|
Forumas » Akustika » padekit isirinkti
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 13:00 |
|
|
|
|
to Marus
maziau slegio, vega siuo atveju daugiau triuksmo padaro, bet rockfordas graziau sugroja kas jam skirta |
|
|
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 13:02 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
to Marus
maziau slegio, vega siuo atveju daugiau triuksmo padaro, bet rockfordas graziau sugroja kas jam skirta |
Aišku. |
|
|
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 13:28 |
|
|
|
|
| Citata: |
| kažkaip manau, kad tie fostexai turi kur kas stipresnį žemų dažnių stiprinimą, nei fazikinėj dėžėj |
Kur jie turi "kur kas stipresnį žemų dažnių stiprinimą, nei fazikinėj dėžėj" ??!
| Citata: |
| nepagavai ka norejau pasakyti saulele.. mano peerless'ai irgi groja taip kad zmones galvoja jog subas kazkur uzkistas nors judamos dalies diametras tik 16cm |
Ne, aš klausiau apie oro pumpavimą? Kuo jis čia dėtas? Ar teigi, kad kuo daugiau oro pumpuoja, tuo daugiau gars... triukšmo?! Ir kuo čia dėtas difuzoriaus diametras? 10cm. gali laisvai apgroti 30cm. diametro garsiakalbį kambaryje. Pabrėžiu-kambaryje. |
|
|
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 13:34 |
|
|
|
|
| Saulele maty nepaskaiciau kazkur gal praleidau bet esi kazka is fostex firmos pasidares ? gali mestelt linka, idomu butu permest aki |
|
|
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 13:51 |
|
|
|
|
dieve, tu gal man simpatija jauti Saulele? pasakiau tarp jaunimo plaukiojancia fraze "stumdo ora" o tu iskarto uzkibai ant kabliuko  |
|
|
|
|
|
 |
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 21, 14:04 |
|
|
|
|
| Enshteinas rašo: |
| Saulele maty nepaskaiciau kazkur gal praleidau bet esi kazka is fostex firmos pasidares ? gali mestelt linka, idomu butu permest aki |
Kokį tau linką mestelėti? Ar man sukurti savo tinklapį ir įmesti linką, tik į ką? Viskas daryta sava. Aaaapsoliučiai niekas nekopijuota. Nuo DAC-o išėjimo iki pat garsiakalbio. Įskaitant ir dabartinį tinklo filtrą Nebent šitas linkas, nes garsiakalbių gi nedariau pats http://www.hifido.co.jp/KW/G0203/J/0-10/C01-11325-22023-00/
Beje, Geduk, A-ūūū! Tau ar kitiem simpatija vienoda O tavo sistema kokia? Ta prasme kaip eina signalas? Pvz. CD-DAC-(kažkas, t.y. operacinis, vienas ar keli, lempa ar trafas išėjime, kondas yra?)-stipras (kas stipre, pradinis, tembrai?)-laidas-filtrai(yra, nėra?)-garsiakalbis.
Mano taip: CD-DAC-operacinis, prie jo tik 1 varža-patencas-galinis stipras-garsiakalbis Na ir dratai. |
|
|
|
|
|
 |
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 22, 23:19 |
|
|
|
|
Sugriztam prie temos.
Saulele, kada tavo fosteksai po 200lt kainuos ir deze jiem bus daug paprastensne negu hornas tai tada ir kalbesim
Daug zemo zemo atveju as uz Vega, daug nelabai zemo zemo, galima kazka ir popieriniu paziuret. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 28, 12:34 |
|
|
|
|
na as turejau boschmann suba tai daug galios bet tas zemas toks neisgroja daugumos vietu keistas toks neskambus.siaip man paciam norisi ir galios daugiau bet kad subas dirbtu savo darba ir nesigirdetu pashaliniu garsu...gal net labiau linkes esu prie rockfordu na dar patarinekit o junksiu prie mashininio stipriaus kuri esu prisijunges prie pc maitinimo bloko stiprintuvo bendra galia apie 500w ta boschmann lengvai isvilkdavo pas bm galia buvo lyg tai 500w max ir 150w min
 |
|
|
|
|
|
 |
padekit isirinkti |
Parašytas: 2007 12 28, 12:39 |
|
|
|