai viskas aisku,tai gal zinai kas galetu padeti arba kaiop manai gal vasaros palaukti?Kiek ten pas ta siustuva galios bus stereo ar mono?
Siaip matai as ta siusstuva kaip ir susidejau bet jis man neveikia aisku kad busiu grybu kur pripjoves nu zinoma ir litavimas aukstos kokybes ,o aukstas daznis greit ir nuplaukia .tai ka pasiulytum ar laukti vasaros ir kiek ikainuosi savo darba ar gali koki zmogu rekomenduoti kad pagal ta schema ar kitokia galetu padaryti.As pats Kaune. |
|
|
|
|
 |
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 21:15 |
|
|
|
Cia dar viena nuoroda apie siustuva http://snake.contact.bg/, ira gana neblogas aprasymas suprantama kalba, gali sita pats pameginti padaryti.Kaip jau sakiau panasu esu surinkes, veikia. Seip toj nuorodoj ira parasyta bet dar karta primenu, siustuva primigtinai rekomenduoju daryti ant dvipuses plokstes (antra puse bus kaip zeme),visi stiprinimo laipsniai turi buti atskirti metalinemis pertvaromis (ten kur raudonos linijos ant PCB) ,ant viso laisvo plokstes ploto turi buti paliktas varis ir sujungtas su zeme, kuo daugiau vietu tuo geriau. Gale stovincios rites negali buti ant tos pacios asies.Plokste nesistek daryti kuo mazesne. Nu lig ir viskas. O del mano to siustuvo , tai planuoju kad bus kazkur 5-8W, daznis stabilizuotas PLL , pasistengsiu kad butu stereo, jei ne is karto tai veliau tikrai bus stereo koderis. Del pagalbos tai net nezinau , tarp savo pazystamu tai as tik vienas toks kuris aukstais dazniais uzsiima , likusiems bumcikas, DVD ir panasus dalykai rupi. Bandyk pats , vistiek kada nors gausis. |
|
|
|
|
 |
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 21:18 |
|
|
|
aciu uz paguoda ,dar daug maciau kalbanciu apie veronika siustuva ziurejau as ten jo scj\hema kaip pats vertini ar ten verta demesio. |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 21:34 |
|
|
|
Gerai tu cia man priminei apie ta "Veronika" , taip tikrai vertas demesio daiktas, tukstanciai zmoniu ji ira rinke, visiskai nekaprizingas siustuvas, be to ira publikuotas daugelyje puslapiu su ivairiausiom rekomendacijom ir detaliais darymo ir derinimo ipatumais.Dabar jau ira variantas ir su PLL. Gali drasiai bandyti daryti, savikaina nedidele. |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 02 24, 21:37 |
|
|
|
aikus reikalas.sakai tukstanciai zmoniu rinke gal ziani koki viena kuris turi surinkes? |
|
|
|
|
 |
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 03 10, 21:18 |
|
|
|
To "Digital"
Buvo biski laisvesnio laiko tai preliuminariai jau paleidau ta zadeta siustuva, rezultatais likau visai patenkintas. Neziurint i jo paprastuma, galingumas gavosi 2.5W ant 108MHz ir 5W ant 88MHz, ko gero daugiau nei 6W is jo nepavyks ispausti (nors galvojau iki 8W), seip gana lengvai viskas pasileido tik su VCO biski sunkiau buvo. Daznis pakankamai stabilus , PLL nepajungiau bet ir tai pradirbes apie valanda daznis nuplauke vos ~ 50KHz. Zodziu reikia prie jo dar pasedeti ir sureguliuoti kad eitu kaip laikrodis, manau iki geguzes vidurio jis jau bus elektronikuose. |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 03 10, 21:48 |
|
|
|
Sveikas ,tai ziurek gal gali parduoti man ta siustuveli man 88 mhz kazkur ir reikia jei rimtai ,pasiulyk kaina jei viskas ciki nuperku ir bunau tau labai dekingas.Tai kaip  |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 03 11, 00:51 |
|
|
|
Tu dar neskubek, ne viskas pas ji dar tvarkoje. Reikia iki galo ji sutvarkyti ir duoti tegul padirba bent jau kokiu 10val. be perstojo , gali kokiu nesmoniu dar islysti. O kad duoda jis 5W (tiksliau jau visus 6W) tai cia dar ne rodiklis, as dar jo spektro neziurejau, gal ten visokiu siuksliu pilna. Jau viena trukuma radau , radijatorius per mazas , kaista gana stipriai. Pora savaiciu palauk o tada ziuresim. |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 03 11, 01:06 |
|
|
|
Gerai palaukiam pora savaiciu bet jeigu nuspresi parduoti as taip tikiuosi tai butu gerai kad komplekte ir antenuke pagal save kad geriausia galinguma istrauktu.Busiu labai dekingas. |
|
|
|
|
 |
perkuuu!! |
Parašytas: 2005 06 07, 05:33 |
|
|
|
Gal kas gali painformuoti, kiek kainuotu fm siustuvas, kurio diapozonas apie 10 km ir daugiau, kokios antenos reikia ir pan, buciau linkes isigyti. |
|
|
|
|
 |
FM stereo siustuvas |
Parašytas: 2005 06 18, 18:59 |
|
|
|
sigi, o panevezy kartais ne "kosmoso radijas", ir "panevezio fm" buvo ?:}} |
|