|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 16, 20:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » radiotechnikos aparatai...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
|
|
radiotechnikos aparatai... |
Parašytas: 2005 02 13, 16:12 |
|
|
|
Turiu as radiotechnkos stipriaka ir kolonkes s-30b... Noriu paklausti kas yra tas jungimas tiltu ir ka tai duoda, ir kaip butu galima pagerinti turima sisitema??? As buvau sumastes pasigaminti 4riu kanalu po 45watt stipriaka su tda, bet ta tda mikruske 50 lt.... tada pagaminciau centrine, ir dvi galines kolonkes ir tipo erdvinis garsas butu... Taciau nugirdau jog tam dar reikia kaskokio tai namu kino dekoderio ar ko ten, o jie labai brangus... Gal galite patarti???
Taip pat buvau sumastes suba gaminti, bet nezinojau kaip ji gerai pajungti, taip kad dar siltai iskepta pardaviau...
Ar gali kas patarti kaip man saviske sistema pagerinti, nes kai diskanuose pagroju, tai dinamiku laidukai nuplisineja...
Ir dar, ar galima prie vieno YAMADA dvd grotuvo prijungti 6 stipriakus, ar tam reikes mikseri pirkti??? O gal galima ir taip koki sakotuva pagaminti???
Labai aciu uz atsakymus!!! |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
Re: radiotechnikos aparatai... |
Parašytas: 2005 02 13, 18:46 |
|
|
|
mindaugelis rašo: |
Ar gali kas patarti kaip man saviske sistema pagerinti, nes kai diskanuose pagroju, tai dinamiku laidukai nuplisineja...
|
Tikriausiai per daug garso duodi irgarsiakalbiai per silpni.
mindaugelis rašo: |
Ir dar, ar galima prie vieno YAMADA dvd grotuvo prijungti 6 stipriakus, ar tam reikes mikseri pirkti??? O gal galima ir taip koki sakotuva pagaminti???
|
Aisku, kad gali jungti 6 stiprekus. O kodel manai negaletum? Nors aisku koks pultas nepamaisytu... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 14, 09:14 |
|
|
|
augizz! Kas cia juokingo? Kokios 50 vienetu s-30- visai padoriai butu galima igarsinti, bet koki diskana. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 14, 19:59 |
|
|
|
o ta pulteli geriau pasigaminti ar jau padaryta nusipirkti??? Na uz kokius 400 lt.... Na ne penkiasdesimt pas mane tu s-30, o tik pora... Na ir diskanus as darau ko gero ne tokius kaip jus manote... Padarau diskana kokiems 60 zmoniu... Garso lyg ir uztenka... Matote man tik 13 metu dar, taip kad ir dikanus pagal amziu kepu... Tai kaip man ta sistema pagerinti??? Ir kas tas jungimas tiltu???
O gal kokias scenines kolonkes man pasigaminti??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 14, 20:56 |
|
|
|
nu 50 galwu tai puse bedos, bet kaip tu su dwiem S-30 apseini tia as nzn... pas mus stowi 4 kartais 6 s90 ir tai garso norma |
|
_________________ Paprastume slypi genelumas
Lituokliz ne ausim krapshtit |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 14, 21:34 |
|
|
|
nu tai va kad, nelabai apsieinu... Groja, groja ir kas nors papraso 'garsiau' o pas mane jau maxi (ne stipriakas, o kolonkes daugiau nebegali)... Tai vat daba as galvoju, kad reikia pasigaminti atskira stipriaka su tda ir scenine kolonke (pradziai viena)... Tik vat klausimas ar man tai verta daryti??? Be to kolonke pagaminta pirkti ar gamintis??? Ir beda kad galiu isleisti tik koki 120 lt. max... Tai ka siulote??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 15, 16:59 |
|
|
|
Nu tai ar gali kas nors patarti??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 15, 22:14 |
|
|
|
gaminkis. jei darbo idesi bus gerai. ir pigiai. stiprekas, jei daliu namie rasi vienai kolonkei bet ir tai bele kokiai su tda7294 kainuos apie 30lt. dinamikas, jei nauji kad 50 zmoniu uztektu apie 100lt vidutiniu atveju. tai dar deze.. nu o jei gautum ne nauju daliu... zodziu. no money - need to work more. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 15, 23:18 |
|
|
|
bet ar verta daryti stipriaka uz 30 litu ir dinamika pirkti uz 100lt??? Man kaskodel atrodo jog tam stipriakui galios gali pritrukti... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 16, 03:00 |
|
|
|
Su TDA7294 uz 30 LT tik plokste iseis, t.y. dar reikia trafo(turint laiko dar kox 20Lt(vielai, gali reikti maziau) islupi is seno TV ir pervynioji, arba perkiesi uz kokius 40-50Lt), nu deze ir kitas apipavidalinimas dar darsimeta, taigi neturint daliu, tik sena koki nors 150W(min) trafa stiprius tau kainuos ~50Lt(vienas kanalas) bet bus ~100W(patartina 70W). ir tada dar lieka garsiakalbis, taigi jau turi ieskoti min 100W garsiakalbio ir zeti kuo daugiau dB(kad butu garsiau) bet su liakusiai 70Lt nieko padoraus nerasi, isvis abejoju kad kazka rasi, dar koki 50 dasimestum galetum nusipirkti koki V300-SP berods taip vadinasi, tikrai verdas demesio daiktas su jo kokybe, bet ir tai visa sitas tau bus be deziu be nieko. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 16, 13:04 |
|
|
|
Aciu, bet as biski kitaip sualvojau... Manau kad galeciau nusipirkti s-90 kolonkes ir pajunkti jas prie savo turimo radiotechniko... Tik vat problema ar is to kas nors iseis??? Ar mano radiotechnikas paves s-90??? Jo modelis radiotechnika y.7112...
Gal ji dar galima kaip nors paturbinti kad butu daugiau galios, bet neprarasti garso kokybes??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 16, 13:39 |
|
|
|
Na buna du varjantai...
1. Klase, bet tada nebuna problemu, nes ten susirenka max 25 zmones...
2. Cheografijos sale, kaskurtai 60 kvadratu... Va ten tai kai buna tai buna 50 galvu, 100 ausu...
3. Mano namai, buna 20 zmoniu, cia vienintele problema, kad kaimynai atsibeldzia... Ir aiskina kad langai dreba...
O ar galima man ta savo radiotechnika paturbinti??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 16, 13:45 |
|
|
|
Nieko gero tu is tos radiotehnikos neisgausi. Nu 60 kvadartu ir s-30 tai cia visai nera garso. As darau diskanus 200 kvadratu salej 200-300 zmoniu. Du subai po 15' (40cm) peavey 800w ir du satelitai (kiekvienam satelite po 2 30cm garsekalbius (koloneles vadinasi VENTA)). Ir tai garso neperdaugiausiai. Bet s-30 s-90 ne diskonams skirtos |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|