|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 13:11. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Odissej-U-010 Stereo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 26, 21:18 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
Kuris čia dabar painiojam? Turbūt aš. Nes draugas turėjo tas, kurias Korvet-ais pavadinau. Tai jos buvo gal 20 cm aukštesnės, kažkiek platesnės ir storesnės už esus. Garsiakalbis žemų buvo baltas ir visai ne tokios išvaizdos kaip 90-tų. Jo DUST CUP buvo gal koių 7...8 cm.
Tos "korvet"-ne korvet, tai duodavo gazo-stikliukai, pamenu sekcijoj griuvnėjo  |
Nepainiojam nei vienas :
As turejau pirmuosius,gaminti gal 85 ar 86 metais.Vadinosi "Korvet 35AC-208",paskutiniu skaiciu nezinau,ar tiksliai pamenu.Uz aesus buvo sunkesnes ir tik keletu cm didesnes.Korpusas-uzdaro tipo,del to ir svoris,plokstes buvo "priestankines"
Tu jau kalbi apie gamintas veliau-su faziku.Jei tiket aprasymu,ju jautrumas buvo jau 91dB .Tai nieko nuostabaus,kad cierkos pasiutpolke sokdavo watu davus Marke ju - Korvet 75AC-001,buvo klonas Kliver 75AS-001.Garsiakalbiai buvo jau visai kiti:100ГДН-3 , 30ГДС-1 ir 10ГДВ-4 |
|
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 27, 05:50 |
|
|
|
|
A-ga. Tik tur būt jų gaminta buvo nedaug, nes aš jų tik tą vienintelę porą ir temačiau, kaip ir elektronikas, labai panašios į šitas.
Elektronikas narsčiau. Ten dar įdomus variantas su filtrais. Ritėse ra palikti papildomi išvadai kitokiam induktyvumui, pagrindas (bendras, pradžia) tarkim 2mH. o atvadai dar po 0,1...0,2 mH. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 27, 15:05 |
|
|
|
|
| gnt73 rašo: |
Nepainiojam nei vienas :
As turejau pirmuosius,gaminti gal 85 ar 86 metais.Vadinosi "Korvet 35AC-208",paskutiniu skaiciu nezinau,ar tiksliai pamenu.Uz aesus buvo sunkesnes ir tik keletu cm didesnes.Korpusas-uzdaro tipo,del to ir svoris,plokstes buvo "priestankines"
|
A lygisiol tokias turiu, puikaus stovio, vos ne kaip naujuteles . Nenoriu modernizuoti, tiesiog kaip eksponata paliksiu. O veria jos paie 30-40kg viena
vadinasi "Korvet AS35-028", arba "Korvet AS35-208", inete abudu pavadinimus rasti galima  |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 27, 17:10 |
|
|
|
|
Įdomu ką pasakytų aesų gerbėjai, tokias paklausę?  |
viuriukas yra kiek nublukes, pridvesintas.bet visumoje groje labai tolygiai. Aisku, ner to detalumo, kaip pvz geru placiajusociu, bet technuske, elektronine muzika, arba kur vokalo neperdaugiausia galima kausyti . Vat jei kita viduriuka galima butu sugrusti bet jokiu perdarinejimu, tai garas pasikeistu i geresne puse, nes man ju vidurys kiek nudvesintai skamba .
As lyginaus su s90, tai ner ko lyginti.... kitoks skambesys . Nes ir aukstadazni kitoks stovi . |
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 27, 19:29 |
|
|
|
|
Kiek žinau esi plačiajuosčių gerbėjas, kaip ir aš. Todėl ir atrodo, kad vidurys pridvėsęs. O kitiems... Tadas iš Lyros porino, kad iš plačiajuosčio garsas kaip pro padidinamą stiklą O klausant AN monitorių už xx.000 norisi padidinamo stiklo Ot ir rinkis. Man geriau plačiajuostis, tuo labiau jau gana neblogus turiu. Kol kas patenkintas, o toliau... aišku kas bus. Man kolonos metams-dviem, max. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 27, 21:55 |
|
|
|
|
MAziau klausyti reikia, ka sako komerciniu istaigu atstovai ...Nors va, as lyroje su girium kalbejaus, tai labai idomus zmogus . Mielai pasidalino savo patirtimi... as norejau pasiteirauti ar jie ten varzu parduoda, tai sako, kad taip. Paprasiau, kad gaincardui atnestu keleta vienetu, kad nupirksiu, tai atnese, o pinigu neeme, tiesiog padovanojo . Tai p kad netgipaciu lyrieciu yra labai ivairiu. Uztat vietoje tu varzykiu nupirkau lydmetali su sidabru is ju .
seip jo, man patinka placiajuosciai garsiakalbiai, as kaip ir sakiau seniai, kadaise dar labai mazas budamas girdejau kaip skamba tauro lempinio teliko garsiakalbis, ir S-30 koloneles, tai as tiesiog nesuprasdavau kodel toks skirtumas buvo... . O seip, rimtesniu placiajuosciu kaip ir nesu girdejes, zaidziau su visokiais rusiskai ... tai pavyko pakankamai neblogu rezultatupaisekti. . bet visgi ne tas, ko noreciau  |
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 28, 08:53 |
|
|
|
|
[quote]tai pavyko pakankamai neblogu rezultatupaisekti. Smile. bet visgi ne tas, ko noreciau[quote]
Ir nepavyks. Nei tau, nei man. Pavyks tiems, kuriems ir S-90 ar audionote groja Skirtingi lygia, o groja...
