|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 01, 06:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Agliskas tekstas -> Lietuviskas tekstas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
|
Agliskas tekstas -> Lietuviskas tekstas |
Parašytas: 2007 12 01, 01:01 |
|
|
|
Patiko man sitas vertejas-labai prajuokino pries miega
Cia keli sakiniai is stiprintuvo aprasymo
Didžioji dalis buvo valdyta kaip mažas TĖTIS ar instrumentas amps, bet daugelis taip pat surado jų kelią į namus sveikas-fi sistemos. Amp yra gebantis vairuoti 4 omus, bet jis pradeda pastumti ribas tranzistorių, tačiau, net kai naudotas 4 omuose, labai mažą skaičių nesėkmių susitiko.
Šis stiprintuvas, nors labai paprastas, yra gebantis puikų renginį. Tai nėra amp, kad būtų po apskaičiuotu, kadangi sonics yra labai geri iš tikrųjų, ir tai skolinga (iš dalies, mažiausiai) į neatskiriamą projekto paprastumą. Amp yra nepaprastai ramus, ir yra protingai tolerantiškas sudėtingoms naštoms.
Apibūdinimo Pastaba, kad kaip originalas, nėra (vis dar) jokia produkcijos trumpo sujungimo apsauga, taip, jei kalbėtojas vadovauja yra shorted tuo metu, kai amp dirba su signalu, yra labai tikro pavojaus tranzistorių, sunaikintų. Specifikacija yra labai panaši į tuos originalaus projekto, bet srovės naudojimas susigeria, skiriamoji poros įvesties stadija reiškia, kad nėra faktiškai joks duslus smūgis, įjungia ar šalin.
Versta is
http://www.radioland.fatal.ru/Schems/Audio/Amp/28.htm
GERAS,PATIKO
Sekmes visiems,darantiems sveikas-fi sistemas |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 12 01, 07:38 |
|
|
|
Pataise nuotaika is pat ryto
Siaip nieko geriau tiketis ir nereikia. Juk vercia nemastantis gelezies gabalas. Jei nori gauti bent kiek geresni rezultata reikia naudoti programas su specialiais teminiais zodynais, o po to dar gerokai padirbeti galva, kol gaunamas galutinis rezultatas. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 12 01, 14:31 |
|
|
|
Įdomiau nei anekdotus skaityti
Citata: |
Prieš kelis mėnesius aš pabandžiau prijungti mikrokontrolieriaus sistemą prie VGA vaizduoklio, kad išvesčiau duomenis teksto formoje. Aš buvau nustebintas surasti nedaugelį apie šį dalyką internete, padėti man šio tikslo pasiekime. Tikrai niekas paprasto naujokas negalėjo surasti naudingas. Yra pavyzdžių ten, kurie panaudoja standartus tokius kaip PC 104 ar sudėtingas FGPA ištesėjimas, surastas www.opencores.org. Kiti sprendimai įtraukia grafinius kontrolierius nuo Fujitsu ar net vieną vietinį Rusijos asmenį, kuris siūlė pardavinėjimui projektą 5000$ ant ACEX. Jie yra puikūs, bet yra truputis pagalbos daugumai mėgėjų ir taip toliau ten, kurie nori rodyti tekstą ant VGA ar panašaus ekrano. Ko aš troškau buvo greitas ir purvinas sprendimas, kuris nekainavo per daug. Pradiniai skaičiavimai parodė, kad AVR 8 bitų mikrokontrolierius nuo ATMEL, su jo 16 MHz laikrodžio greičiu, aprūpinančiu maždaug 16 MIPS, buvo geras kandidatas į tolimesnį tyrinėjimą. '' taip pat pažymėkite, kad naujesnis AVRs toks kaip Mega48, Mega88 ir Mega168 oficialiai palaikys laikrodžio greičius upto 20 Mhz. Todėl aš nusprendžiau, kad su 16 Mhz laikrodžiu aš galėjau pasiekti kažką užsakyme 8 Mhz greičio duomenų, perleistų iš uosto. Aš taip pat parinkau AVR, kadangi aš jau sukūriau tikrą kūną patirties su juo ir tokiu būdu aš pradėjau projekto darbą. Po maždaug dviejų iki trijų tyrinėjimo mėnesių, aš pristatau jus mano darbo vaisiai! |
|
|
_________________ Teorija - kai viską žinai, bet niekas neveikia,
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 12 17, 13:57 |
|
|
|
jo bet ir tie tekstai kartais būna panašiai parašyti anglų kalba, nes rašė nevisai anglaikalbis, tai kai dar kart išverčia, tai visai neina supras apie ką kalba
bet šeip geras vertimas, labai daug padeda, bent man, po žodį verstis tekstą tikrai sunku,
ir ko jūs norit duodami techninį tekstą, gerai kad bent bando verst |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2008 01 06, 14:35 |
|
|
|
Na, pabandžiau ir aš šį vertimo stebuklą:
Tekstas anglų kalba:
Device is mounted into body of an used CD player. Tubes
are mounted into case, and are layed on the side, none of them are sticking out, so you can place all audio devices on top of each other. The height is only 10cm.
Output transformers UU type core is made of high-grade electrical sheet steel. The sizes of section are 12cm^. Primary winding partitioned in three sections, every section consists 800 winds of 0.3 mm diameter wire. The secondary winding is wound between sections of the primary winding as in diagram shown. Secondary winding consists four sections 110 winds of 0.6 mm diameter wire. All sections of primary winding connected in series, secondary paralelled. One final point of interest with a S.E. transformer is the air gap. This is necessary in order to bring the operating point of the core to the correct region on its B-H curve.
Paper spacer 0.05 mm thickness is applied. The transformer is designedon 8 ohm speakers, 3.8kOm load
Vertimas:
Prietaisas yra pasodintas į panaudoto kompaktinio disko žaidėjo kūną. Vamzdžiai yra pasodinti į atvejį, ir yra layed ant pusės, niekas iš jų neiškiša, tokiu būdu jūs galite padėti visus girdimuosius prietaisus ant vienas kito viršūnės. Aukštis yra tiktai 10 cm. Produkcijos transformatorius UU tipo branduolys padaro iš aukštos kokybės elektriniu lapo plienu. Skyriaus dydžiai yra 12 cm ^. Pirmaeilis vingiavimas padalijo trijuose skyriuose, kiekvienas skyrius susideda 800 0.3 mm skersmens laido vėjų. Šalutinis vingiavimas yra žaizda tarp skyrių pirmaeilio vingiavimo kaip parodytoje diagramoje. Šalutinis vingiavimas susideda keturi skyriai 110 0.6 mm skersmens laido vėjų. Visi pirmaeilio vingiavimo skyriai jungėsi nuosekliai, šalutinis paralelled. Vienas galutinis punktas palūkanų su S.E. transformatoriumi yra orinis tarpas. Tai būtina, kad atneštų operacinį punktą branduolio į teisingą sritį ant jos B-H kreivės. Popierinis tarpinės 0.05 mm storis yra pritaikytas. Transformatorius yra suprojektuotas ant 8 omų kalbėtojų, 3.8kOm našta. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|