|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 24, 18:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » kas darot kaloneles
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 06:10 |
|
|
|
|
| Citata: |
| Projektuoti dezei LEAP5 programa, i ja suvedu savo ismatuotas impedanco ir spl kreives, rezultatais nesiskundziu. |
Petras su Jonu projektavo kolonėles moderniausia technika ir programomis. Antanas su Pranu darė iš praktikos, ir tiesiog jausdami KAIP reikia daryti, kur pridurti, kur nukirpti. Susibėgo projektais pasigirti-palyginti. Spėkit, kurios kolonėlės GROJO, kurios tik šiaip-veikė?
NIEKADA nepadarysit akustikos su prietaisais ar programomis! NIEKADA-tai pati didžiausia klaida kokia tik gali būti. Klaida, dėl kurios, atsiradus kompui garsas praktiškai numirė pas tuos, kurie naudojasi jo "paslaugomis". Akustika veiks tiksliai, bus skaidrūs aukšti, nuostabūs-barchatiniai viduriai ir idealus "bosas", bet muzikos iš jų nebus! Tai ne mano nuomonė (bet išbandyta), beje apie tai, atrodo jau buvo rašyta kažkada NET ir šiam forume! |
|
|
|
|
|
 |
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 10:42 |
|
|
|
|
| saulele2211 rašo: |
| Antanas su Pranu darė iš praktikos, ir tiesiog jausdami KAIP reikia daryti, kur pridurti, kur nukirpti. |
Bet, visgi, nežinau nei vieno- Prano, nei Antano, kuris būtų gimęs jau su praktika ir patirtimi...
PS: žinoma ne visiems lemta tobulėti iki tobulybės... |
|
|
|
|
|
 |
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 12:14 |
|
|
|
|
o teisingai dar nepaminejau kad po viso to, gaves galutini rezultata filtrus ir dezes uzpilda davedu pagal ausi o ne pagal programas. Kadangi zinau kur kaip sakai nukirpt kur damest gaunasi labai gerai ir koloneles ne veikia o groja.
zodziu gaunasi labai neidomi diskusija net ne i tema. Tu saulele truputi atvesk, vel pasikartosiu, lengviausia kritikuoti negirdejus nemacius ir paciam nepaciupinejus as irgi taip moku, manau kiekvienas moka.
p.s. man labai idomu kodel sio forumo zyniuoniai kaip Saulele patys negamina auksciausios klases koloneliu kokiu net parduotuvese nebutu. Juk jie moka tai daryti ir kokias babkes chebra moketu juk tai butu auksciausias produktas bet ne jie atsakys... ka cia zaisti kitaip sakant nemalkit sudo
p.p.s saulele, jei moki interneto etiketa tai baik isdidinti zodzius ir juos ryskinti nebent turi kazkoki nepilnavertiskumo kompleksa. |
|
Paskutinį kartą redagavo GSP, 2007 12 18, 12:17. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 12:16 |
|
|
|
|
na, dimitrijau jei taip smulkintis tai as isviso negaliu savo garaze dirbti nes priesgaisrine mane iskastruotu visgi prietaisai yra , jie kazkiek matuoja link tos realybes. pradziai bus gerai, veliau ir metrologija atsiras  |
|
|
|
|
|
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 14:52 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
| p.s. man labai idomu kodel sio forumo zyniuoniai kaip Saulele patys negamina auksciausios klases koloneliu kokiu net parduotuvese nebutu. |
Kad Elektronikos forume nesireklamuoja, tai dar negalima sakyti, kad ir negamina... Faktas nėra patikrintas... |
|
|
|
|
|
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 18:47 |
|
|
|
|
| GSP rašo: |
na, dimitrijau jei taip smulkintis tai as isviso negaliu savo garaze dirbti nes priesgaisrine mane iskastruotu visgi prietaisai yra , jie kazkiek matuoja link tos realybes. pradziai bus gerai, veliau ir metrologija atsiras  |
Na, svarbiausia- kad gaminiai groja vienaip ar kitaip, tie mano pamineti dalykai, aisku, kad yra niaunsai... nors, kaip cia pazvelgus, jei dirbi pagal patenta, arba kazka tokio, tai gali ir prisikabinti ... |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 19:33 |
|
|
|
|
| Citata: |
| p.s. man labai idomu kodel sio forumo zyniuoniai kaip Saulele patys negamina auksciausios klases koloneliu kokiu net parduotuvese nebutu. Juk jie moka tai daryti ir kokias babkes chebra moketu juk tai butu auksciausias produkta |
O kas sako, kad negamina? Gamina, tik ne per metus ar du porą pasidarau. Tam reikia mažiausiai 5-erių metų, kad bent kažką pasigaminti  |
|
|
|
|
|
 |
kas darot kaloneles |
Parašytas: 2007 12 18, 20:11 |
|
|
|
|
as komerciniais tikslais snekejau sau as irgi jau ketvirti metai atidirbineju kolonkes ir savo skoniui galiu pasakyti atidirbau maksimaliai, bet tai mano skoniui
ok baigiam sita offtopic'a |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |