|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 16, 08:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows Mobile 6
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Windows Mobile 6 |
Parašytas: 2007 12 11, 09:49 |
|
|
|
Siulau sitoj temoj pasidalinti ziniomis apie Windows Mobile naudojima, konfiguravima ir pan.
Siuo metu man yra iskilusi problema su atmintim. Vidinej atmintyje yra tik keletas laisvu megabaitu, taciau daugelio programu man nepavyksta nustatyti, jog naudotusi atminties kortele. Pagrindine problema su bluetooth, nes pirmiausiai jis duomenis siuncia i vidine atminti ir tik po to siulo kur nors issaugot. Bet jei failas didesnis nei laisvos vietos, jo nepavyksta gauti.
Apskritai, man kyla itarimas, jog TEMP failus jis raso tik i vidine atminti, o tik paskui nebent perkelia i kortele. Esu nustates, jog meiluose priekabas laikytu korteleje, bet vis tiek (kai gavau dideli faila), man pasake jog truksta vietos.
Gal kas zinote, kaip nustatyti, jog Pocket PC kuo daugiau naudotusi atminties kortele? |
|
|
|
|
 |
 |
Windows Mobile 6 |
Parašytas: 2008 01 07, 19:27 |
|
|
|
Sveikas! Ir as turiu problemu su WM6 Isikaliau nauja versija(pas mane MDA III) Kuri visai nepriima ka nors instaliuoti .Ir istrinti kitu nereikalingu failu negaliu.Bandysiu isikalti kita versija .Del naudojimo SD atminties yra programa kuri pavercia SD naudojama atmintim.Gali susikelti failus iki SD talpos. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Windows Mobile 6 |
Parašytas: 2008 02 13, 23:32 |
|
|
|
tamosius rašo: |
Sveikas! Ir as turiu problemu su WM6 Isikaliau nauja versija(pas mane MDA III) Kuri visai nepriima ka nors instaliuoti .Ir istrinti kitu nereikalingu failu negaliu.Bandysiu isikalti kita versija .Del naudojimo SD atminties yra programa kuri pavercia SD naudojama atmintim.Gali susikelti failus iki SD talpos. |
Pataisiau šia programą.Paprasčiausiai reikejo prieš instaliuojant WM6
padaryti Hard Resset,išmeta programėlę kuri suformatuoja atmintį,ištrina visas šiukšles.Poto instaliavau WM6 [teko instaliuoti net tris kartus ne visos
WM tinka mūsu regionui ,turiu minty Radio ,dabar eina kaip is pypkes.dar ikaliaunauja Tolbar tai dabar attrodo kaip WinXP. |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Windows Mobile 6 |
Parašytas: 2008 02 13, 23:35 |
|
|
|
Aidas rašo: |
Siulau sitoj temoj pasidalinti ziniomis apie Windows Mobile naudojima, konfiguravima ir pan.
Siuo metu man yra iskilusi problema su atmintim. Vidinej atmintyje yra tik keletas laisvu megabaitu, taciau daugelio programu man nepavyksta nustatyti, jog naudotusi atminties kortele. Pagrindine problema su bluetooth, nes pirmiausiai jis duomenis siuncia i vidine atminti ir tik po to siulo kur nors issaugot. Bet jei failas didesnis nei laisvos vietos, jo nepavyksta gauti.
Apskritai, man kyla itarimas, jog TEMP failus jis raso tik i vidine atminti, o tik paskui nebent perkelia i kortele. Esu nustates, jog meiluose priekabas laikytu korteleje, bet vis tiek (kai gavau dideli faila), man pasake jog truksta vietos.
Gal kas zinote, kaip nustatyti, jog Pocket PC kuo daugiau naudotusi atminties kortele? |
Yra programele kuri leidzia naudoti kortele kaip HARD diska
Gali buti net 32 Mb. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |