Elektronika.lt
 2025 m. spalio 3 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 03, 21:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » Aukštadažnis prie BG20
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 14
Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 01:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Žodžiu kurį laiką klausausi BG20 BL horn tipo dėžėje (buvo visa tema apie tai) ir esu patenkintas, bet kartais trūksta pačių aukščiausių aukštų - ypač tai juntama su perkusija, tad praktiškai reikia kažko, kad uždengtų >10KHz juostą. Pačių BG20 kol kas neplanuoju jungti per low-pass filtrą, nes viskas ok, tik jų jautrumas man per mažas aukštuose dažniuose.

TW 6 NG būtų vienas nužiūrėtų pavyzdžių.

Yra nuomonių ar pasiūlymų?

Biudžretas kol kas <100lt už porą be filtrų kabelių ir tt kainos.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 10:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Q
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nu as jau tikrai >10khz tokio nedeciau, kazi ar neperdidelis jis aukstiem ? Smile pššš pššš popieros garsu. na gal as klystu, gal cia koki stebukla visatonas pagamino, bet paprastai tokie garsiakalbiai grazaus auksto netur. gal geriau koki normalu tweeteriuka pasiieskok.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 13:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hellmis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
TW6NG jautrumas per mažas. Siūlyčiau pasitaupyti ir įsigyti Visaton HTH8.7 ar pan.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 13:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Na o šio baisiai didelis Smile Žiūrėjau aš ir jį, bet šiaip jį komplektuoja su dviem BG20 ir rezultatai geri, bet pas mane tik vienas. Tektų burti su dalikliais, o kaži ar tai daug naudos duotų. Tuo labiau, kad TW6NG charakteristika nuo 10KHz yra apie 95kHz ir tiesi, o HTH87 labai jau išakėta - nuo 10kHz iki 15kHz kritimas 16dB, o man būtent ir reikia tą gabalą uždengti. Šiaip gal yra čiupinėjusių TW6NG yra galinčių pakomentuoti kaip ten realiai su juo yra?
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 20:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hellmis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Čia yra tema apie tokį patį variantą kaip pas tave, tik aš nelabai vokiškai suprantu, bet norint galima išsiversti, kad ir su altavista.
http://www.visaton.de/vb/showthread.php?threadid=15387

Turiu aš tuos TW6NG. Dabar pabandymui pajungiau prie 95db jautrumo plačiajuosčių, kurie turi kritimą virš 12kHz. Labai neturiu laiko klausyti, tai paklausiau tik porą kūrinių, bet panašu, kad būsiu klydęs. Tikrai gražiai papildo patį viršų ir neišsišoka savo jautrumu. Produoda tokio oro skambesiui, kurio gal kiek ir trūko. Tik reikėtų jį leisti nuo aukštai, aš pajungiau su 3,3uF kondiku, tai tikrai per didelis mano atveju, labai lipa į plačiajuosčio atkūrimo diapazoną. Iš tikro nedaug jie kainuoja, gali pažaisti, manau nenuvils Wink
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 29, 23:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Ten žmogus BG20 įkišęs į 20l dėžę ir žaidžia tu tuo TW6NG poroj. Ir biški grybą pjauna - filtras ties 2kHz, kai tas garsiakalbis išvis nuo 5kHz tik į garsiakalbį panašus Smile ir nuo 6kHz. Tik tiek, kad sako, kad gerai jis su plačiajuosčiais limpą, ką ir tu pasakei Smile O daugiau tai išvertus sunku ką suprasti - baisiai sudėtinga su ta vokiečių kalba kai jie ten po penkis žodžius į krūvą lipdo kaip vieną žodį.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 00:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Turejau ta komplektuka su dviem BG20 ir vienu HTH, tai net ir kai du BG, to HTH jautrumo perdaug...

Turejau horna apie 100l su BG20 - aukstu visiskai netruko, buvo istiesu viskas super kaip uz tokia kaina...

Skype - Mendiis
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 00:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
ftp://www.stoske.de/outgoing/NAIL/schaltung.pdf
http://www.hifi-forum.de/viewthread-188-425.html

Žodžiu neturėčiau prašauti. Dabar reik rasti kur pigiau Smile

Tik kas įdomaus tai tai, kad jis tik tarp pačių vokiečių pastebėtas - tokiam DIYAUDIO forume apie juos nelabai kas yra.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 12:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hellmis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O tai galvoji dar kažkokius filtrus dėt ant BG20 be korekcinio? Aš tai nieko nedėčiau daugiau, leisčiau jiems groti iki pat viršaus, o aukštadažnį paleisčiau per gerą 1-0,68uF kondiką.
Kad ir taip po 34Lt litus kainuoja, nelabai yra nat ko sutaupyti Smile
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 14:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
tai paziurek i bg20 daznumine - ant 10db pakyla jautrumas einant nuo zemu link aukstu Smile zinoma reikia korekcijos, nors kiti gal pasakys jog uzmusimne gyvuma Rolling Eyes

pats turiu porele bg20 laukianciu savo eiles Cool tai kai ismeginsiu praktiskai bus galima kazka daugiau komentuoti is mano puses Cool
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 14:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neo
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Gal kas bande zaist su HTH87? Klausau rokeli ir labai norisi astresniu aukstu...
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 14:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hellmis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
GSP rašo:
tai paziurek i bg20 daznumine - ant 10db pakyla jautrumas einant nuo zemu link aukstu Smile zinoma reikia korekcijos, nors kiti gal pasakys jog uzmusimne gyvuma Rolling Eyes

tai aš ir klausiau ar dar kažką nori dėti be korekcinio Wink
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 16:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
GSP rašo:

pats turiu porele bg20 laukianciu savo eiles Cool tai kai ismeginsiu praktiskai bus galima kazka daugiau komentuoti is mano puses Cool

Mano ausiai korekcijos nereikia - man patinka tie išlindę viduriai - gyvybės daug, kurią, kaip sakai, užmuštų.
Jungčiau tikriausiai per antros eilės filtrą tik aukštadažnį, o BG20 palikčiau tiesiai.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 18:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
hellmis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Girdėjau kelis variantus su plačiajuosčiais ir visais atvejais buvo tik pirmos eilės filtras aukštadažniams kažkur apie 10-12kHz, tai grojo labai gražiai. Mano manymu tas antros eilės filtras tik gadins reikalą, o statesni filtrai dažniausiai reikalingi, kai aukštadažniai groja ties savo atkūrimo apatine riba.
 Aukštadažnis prie BG20
PranešimasParašytas: 2008 01 30, 18:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
assembled o kaip su zemu? turetu ziauriai trukti Rolling Eyes kokiam korpuse naudoji?

o kaip klausosi sunkus stiliai su tokiais issikisusiais viduriais>? turetu neblogai "kirsti per ausis" ?
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Fun football drills
Football Training Equipment, Defending drills football, Kids football training kit
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu