|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 17:14. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » Bėda su Creativ 5.1 kolonėlėmis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Bėda su Creativ 5.1 kolonėlėmis |
Parašytas: 2008 01 20, 18:54 |
|
|
|
|
Man ir tas pats buwo .Per minamp nejo wisos kolonkes,pabandziau per media player paleist,taj tada grojo wisos kolonkes,taj pradejau muzona klausyt per media player,winampa pamirsau nors garso korta ir integruota buwo:) |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 24, 09:33 |
|
|
|
|
| Paskaitinėjau ir žiūriu visai ne į temą nušnekat. Kažkas čia apie Realtek kalbėjo, bent jau ant ASRock MB, kur 5.1 ar 7.1 reikia Biose nusistatyt kokį garso režimą naudosi. Pas mano tėvą kompe taip. Integruota ta korta ir vargo buvo nemažai, kol nepaėmė jis manual'o ir nepaskaitė ką kur nustatyt, joks softas os'e nepadeda tokiu atveju. Kiek pamenu taip buvo keli režimai 2.1, 3.1, 5.1 ir 7.1. Vat kodėl nekenčiu tų namų kinų... |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 24, 09:34 |
|
|
|
|
| Bet tokiais klausimais reikėtų domėtis kompiuterinės technikos skiltyje.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 24, 09:46 |
|
|
|
|
| SPX rašo: |
| Paskaitinėjau ir žiūriu visai ne į temą nušnekat. Kažkas čia apie Realtek kalbėjo, bent jau ant ASRock MB, kur 5.1 ar 7.1 reikia Biose nusistatyt kokį garso režimą naudosi. Pas mano tėvą kompe taip. Integruota ta korta ir vargo buvo nemažai, kol nepaėmė jis manual'o ir nepaskaitė ką kur nustatyt, joks softas os'e nepadeda tokiu atveju. Kiek pamenu taip buvo keli režimai 2.1, 3.1, 5.1 ir 7.1. Vat kodėl nekenčiu tų namų kinų... |
Tai nakui tame BIOS'e nustatinėti, jeigu galima nusipirkti papigiaina atskirą garsuškę Ir garsas bus tikrai geresnis, nei integruotos Mažiau hemorojaus bus, ir nebereikės subinėj rakščių ieškoti...  |
|
_________________ Mažiau karksėsi - daugiau sūrio liks!!! |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 24, 10:00 |
|
|
|
|
| romeishka rašo: |
Tai nakui tame BIOS'e nustatinėti, jeigu galima nusipirkti papigiaina atskirą garsuškę Ir garsas bus tikrai geresnis, nei integruotos Mažiau hemorojaus bus, ir nebereikės subinėj rakščių ieškoti...  |
Žinau aš tas tavo pigias, ten L su R stereo supainiota būna ir t.t. aš čia apie C-Media... Jei tik iš pigių, tai tik Creative. Nors, pas mane stovis 98 metų YAMAHA GX3 (prieš tai turėjau GX5 Pro, nusprogo), tai visus tuos Creativus sugroja stereo klausant... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 01 24, 13:20 |
|
|
|
|
Žinau aš tas tavo pigias, ten L su R stereo supainiota būna ir t.t. aš čia apie C-Media... Jei tik iš pigių, tai tik Creative. Nors, pas mane stovis 98 metų YAMAHA GX3 (prieš tai turėjau GX5 Pro, nusprogo), tai visus tuos Creativus sugroja stereo klausant... |
Na, apie visiškus "lievakus" net ir minties neturėjau
Aš turiu omeny gerų gamintojų, bet senesnio modelio, o ne grynai kitaiskus "fuflo" ...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 24, 14:51 |
|
|
|
|
pas mane garso korta palauko 5.1 ir koloneles tokios creative ir groja kuo puikiausiai visos sesios nustacius 6 kanalugarsa gal pries perkant reikejo pasiziureti kokia garso korta ir nusipirkti 7.1 koloneles??  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 24, 15:35 |
|
|
|
|
| euraz rašo: |
pas mane garso korta palauko 5.1 ir koloneles tokios creative ir groja kuo puikiausiai visos sesios nustacius 6 kanalugarsa gal pries perkant reikejo pasiziureti kokia garso korta ir nusipirkti 7.1 koloneles??  |
Biški nesupratau, ar čia klausimas, ar teiginys...  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 25, 21:21 |
|
|
|
|
che ;D netyčia pabandžiau mp3 paleisti per Nero ShowTime playery ir radau ten nustatymą (pasirinkimą per kiek kolonėlių nori, kad grotų) tai va dabar viskas jau groja normaliai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 31, 18:14 |
|
|
|
|
Jei filmu neziuri per kompa, tai kosk tolkas buvo pirkti tokia sistema su kruva efektiniu koloneliu Ar cia tipo kuo daugiau koloneliu groja, tuo kruciau?  |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 31, 19:54 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
Jei filmu neziuri per kompa, tai kosk tolkas buvo pirkti tokia sistema su kruva efektiniu koloneliu Ar cia tipo kuo daugiau koloneliu groja, tuo kruciau?  |
Čia didžioji jaunimo dalis taip mano Gerai, kad aš dar ne prie tokių. man filmai ir Stereo režimu gerai... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 01 31, 23:05 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
Čia didžioji jaunimo dalis taip mano Gerai, kad aš dar ne prie tokių. man filmai ir Stereo režimu gerai... |
Abudu biški blefuojat Arba nesate girdėję 5.1 garsą per 5.1 aparatūrą (2.0 garsas per 5.1 aparatūrą nesiskaito )
 |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 01, 08:50 |
|
|
|
|
Esam puikiai girdėję, tai tinka tik filmam. 5.1 mp3 nelabai prigijo dar, nes nevisi moka susivedžioti su tam tikru softu teisingai. Nors aš ir 2.0 mp3 neklausau O beto vinilo gi neklausysi per 5.1 resyverį ar stiprintuvą... Ne tas efektas... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 02 01, 09:14 |
|
|
|
|
Esam puikiai girdėję, tai tinka tik filmam. 5.1 mp3 nelabai prigijo dar, nes nevisi moka susivedžioti su tam tikru softu teisingai. Nors aš ir 2.0 mp3 neklausau O beto vinilo gi neklausysi per 5.1 resyverį ar stiprintuvą... Ne tas efektas... |
Išdalies pritariu šitam tavo teiginiui...
Šiaip tai aš manau, kad namų kinas turėtų būti rimtas , o ne kolonėlės 10x10x5 cm + subiukas = a le 5kW (PMPO) Visokie creativ'ai skirti daugiau pasižaidimams, o filmą ar muzoną ir per geras ausines galima puikiausiai klausyti...  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |