|
Forumas » Akustika » Medienos pjovimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 22, 20:16 |
|
|
|
|
| Idaho, kur Vilniuje tu cia pjaustei ir kokios kainos? |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 22, 21:09 |
|
|
|
|
| man seip per pazystamus ishpjove baldu gamyboi kazkokioi man kaip ir nemokamai buvo. Seip bet kur, kur baldus gamina reik klaust ir gal ishpjaus kainos taj nzn |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 24, 21:46 |
|
|
|
|
As sau pjoviau banginyje Krastus visus kuriuos reikejo iskarto graziai laminavo, labai gerai... Plokste jie ten supjauna kokia nori Gali pjauti ir 45 laipsniu kampu...
Tik jiems reikia matmenis susakyti tiksliai ir dar patikrinti ar kai uzsiraso nepridaro klaidu Nes ten tokios mergaites kai uzsiraso viska cm kai tu pasakai mm, tai ir kaina po to didele, ir detaliu nera kur deti  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 24, 22:59 |
|
|
|
|
| Marijampolej irgi senei nepjauna. Net fanieros nusipirkt storesnes nelabai kur yra senukuos max 1.2 cm. gerai kad sale kaime radau gamyklele parketo ir visokio kito velnio. O apie faneruote isvis nera kalbos. arciause kaunas kur galima ysigyt. |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 07:56 |
|
|
|
|
Jei lobziką stumti pagal atramą-liniją, gaunasi visai lygiai. Pasirinkti patį pjūkliuką teisingai reikia. Beje, su lobziku už 29 lt. tai jau tikrai neišeis tiksliai nupjauti-jis pats bus kreivas ir dar kreivai klibantis "Dazuzlyt" galima freza, taip pat pagal atramą. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 08:23 |
|
|
|
|
| Elnino rašo: |
| bent as asmeniskai tai radau net Alytui pora vietu kur suojauna plokste labai tiksliai, tad manau panevezi lengviau turetu butis susirasti. Tik ieskoti reikia ne pjovimo imones o baldziu. Baldziai daznai turi lb tikslias stakles ir igude buna pjaustymui visokiu detaliu. Ir dauguma baldu gamintoju ne tik gamina baldus bet pagal uzsakyma ir pjauna mediena, ivairiu ploksciu, ivairiu storiu, ivairiu formu. Ir kaino nesikandzioja. Pvz alt uz ~2,2 kvadrato medzio pjuvenu plokstes 2.4cm storio~45-50 lt sumokejau tai manau nedaug. O ieskojau visalietuva.lt imoniu kataloge ir per ten susiradau=] |
Jei nepaslaptis kokioj, čia, firmoj tau taip tiksliai Alytui išpjovė? Aš pats perėjęs visas baldininkų firmas (išskyrus garažines), tai nepasakyčiau, kad nors vienoj man supjovė tiksliai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 09:20 |
|
|
|
|
| marus rašo: |
| Elnino rašo: |
| bent as asmeniskai tai radau net Alytui pora vietu kur suojauna plokste labai tiksliai, tad manau panevezi lengviau turetu butis susirasti. Tik ieskoti reikia ne pjovimo imones o baldziu. Baldziai daznai turi lb tikslias stakles ir igude buna pjaustymui visokiu detaliu. Ir dauguma baldu gamintoju ne tik gamina baldus bet pagal uzsakyma ir pjauna mediena, ivairiu ploksciu, ivairiu storiu, ivairiu formu. Ir kaino nesikandzioja. Pvz alt uz ~2,2 kvadrato medzio pjuvenu plokstes 2.4cm storio~45-50 lt sumokejau tai manau nedaug. O ieskojau visalietuva.lt imoniu kataloge ir per ten susiradau=] |
Jei nepaslaptis kokioj, čia, firmoj tau taip tiksliai Alytui išpjovė? Aš pats perėjęs visas baldininkų firmas (išskyrus garažines), tai nepasakyčiau, kad nors vienoj man supjovė tiksliai. |