O Girius geras diedas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 28, 21:58 |
|
|
|
|
Kiek žinau esi plačiajuosčių gerbėjas, kaip ir aš. Todėl ir atrodo, kad vidurys pridvėsęs. O kitiems... Tadas iš Lyros porino, kad iš plačiajuosčio garsas kaip pro padidinamą stiklą O klausant AN monitorių už xx.000 norisi padidinamo stiklo Ot ir rinkis. Man geriau plačiajuostis, tuo labiau jau gana neblogus turiu. Kol kas patenkintas, o toliau... aišku kas bus. Man kolonos metams-dviem, max. |
visiškas nukrypimas nuo temos , tik įdomu pasidarė ką saulelė jau griebs , gal Klangfilm 407 , būtum "первы парень на деревне" , nieko nepadarysi - keliasi žmonės , ar taip senai klausei Cambridge Audio pas Eggį atvėręs žabtus . atsiprašau , nesusilaikiau (šiaip aš irgi slaptas plačiajuosčių gerbėjas , darbe klausaus ). |
|
|
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 28, 22:12 |
|
|
|
|
| Kad klausiau cambridge nepamenu, gal, nesiginčyju. Bet, kad žabtus atvėręs, tai tikrai jau senai tas buvo, jei iš viso buvo. Patinka kartais-taip, bet, kad žabtus dėl to atverti... Nebent kai sidabrą į stiprą sukišau signalo kelin. Bet ir tai buvo ne dėl garso, o dėl pokyčio ryškumo. LEXUS signalinis tokio ryškaus pokyčio nedavė. Kaip bendras pažystamas sakė-"perputau nuo to garso" reikia atostogų bent mėnesio, tada ir AWIA gerai bus... iki vėl tam tikro laiko, kol vėl "pripusiu", reiškia persisotinsiu. |
|
|
|
|
|
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 28, 23:30 |
|
|
|
|
| l.p.audiofilas rašo: |
....Klangfilm 407 , būtum "первы парень на деревне" ..... |
jau mata patapo sio garsiakalbio pavadinima, kaip etalonini vadinti.  |
|
|
|
|
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 29, 15:53 |
|
|
|
|
Klausimas Dmitrijui būtų: žinau kad domiesi plačiajuosčiais, kaip tik planuoju gamintis dar porą kolonėlių su 10ГДШ-1-4 (dvi uždaras dėžes po 60ltr jau turiu). Koks akustinis apiforminimas jiems labiau tiktų, gal žinai kokių nuorodų su brėžiniais? Berods Evitoj jau yra už padorią kainą šių gdš'ų  |
|
_________________ +37067586637 |
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 29, 19:34 |
|
|
|
|
| Mauras rašo: |
Klausimas Dmitrijui būtų: žinau kad domiesi plačiajuosčiais, kaip tik planuoju gamintis dar porą kolonėlių su 10ГДШ-1-4 (dvi uždaras dėžes po 60ltr jau turiu). Koks akustinis apiforminimas jiems labiau tiktų, gal žinai kokių nuorodų su brėžiniais? Berods Evitoj jau yra už padorią kainą šių gdš'ų  |
Sveikas,
kiek pamenu, tai mano matuotose garsiakalbiuose buvo auksta pilnutine kokyb4 Qts o rezonansas apie 48-52Hz, taia s norejaus TQWP apiforminima daryti, arba atviro tipo (ekrana).... maciau, kad Klychinas(zymus rusijos koloneliu konstruktorius) netgi i fazikine deze kiso ji. As taip su jais nieko doro nepadariau, guli jie pas mane, tingiu daryti kazka is ju .
 |
|
Paskutinį kartą redagavo Dmitrij, 2008 01 29, 20:07. Redaguota 1 kartą _________________ 860346985
|
|
|
 |
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 29, 19:40 |
|
|
|
|
Prasta charakteristika (kreivė) bet muzikalūs choleros Tik su cyfra vargiai ar kas išeis. Tada analogas buvo... |
|
|
|
|
|
 |
Odissej-U-010 Stereo |
Parašytas: 2008 01 29, 20:18 |
|
|
|
|
Prasta charakteristika (kreivė) bet muzikalūs choleros Tik su cyfra vargiai ar kas išeis. Tada analogas buvo... |
Tai cia visu placiajuosciu "beda", kad kreives prastos, bet skamba geriau. . kazka cia aiskinti yra beprasmiska(nebent idomi visa fizika bet tai labai ilga istorija.. kurios pabaigo as nematau ), reikai tieisog kalyusytis  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |