|
Forumas » Akustika » S-30
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2004 05 25, 19:45 |
|
|
|
|
| Aivaras Rutkauskas rašo: |
Ten belekoki is masinos islupti. Wadinas NOKIA yra 4Ohm ir membrana 27mm. Wa tas mane ir sokirawo, kad ydejau beleka tik pabandyt, o reziume gawosi realus pagerejimas. Jei jau tokias ydejus pagerejo tai orginalas turejo buti wisiskas brudas. |
Jo tokius gargalus ir as idejau is BMW tai skamba kur kas graziau nei ruski. aukstus palikau tuos pacius...pakeiciau kontaktus, laidus ir filtriuka idejau...garsas tikrai geresnis nei priestai... |
|
|
|
|
|
 |
garsiakalbiai |
Parašytas: 2004 10 10, 17:39 |
|
|
|
|
koki gasiakalbi riek det?
koki filtra?
gal filtro schema gas galit pasiulyt? |
|
_________________ elektra jum nezaidimas |
|
|
|
 |
s-30 |
Parašytas: 2004 10 10, 20:09 |
|
|
|
|
nors filtro nereikia gal;]
o vat ka vietoj garsiakalbio det tai vis dar labai idomu? |
|
_________________ elektra jum nezaidimas |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2004 12 09, 20:34 |
|
|
|
|
| as tai filtrus nusipirkau naujus "Power acoustik" uz 40lt uz viena tai kokybe dvigubai pagerejo |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2004 12 26, 20:42 |
|
|
|
|
Tikiuosi cia kas nors pades . As tose s-30a nesiruosiu keisti paciu garsiakalbiu, tik kaip is jusu snekos supratau, pakeitus, filtrus, ir laidus pagereja kokybe. tai va, gal galit man pasakyti, ko man atejus i parduotuve(tikriausiai lemona ) prasyti, t.y. kokius filtrus? juk atejes nesakysiu, "duokit man filtrus"  |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 01 26, 14:54 |
|
|
|
|
Tai asku kad nesakyk taip. Sakyk duokit man kostuvus...  |
|
_________________ Kodel visi ruporai dega??? |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 01 26, 16:59 |
|
|
|
|
Andriuha, i parduotuve nuejes paprasyk nauju kolonkiu, ant kuriu nutu galima priklijuoti lipduka "S-30a". Blogiau neskambes
O jeigu tai butu "S-30m", tai galetum paprasyti tik 2,5 mm skersmens bedeguoninio varinio laido "kolonkem pajungti". Maziausias vargo ir kokybes santykis. |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 21, 19:41 |
|
|
|
|
| AngeliuX rašo: |
| S-30 kolonkese tiesiog BŪTINA pakeisti laidus. Bosavyko i 2.0 mm2, o aukstu i 1.0 mm2. Visai kitas garsas. BŪTINAI i OFC laidus. |
Nesvarbu kvaila klausima uzdaviau ;/ |
|
Paskutinį kartą redagavo Min\>EX, 2005 02 21, 23:27. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 21, 20:28 |
|
|
|
|
| Siaip tai garsiakalbiai pagal savo kaina neatrodo labai jau blogi... Tikrame garse mid-wooferis kainuoja 53lt, o austadaznis - 13lt... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 22, 00:22 |
|
|
|
|
mano nuomone, tai basiukas dar visai nieko, bet aukstus tai reiktu pakeist. gal kas zino kur rasti filtra s30b, kad butu mazdaug 40 - 22000 Hz, nes nuriu palikt basiuka, o aukstus keisti. savaitgali visa apdaila nulupau ir pakeiciau kita, tai dabar dezes kaip naujos atrodo, vat norisi ir garso kokybe patiuninguot  |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 22, 14:08 |
|
|
|
|
Atradau gera tiuningini nevarota:
visu pirma tam navarotui gaut reik but studentui,ne reik bendrabucio spintos. Nu koroce as i spinta katra yr apie 150l diduma(cia is akies primeciau nes kambarioks liniote pragere), ten primetam biski fukso rubu,ar seip betkokio locho lenaru, nu apie 20% dezes pas mane sudaro fukso drabuziai, nu ir imetam ten s30b, nusukam ana i spintos gala i pridarom dureles, nuo dureliu pridarymo kampo priklauso skambiejims, na a tada jungiam aparata  |
|
Paskutinį kartą redagavo ogimeras, 2005 02 22, 17:22. Redaguota 1 kartą _________________ Kodel visi ruporai dega??? |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 22, 14:57 |
|
|
|
|
budami studentais S30 kisdavom po lova...Pasukinejus i viena ir i kita puse galedavo atrasti visai nebloga vieta kur bumsedavo normaliai  |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 02 22, 15:55 |
|
|
|
|
| Blin ciuvas ir parase nemirtingai... As tai kaskada norejau i spintos duris ileisti garsiakalbius kelis zematoniu, bet sios idejos atsisakiau, nes labai jau spintos rekejo... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 03 08, 14:13 |
|
|
|
|
| standartines s-30 mano nuomone groja nesvariai!bet bandyk keisti auksto daznio garsiakalbi,normalu filtra ir laidus,tada kazka ir gausi padoresnio |
|
|
|
|
|
 |
S-30 |
Parašytas: 2005 03 11, 01:53 |
|
|
|
|
| CodeC rašo: |
| tas kuris po puses metu nepazaliuoja;) |
Geriausiai butu pintas sidabrinis laidas, skirtas aukstos klases audiosistemoms, nepamirskim kad auksto daznio bangos sklinda laido pavirsiumi, ir kuo daugiau gysleliu yra kabelyje tuo geresnis pralaidumas... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |