|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 21:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Dėl utorrent portų
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Dėl utorrent portų |
Parašytas: 2007 12 27, 23:36 |
|
|
|
|
Parsisiunčiau Utorrent ir per linkomanija noriu siųsti failus, bet failai nesisiunčia tada aš paspaudžiu "Test if port is forwarded properly" ir man išmeta:
Checking port 59789 on 45.58.124.125...
Error! Port 59789 does not appear to be open.
Kiek suprantu reikia atidaryti portus kažkokius. Pas mane zebra internetas ir pas pažystama zebra jam instaliavus Utorrenta iškart viskas ok siunčias be problemų. Kas galėtumėte ką nors patarti? Beja atsidarius maršrutizavimo stotelę ir paspaudus "Advanced" nėra "NAT" skilties. Pas mane modemas ZXDSL831A. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl utorrent portų |
Parašytas: 2007 12 28, 00:52 |
|
|
|
|
| Instrukcijos yra žemiau tame puslapyje "Test if port..." ten manrods portforward.com ar kažkas panašaus... Aš irgi ilgai vargau kol susireguliavau... Visų pirma pabandyk per Windows firewall nustatyt kad tą portą praleistų. |
|
|
|
|
|
 |
Dėl utorrent portų |
Parašytas: 2007 12 28, 01:32 |
|
|
|
|
Pas mane norton firewall ten viskas gerai aš net bandžiau atjungti firewall, nepadeda O tame www.portforward.com saite neradau sau tinkamo modemo, ( modemas ZXDSL831A) nors yra ten panašių modemų, bet ant manojo nėra "NAT" skilties  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |