|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 01 23, 13:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » radiotechnikos aparatai...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
radiotechnikos aparatai... |
Parašytas: 2005 02 16, 15:08 |
|
|
|
|
Tai ka man tada siulai??? Matai diskonu as nerengiu kas savaite ir is to neu cento negaunu... Darau juos savo malonumui... O kad su s-30 garso negausiu tai as jau sita senai zinau...
Tai ka galetum pasiulyti?? Matai man tik 13 ir as tik pradedu isisvaziuoti i garso aparatura... Bapkiu irgi nedaug, nes juk as tik moksleivis...  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 20:05 |
|
|
|
|
| O man 14. Siulyciau pasitaupyti iki 160lt ir nusipirkti garsekalby eminence alpha15. Tokiam plote garso turetu uztekt |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 20:25 |
|
|
|
|
O cia tik garsiakalbio kaina??? Ar jau su stiprintuvu??? Ir gal zinai kaip groja sis gaarsiakalbis??? Matai as ir namuose jo klausyciausi, tik zinoma negarsiai... Aplamai gal galetum daugiau apie si garsiuka parasyti???
O beje is kur tu busi??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 20:29 |
|
|
|
|
| As is Vilniaus. Cia tik pats garsiakalbis be dezes, be stipreko. Skersmuo 40cm 250w 98db 8om dezes reikia apie 120l atviro tipo. Siaip groja gan neblogai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 20:34 |
|
|
|
|
| Blin labai jau daug... Tuo labiau kai as nei cento neturiu dabar... Gal gali man asiusti fotkiu kaip tas garsiukas atrodo??? Ir gal dar brezinukus turi??? mimi3@f-1.lt O kiek kainuotu stipriaka jam pagaminti??? Jis ko gero placiajuostis??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 21:54 |
|
|
|
|
| Jis yra zemu dazniu. Brezinukus jam kazkur turejau pasipieses, kai rasiu atsiusiu. Stipriakas jam kainuotu apie 50lt + trafo kaina |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 23:02 |
|
|
|
|
| o koki stipriaka gaminti??? Nes as dabar kaiptik turiu 60 lituku... Gal gali schemike mestelti??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 16, 23:07 |
|
|
|
|
| o koksnors is siame puslaapyje esanciu su tda netiktu??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 17, 15:34 |
|
|
|
|
Pala, as jau visai susipainiojau... Yra tda, lm ir dar kitokios... Zinau kad tda pigios, lm kokybiskai groja, o tos tavo siulomos tai kaip groja??? Ir ar labai brangio??? Gal galetum man schemute mestelti su tavo siulma mikruske, nes as nemoku rusiskai ir nieko nerandu...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 17, 16:30 |
|
|
|
|
| STK tikrai neblogos mikres.Galingos ir groja graziai.Tik va ,kad jos biski prangokos ~35Lt.(Lemonoj) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 17, 18:29 |
|
|
|
|
Zierekit man reikia kad bent jau fotke to garsiuko gauciau... Kaip suprantu, tai jis zematonis... Gal galetumete man duoti jo charekteristikas, kur ji nusipirkti, kiek jis kainuoja??? Ar galite duoti shema su mikre kuri tiktu siam garsiukui??? Be to ar as si garsiuka galeciau naudoti namu salygomis kaip suba???
LABAI LABAI ACIU UZ PAGALBA???
Beje ar galetumete man pasakyti kiek kainuos man visas sis komlpektas nuo a iki z (nebutinai labai tiksliai) ??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 02 17, 22:33 |
|
|
|
|
Tai pala, tas garsiukas pagal mane yra zematonis ar as klystu??? O juk diskane vien su bumsu nepagrosi... Ar man savo s-30b kaip satelitus pajungti??? O gal galetum dezes brezinuku paieskoti???
LABAI ACIU!!! |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|