|
Forumas » Akustika » buitinis subas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 6 iš 6 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 16:36 |
|
|
|
|
| v300sw vented 60l dezej nekaip skamba... man labiau bandpass patiko. turejau 6 laipsnio bandpass'o deze, "ant durniaus" sugrudau evr, gavosi visai neblogas rezultatas uz tuos pinigus... beje, uzkimsau viena porta ir padariau 4 laipsnio bandpass'a |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 16:57 |
|
|
|
|
| taskas rašo: |
| v300sw vented 60l dezej nekaip skamba... man labiau bandpass patiko. turejau 6 laipsnio bandpass'o deze, "ant durniaus" sugrudau evr, gavosi visai neblogas rezultatas uz tuos pinigus... beje, uzkimsau viena porta ir padariau 4 laipsnio bandpass'a |
O tai tavo ausiai 4-as geriau skamba? Man tai 6-as labiau patiko
Nors Q sako, kad bandpasse siaurausas dažnių diapozonas, bet gal "sueis kaip užgerą" , jeigu naudoti kokioje nors 5.1 sistemelėje  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 17:54 |
|
|
|
|
esu as girdejes bandpasu su 300sw. kad pademonstruotu jo galimybes, tas kuris demonstravo, turejo atrinkti dainas, kurios ant jo skambejo gerai. ant kokio gal penktadalio kuriniu, tas subas skambejo tikrai ispudingai, kitur, jau geriau jis butu buves isjungtas
as pats kazkada, pries mazdaug 6 - 7 metus, pirma karta dariau bandpasa. nieko neskaiciaves, is lempos. jo konstrukcija daugmaz nusiziurejau nuo visatono tu senuju bandpasu kur atrodo kaip biciu aviliai. turi biski padidinau. o i vidu idejau T-300 toks garsiakalbis bandpasam irgi visiskai netinka. istorija jo irgi panasi i ta kaip kad pasakojau, kai kas skamba kraupiai, kai kas ispudingai, slegio ant 40-60hz tai buvo jautesi ir drabuziai, ir plaukai kaip vibruoja, ir nuo lentynu daiktai kritinejo. bet blogoji to sedevro puse buvo apie 120hz diapazone ziaurus gaudimas. neduok dieve kasnors su gitara panasaus daznio styga uzgauna, uuuujj.... aisku, ta vieta uzmaskavau tokiu ziauriu crosoveriu, kuris man ten net apsilyde, ir stiprintuva kankindavo. paskui kai ta garsiakalbi perdejau i paprasta deze, viskas pasikeite. nebebuvo jau tokio slegio, bet jau nors viska klausyti buvo galima.
o leygan, siulau dar nesustot, pavartyk katalogus, issirinkt daugiau garsiakalbiu kuriuos sau galetum leisti, pasimodeliuosi daugiau variantu, issirinksi geriausia. |
|
|
|
|
|
 |
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 18:47 |
|
|
|
|
ir t300 toje pacioje bandpass dezeje buvo apsigyvenes... na baigesi tuo, kad uzseriau jam 350W RMS ir pro porta intensyviai dejo smarve Ka padarysi, juk smagu o siaip tai tas v300sw pusetinas daiktas... kaip uz 68lt naujas su nuolaida, tai nelabai is ko yra rinktis uz tokius pinigus o jei jau nori muzikos, tai ieskok kito garsiuko |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 19:57 |
|
|
|
|
nu mane tai dominata tas boshas biski gal patvaresnis negu evr.
Seip nelabai kanors ir darandu kaune gero is tokiu garsekalbiu pagal toke suma
Ka siulot  |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 13, 21:11 |
|
|
|
|
| tai kaip tu ruosiesi susikurti sau bandpasa jeigu tingi net atsirinkti garsiakalbi ? |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 22, 11:22 |
|
|
|
|
uhmmm. paziurinejau radau dar kaska
LTC 12 300mm 4oM 300W
AS.QP15 38cm 4 Om 350W
Peiying 300cm 500W 4Om
Nu dabar net nezinau koke deze daryti
noriu kad butu daugiau zemu,bet vasara desiu y masina.
pasimetes as visiskai
prasau pasiulymu kokiu nors  |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 22, 13:37 |
|
|
|
|
AS.QP15 38cm 4 Om 350W
Gamintojas: AUTOSONIK , Italija
Aprašymas: Automobilinis SUBWOOFER
Galia min/max - 175/350 W
Varža - 4 Om
Rezonansinis dažnis - 32.5 Hz
Jautrumas - 91 dB
Qms- 3.7 ; Qes- 0.62 ; Qts- 0.53 ; Vas- 145 L ; Xmax - 7 mm
Skersmuo/Gylis - 385 / 160 mm
Svoris: 5100 g
sito netgi yra paceme puslapija. o kitu taipogi tureciau surasti |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 22, 21:53 |
|
|
|
|
Duokit patarimu
Subas uz 200lt uz garsekalbi tik.
na jai pateiksit garsekalbi tai ir kokio tipo deze darytis? |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 22, 23:40 |
|
|
|
|
| nu sitam tai dideles dezes tik, paprasta su vamzdziu gaunasi apie 100 litru, o bandpasas tasi visai, apie 120 kazkur, bet jo slegis nevertas turio. |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 24, 13:23 |
|
|
|
|
| Q rašo: |
| nu sitam tai dideles dezes tik, paprasta su vamzdziu gaunasi apie 100 litru, o bandpasas tasi visai, apie 120 kazkur, bet jo slegis nevertas turio. |
uhhmmm pasiskaicevau man vented gaunasi 190litru :O kaskoke nesamone
reik toliau jiskoti garsekalbio turbut... As dar grysiu  |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 25, 01:18 |
|
|
|
|
tai cia tik programa 190 litru siulo, praktiskai ir 100 uztektu, nera ten reikalo toki zema atkurima daryt. bet tu geriau dar pasiieskok paskui vistiek issirinksi. |
|
|
|
|
|
 |
buitinis subas |
Parašytas: 2008 02 25, 12:54 |
|
|
|
|
turbut nuvaziuosiu y ten is kur pirksiu ir isirinksiu geriause varijanta
o jai nieko nebus tai ta boshmana. bet jis vented dezei nepergalingiausei skamba ykisau as pazystamui toki y masina dezes tai net nezinau kokio dydzio nu prie to subo kai stovi tai tik plerpimas girdisi o jau vidui rimciau. tai kad man tik taip nebutu. su bandpass |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |