Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 26, 09:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sklando kalbos, kad Kasperskio antivirusas vel turi nustoti veikti. Kas ji naudojat, ar yra buve ispejimu? Turiu toki kompakta, ar cia skaitos legalios programos, ar piratines?
[/img][img] [/img]
Sklando kalbos, kad Kasperskio antivirusas vel turi nustoti veikti. Kas ji naudojat, ar yra buve ispejimu? Turiu toki kompakta, ar cia skaitos legalios programos, ar piratines?
[/img][img] [/img]
Ten legali demuškė, 30d. ir nebegalioja
Kasperskis (tas stabdys nerealus (bent jau nelegalas)) tikrai nenustos veikti, aišku, jei jį nusipirkai, arba tinkamai apgavai...
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!!
romeishka, nzn, tai geriau ir nesvaik. kad tavo kompo deze klipata, kasperskis tikrai nekaltas. o tame kompakte buvo legalus kasperskis su metine licenzija
romeishka, nzn, tai geriau ir nesvaik. kad tavo kompo deze klipata, kasperskis tikrai nekaltas. o tame kompakte buvo legalus kasperskis su metine licenzija
Tu, ple, pats nebesvaik. Tu biški po internetą palandžiok, ir pasidomek, kaip kis trumpiną visiems (beveik visiems ) gyvenimą. Man dafeni, jei žmogus nori, tai tegul eksperementuoja... Aš jau pažaidžiau... O jei kam reikia raktų, tai man į mailą, kiek galėsiu, tiek padėsiu, čia liečia ir tavę kolega (Manijakas)... man negaila
Paskutinį kartą redagavo romeishka, 2008 02 01, 10:18. Redaguota 1 kartą _________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!!
nestabdo tas kaspersky, nebent sedi su 500mhz pc. Savaime veikti jis nenustos, tiesiog laiks nuo laiko kaspersky blokuoja piratinius raktus, nes pvz Kinijoje milijonai nelegaliu useriu apkrauna kav serverius, taip pridarydami nuostoliu.
Specialiai pažiūrėjau tą CD... Jo, klydau dėl 30 d., ten 12 mėn galiojantis kis6. O dėl stabdymo, tai jūs rimtai neteisūs
Nežinau koks PC turėtų būti, kad kai kis tikrina kompą, dirbtum su autoCAD'u ir ArCon'u, ir nei kiek nelagintu... Logiškai mąstant įmanoma, bet tai kiek litų reikėtų investuoti, o ir ar tai reikalinga O kai tikrina avast 4.7 PRO nestabdo net mano senuko...
Specialiai pažiūrėjau tą CD... Jo, klydau dėl 30 d., ten 12 mėn galiojantis kis6. O dėl stabdymo, tai jūs rimtai neteisūs
Nežinau koks PC turėtų būti, kad kai kis tikrina kompą, dirbtum su autoCAD'u ir ArCon'u, ir nei kiek nelagintu... Logiškai mąstant įmanoma, bet tai kiek litų reikėtų investuoti, o ir ar tai reikalinga O kai tikrina avast 4.7 PRO nestabdo net mano senuko...
tuo labiau kaspersky antiviruse pagal nutylejima ijungta funkcija "concede resources to other applications", t.y. kai kita programa naudoja daug cpu resursu, jis pristabdo/suletina skenavima.
Na va, pats pasakei, kad senukas, tai ko norėt? Pas mane dvi: KAV ir AVG ir veikia kuo puikiausiai, kai abi skenuoja.O kompe tik 1Gb RAM ir 1800MHz
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
Na va, pats pasakei, kad senukas, tai ko norėt? Pas mane dvi: KAV ir AVG ir veikia kuo puikiausiai, kai abi skenuoja.O kompe tik 1Gb RAM ir 1800MHz
Senukas nesenukas, ne tame esmė (maniškis: Athlon XP 2500+; RAM 768 Mb; vaizduškė 128 Mb) Jeigu mano PC puikiausiai susidoroja su visomis man reikalingomis progomis, tai nakui man pirkti naują
Kur logika, pirkti new PC tik dėl kaspero Nesakau, kad kis yra šūdas paskutinis, jis gerai dirba savo darbą, bet...
Atsidaryk kokius: keturis exel'ius, penkis autoCAD'o brėžinukus (tokius nemažus), ArCon'ą (arba kokią kitą 3D projektavimo progą), užsileisk winamp'ą, ir tikrink PC su kis, o tuo pačiu pamėgink dirbti su visomis programomis... Manau tokio extrymo pakaks, kad tavo PC paspringtų... O man tenka taip dirbti, nors mano avast'as tuo metu ir tikrina kompą (nustatytas aukščiausias saugumas), nereikia net įsijungti foninį režimą, PC visai netrumpina ...
P.S. avast 4.7 PRO žvėriukus išgaudo neka prasčiau nei kis7
bet avast sandros viruso per skype ėjusio ir neaptiko Na pas save prijungiu tiek programu, kiek speju fiziškai naudot, ir dar siučiu būna kokius 10 filmus ir skenuoja abi antivirusines, aisku ne ant maks, bet skenuoja ir viskas ciki... Nezinau..
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.