Pjoviau Nerlinoje, nu paklaida buvo kazkokia bet nepasakyciau kad didele, suklijavus vis tiek teko truputi korekciaj daryti (glaistu) bet bendrai paemus tai ganetinai gerai supjove ir kas svarbiausia nebrangiai. Reiks kada pabandyt senukuose naujuose, kazin kaip ten su ju ranku tiesumu  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 10:12 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
Jei lobziką stumti pagal atramą-liniją, gaunasi visai lygiai. Pasirinkti patį pjūkliuką teisingai reikia. Beje, su lobziku už 29 lt. tai jau tikrai neišeis tiksliai nupjauti-jis pats bus kreivas ir dar kreivai klibantis "Dazuzlyt" galima freza, taip pat pagal atramą. |
as tai is rankos, kad ir sleivai kreivai nupjaunu, tik paskui su obliu perbraukau, ir daugmaz susilygina. ir tai perdaug nesistengiu, nes vistiek visus sudurimus paskui uzpildau, uzspakliuoju, kad idealiai sandariai gautusi. man vistiek, pirmoje vietoje yra sandarumas, patvarumas, o apdaila, isvaizda, kokioi priespaskutinej  |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 12:28 |
|
|
|
|
jei galvoji kad spaklius ir sandarinimo silikonas arba storas kliju sluoksnis (tarpuose) duoda tvirtuma - labai klysti tvirtai gaunasi kada kliju labai mazai ir viskas susijungia idealiai plokstuma su plokstuma |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 13:34 |
|
|
|
|
pjuvenom ir lipalu, visi kampai tvarkingai uzsisandarina, kolkas dar, tfu tfu, problemu nebuvo. bent subuose iki 127 - 130 spl. ten pagrindine visa jega vistiek laiko pertvaros ir varstai. o susuku as ju daug, nes esu anksciau mates kaip jie nutrukineja  |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 15:36 |
|
|
|
|
na lipalas su pjuvenom dar norma, maniau kad skyles spaklium uzvarai ir tikiesi tvirtumo  |
|
|
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 23:11 |
|
|
|
|
Dar geras dalykas epoksidke su pjuvenomis Ir labai gerai tinka ne tos pjovimo pjuvenos, o slifavimo pjuvenos...
Isdziuna, ir gaunasi tas pats velnias kaip plokste dulkiu ar drozliu  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 25, 23:21 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
nu kas uzsiima tuo ir kam rupi tikslumas tikrai nepirks siaurapjuklio uz 29 lt o jei kas ir kreivai iseina pakankamai normaliai oblius palygina asiku irgi ne uz 29 lt  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 26, 06:33 |
|
|
|
|
| Citata: |
Pirmiausia reikėtų pasidomėti kokiomis staklėmis pjauna. Tik kalibravimo staklėmis gerai išpjaus... jeigu užsiims sustatyti teisingai dėl poros vienodų lentgalių.
Isdziuna, ir gaunasi tas pats velnias kaip plokste dulkiu ar drozliu |
Ne, gaunasi ne taip pat. Gaunasi nagliau
nu kas uzsiima tuo ir kam rupi tikslumas tikrai nepirks siaurapjuklio uz 29 lt Very Happy o jei kas ir kreivai iseina pakankamai normaliai oblius palygina asiku irgi ne uz 29 lt
Tik tarp kitko... Nepirkau ir aš už 29lt. Nupirkau už 15lt. Tik tokio lygio dabar jei ir rasi, tai kainuos  |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Medienos pjovimas |
Parašytas: 2008 01 26, 12:38 |
|
|
|
|
as tai nebuciau pirkes to uz 29, norejau rimto, bet tas mano senasis labai nelaiku suluzo sekmadieni po pietu, kai jau jokios ukines, niekas nebedirba. darbus pabaigti tai reikia. nu ir ka, negaistam laiko, i maksima, nusipirkau ta kinietiska lobzika, ir toliau dirbau. o ka ? veikia, pjauna, ir gana normaliai, tik klausimas kelias jis kolonkes atlaikys, o gal kreiziuka visdelto geriau tam reikalui nusipirkt. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |