Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 30, 05:54. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=34058 ar jis vertas to 1100lt, HDD talpa vos 4Gb, bet isorini prisijungt nebeda. Manau visai neblogas dalikelis i kelone pasiimt, filmam ar kam taip.
Pamastykime, toks nesiojamas reikalingas butu kam? Sudekite + ir - , o tada spreskite. As tai del filmu jau geriau per puspigesni DVD playeri nusipirkciau kelionini. Ir butu pigiau negu sitas pc, na aisku DVD neatstos pc , bet...
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko
Didelis trukumas, kad jis neturi CD- DVD disku irenginio.
Tokio tipo laptopai, paprastai niekada jo neturi. Seip shuds shitas, kolega turi nusipirkes, viduj linux'sas, kad windozes sudeti - gerokai teko papraikaituot.
Zhodzhiu brangus zhaislas mano akimis zhiurint. O ekranas... Pribloshkia savo dydzhiu. Sako naujesne versija bus didesniu, bet ir brangesne.