|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 29, 17:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Aukštadažnis prie BG20
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 01 30, 18:46 |
|
|
|
|
HTH8.7 puikus ruporinis aukstadaznis Ir nepainiot jo tik riekia su visokiais pjezikais
Pats klausausi roka, man labai tikdavo jo grojimas  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 01 30, 19:25 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
assembled o kaip su zemu? turetu ziauriai trukti kokiam korpuse naudoji?
o kaip klausosi sunkus stiliai su tokiais issikisusiais viduriais>? turetu neblogai "kirsti per ausis" ? |
Su žemais situacija tokia, kad mano kambarys labai nevykęs - 16kv.m. ir visi žemi sulindę į kampus ir gretimus kambarius, nors šiaip jų man užtenka - trūkumas pasijuto tik prikabinus teslos aukštadažnius - prasiplėtė dažnių juosta į viršų ir pradeda trūkti.
Dėžė, kaip jau lyg rašiau - BL hornas: http://geist4711.no-ip.com/viehplan.png
Klausant panašu, kad ties žemais kažkur yra nebloga duobė ir dar neblogesnis pikas, bet tai gyventi labai netrukdo. Paklausius jų dar pas nieką iš pažįstamų neradau kas grotų geriau - arba aukšti žviegia, arba viduriai užmušti, arba žemi baubia arba išvis viskas iškart Pripratau panašu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 01, 20:20 |
|
|
|
|
na prie bg naudoti situos celofanus tai nzn apskritai sitie celofanai ziauriai prasti per juos garsas ant tiek "nuspalvintas" eina kad nebelieka to kas irasyta muzikoje. Bent jau dt94 deti jei jau prie celofanu eiti  |
|
|
|
|
|
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 01, 22:00 |
|
|
|
|
Kol kas daug variantų neteko klausyti, taip kad nežinau kas tas yra nuspalvintas. Man asmeniškai groja gražiai, leidžiu nuo žymiojo 160W mosfetinio ant dugno  |
|
|
|
|
|
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 01, 22:27 |
|
|
|
|
na nuspalvintas turejau omeni kad jis negroja realaus garso. Jis net be filtro tik ciksi ir viskas. Ta celofanine membrana labai kieta nevelnio negali pajudeti ir labai sunki bei mazo skersmens. Zodziu tai pats prasciausias AD sioje kategorijoje kainu. Zymiai geriau net groja pigieji Titanium bulet tweeter po 22lt is evitos kuriuos as ir beja naudoju pigiausiose kolonelese. Sitas visatonas ne tik kad demesio bet ir kainos nevertas.
siulyciau mest lauk ir nusipirkti bent dt94 jei is celofanu arba paeeksperimentuoti su popieriniais AD kas zymiai labiau deretu prie BG, tarkime TW70 , kazkada buvo pateke man i rankas, buciau jau montaves i koloneles nes grojo gerai, bet isvaizda tragiska  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 01, 23:17 |
|
|
|
|
absoliuciai nesuprantu tokiu nesamoniu (mano nuomone mano akimis)... jei naudoji placiajuosti ir prijungi dar AD ir net ZD tai velniam dar nautoti ta placiajuosti juk pasidarai paprasciausia trijuoste sistema o mes visi zinom kas gero is tu trijuosciu ypac su tokiais komponentais tai ar negeriau butu susirinkti kokybiska dvijuoste su ne placiajuosciais?
nes dabar gaunasi kad lieka tik pavadinimas "koloneles su placiajuosciais"... nu uzmusk bet nesuprantu tokiu marazmu  |
|
|
|
|
|
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 01, 23:54 |
|
|
|
|
BG17 ir DTW72 vienoje dėžėje (iš viso 2 kolonėlės), žemadažnis (arba du) stovės atskirose dėžėse, maitinsis nuo atskirų stiprintuvo kanalų. BG17 pasiėmiau berods dėl to, kad buvo ne pats brangiausias ir 93 dB jautrumo. Jei neklystu tai kažko jautresnio viduriniams dažniams už panašią kainą nebuvo iš tų vadinamų brand'ų O koncertinių imti nenorėjau, jos pas mane sudaro atskirą kategoriją  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 02, 00:13 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
absoliuciai nesuprantu tokiu nesamoniu (mano nuomone mano akimis)... jei naudoji placiajuosti ir prijungi dar AD ir net ZD tai velniam dar nautoti ta placiajuosti juk pasidarai paprasciausia trijuoste sistema |
Koncepcija paprasta-pagrindinis diapazonas atkuriamas vieno garsiakalbio.Kadangi tokio placiajuoscio,kuris gerai atkurtu nuo zemiausiu iki auksciausiu nelabai yra-zmonisku kainu lygyje-tai imamas ymanomai geresnis-kiek leidzia finansai- placiajuostis,ir "paremiamas" is "virsaus" ir is "apacios".
Man patiko sita konstrukcija
http://musatoffcv.narod.ru/Projects/AS2.htm
Bandysiu kazka panasaus,tik aisku,su paprastesniu korpusu,sitas man biski per "blatnas"
Off Top.
To andriusa: is kur gavai mano kates klona  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 02, 00:34 |
|
|
|
|
hmmm tada persasi vienintele isvada : nesamone naudoti pigius placiajuoscius, nes as puikiai apsieinu su dviem juostom nenaudodamas placiajuoscio, o jus neapsieinat su placiajuosciu ir naudojat net tris juostas tai kur cia tas gerumas? jokio cia gerumo  |
|
|
|
|
|
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 02, 00:43 |
|
|
|
|
nu jei jau subui norit naudoti WS17E tai geriau nusipirk pora tokiu, pora austadazniu SC10N (irgi visatonu) ir bus ekonomine dvijuoste sistemele. Tokia pats naudoju (uzdara deze) ir kuo puikiausiai bent jau man groja, nors zemo ir ne tonos ,bet uztenka klausant cd per playeri (per kompa mp3 klausant reikia pasikoreguoti su tembru rankenelem). Na iki siol man pakako tokios sistemeles. O ir kaina nedidele iseina pasidaryt dvijuoste tokia sistema su pilna apdaila, filtrais ir t.t. (i 430 lt sutilpau)=] suba vien is ws17e daryt kazkaip manau nebus to efekto, tada jau geriau W170S koki gal naudoti  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Aukštadažnis prie BG20 |
Parašytas: 2008 02 02, 01:21 |
|
|
|
|
jam antru kolonkiu nereikia jis jau turi vienas. O subui naudoti v17e tikrai neprotingas sprendimas vien del to kad sis subas reikalauja apie 100l ar net 150uzdaros dezes is jo mazau naudos. Geriau nusipirk w200s tai bet turesi kazka panasaus i nebloga suba nes su tuo v17e isviso suvelsi garsa (turint omeni kad nei tavo AD nei guminis subas totaliai nesiderina prie BG17) gausi parodija kuri tau paciam gal ir patiks, bet kam daryti blogai jei galima padaryti gerai truputi pataupius
jei sakysi kad tau pakaks ir to tai kitas klausimas kam prasideti su BG jei vistiek pakanka prastesniu rezultatu ir paprastwsniu sprendimu nepyk androiusha bet matosi kad neapgalvotai susipirkai viska
mano pasiulymas dabar butu jei jau nori tu to subo ir tos nelemtos trijuostes sistemos, tai skrosk savo kolonas, dek popierinius ad, ir popierinius zd kokius 25-30cm , gerai pazaisk su filtrais ir turesi normaliai suderintas kolonas o ne balagana 2.1 taip daryciau as, kaip darysi tu, tai jau tavo pasirinkimo laisve  |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |